116

Да помислим

преди 2 години

ГЕРБ е навъпреки на всичко (чак смешно като ББ пита "Защо Радев не насрочи изборите за по-рано или по-късно"). Радев за повечето неща е напълно прав. Има и грешки (като това за ДДС за хляба-Василев хубаво даде пример със заведенията, дето намаляване на ДДС не понижава цените). Обаче-Президентски избори-ГЕРБ и Нинова на едно мнение. Сега ББ и ГЕРБ казват "С Радев сме на едно мнение" и Нинова "Радев говори в един глас с Борисов". Всъщност Нинова И ГЕРБ говорят в един глас, ама кой да забележи ;)

115

Надя

преди 2 години

Лъжкиня,некадърници,пак Борисов ви е виновен.За всичко Борисов ви е виновен,най- добре ще се чувствате той да си мълчи, а вие да да творите помиите срещу него.Няма как да стане Нинова,защото Борисов е държавник ,а вие сте мошеници и некадърници колкото и да се напъванте.Не ви се отдава,нямате качества,не ставате

114

Анонимен

преди 2 години

"Никога не съм допускала, че президента Радев и Бойко Борисов ще говорят в един глас"-каза Нинова. Защото вече и Радев започна да забелязва колко сте зле с управлението. Направо сте вредни за държавата.

113

фризирана ПБП

преди 2 години

Бъдещето на родината минава през трупа на БСП!От 1989г. те са главният развъдник на ***,цатрапи и предатели!За Радев и Борисов не става дума-те са си *** и предатели.Корни,Корни ти си наследила онази от К

112

Глас от народа

преди 2 години

А нима някой от нас е допускал,че именно Нинова ,която на вид е сериозна жена,ще се държи толкова несиреозно-подавам си оставката,оттеглям, ама нали съм си я подала, има ли значение кога ще се случи...Досега като кокъл в гърлото й бе " заседнал " Бори сов,а явно един държавник й е малко,та сега захапва и т.н. президент / който баш си заслужава да бъде хубавичко нахапан,защото само за 5 години забрави кой го постави там :)))/Знаем,Нинова,че правите всичко по силите си,за да ни уморите-ама надали!

111

Анонимен

преди 2 години

Боже! Нинова, пази се! Така да се тревожиш, ще заслабнеш! Борисов ли говори с гласа на Радев или Радев говори с гласа на Борисов! Дръж се за дсб, теще те извадят да поемеш въздух!

110

Аз промяната

преди 2 години

Нинова Става въпрос за България А не за отделни личности И е много хубаво Нинова Оставка не си спечелила изборите *** Вън Подмяната ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ЗА пари

109

Троянски кон

преди 2 години

Беше покъртително при преговорите за правителство как се чудеха кой пост да ти дадат, за да участва БСП! Атакува Президента точно между двата тура (никой не се върза)-явно всеки става, стига да те слушка. Който не слушка, явно ти е крив и "никога не си допускала". А БСПарите ги изключваш от БСП. Петков като служебен министър доказа каква черна каса е ДКК, а ти сега обясняваш "сложно е да се закрие, я по-добре не", защото е към теб. За Гешев ни дума. Дали Президентът не е прав да предупреждава?

108

Я пак?

преди 2 години

Ако питат Радев и Борисов колко е часа и двамата кажат колко е наистина, Нинова явно ще каже същото :D Радев ПРЕДУПРЕЖДАВА (има защо) Премиера: 1. РСМ обещава и подпосва всичко, докато си постигне целите и после не спазва нищо. За това-никакво начало на преговорите ПРЕДИ да са изпълнили всичко-ФАКТ 2. До сега-почти 3 месеца само красиви намерения и никакви действия по съдебната реформа. Явно някой в калицията пречи (кой ли? Дали не е учудената, която атакува всички, които казват истината)-ФАКТ

107

Анонимен

преди 2 години

Ясно според Нинова трябва да си комунист за да може да казваш истината.Ако не си комунист задължително лъжеш и нещо повече ако си комунист но мнението ти съвпада с това на гласоподавател на дясна партия значи пак лъжеш.Ох обърках се сега последно комунистите източник на истина ли са или не или просто не знаят какво искат или искат каквото им кефи.Това ще го оставя на извънземния анти интелект Нинова тоталитаристката.

106

Анонимен

преди 2 години

До голяма степен точно на тази ходеща проказа дължим положението на държавата. Нали беше подала оставка безсрамнице долна!

105

ФАКТ

преди 2 години

Медиина опорка "Искри между Президент и Правителство",. Човек ако не чете "новини и види изказванията и помисли сам-всъщност Радев се опитва да предпази Петков и Василев от фатални грешки. А фаталните грешки може да дойдат от: 1. Неопитност, съчетана с "аз знам, а и при мене нещата ще са различни, няма нужда да се уча от миналото" и 2. Коалиция с още 3 партии, всяка от които иска да извлече дивидент, а мизериите да са за ПП. Заплахата е Нинова-или пост за нея, или избори. Кокал не пуска тая!

104

ххх

преди 2 години

Нинова е с подмолна душа. Бързо и тихо тихо се огради с верни хора. Сега се притай като пред буря и очаквам в скоро време да избухне. Тя има планове и ако помните спомена че е мечтата и е да е премиер на страната. Е стана вице и сега и остава само един скок. Тя не забравя и отмъстителна. Колко време се бори срещу Радев и няма намерение да спира докато не победи. Така че в скоро време очаквам да изригне!!!

103

Анонимен

преди 2 години

Единственото което допуска корнелия е, че ще може да краде и лъже българският народ докато е жива.

102

Анонимен

преди 2 години

то и всички българи не допускаха ,че ще си толкова нагла и нахална ,след целия този цирк ,статукво ,идвам,тръгвам си, да се намърдаш пак във властта,ама ей го на ,лицемерието няма граници!!!

101

пияница мистик

преди 2 години

"Днес прочетох, че един от големите поддръжници на Борисов казва: "Този президент започва да ми харесва" === Хм?!? Да бе и при мен така. Интересна работа. И аз днес прочетох във Фейсо от най-големия поддръжник на Фигуранта какво е написал: "Този бившият премиер Борисов не само започва да ми харесва, ами направо лека-полека се влюбвам в управлението му. Само като си спомня какви бяха цените по негово време и как не мръднаха 12 години и ми става хем едно такова мило, хем тъжно". Да бе, честно :)))

100

П.К.

преди 2 години

Г-жа импексова да не се офлянква и да не проспива новините от нейния началник. Да каже кога ще започне работа новия завод за батерии у нас?

99

Анонимен

преди 2 години

Нинова да изключи незабавно другарите Радев и Борисов от БКП-БСП.

98

Д-р Бостанджиев

преди 2 години

Не съм допускал, че Корнелия е мъж, а Румен е селска интригатка.....

97

Край

преди 2 години

То ако Радев и Борисов се разберат - проблемите пред България ще свършат.