252

Анонимен

преди 2 години

До 379 ДиогенИмигрантите не искат в русия защото там ще трябва да работят а в европа и по точно в Германия им дават безплатни квартири, държавата им плаща всички разходи и им дава и пари всеки месец за сметка на работещите от сутрин до вечер и плащащи данъци . Е, какво правиме сега ?Или ти сигурно си от тия на социални помощи ?

251

Анонимен

преди 2 години

Защо ни показвате тоя--------------баш по празниците да ни разваляте настроението?

250

Диоген

преди 2 години

Другари,да не си кривим душите! На Русия беше предложено преди повече от десетина години АСОЦИИРАНЕ КЪМ ЕС И НАТО, но Путин реши че Русия трябва САМА, а не в СЪЮЗ да върне имперското си величие.Какво постигна,се видя! Когато емигрантите тръгнат от Запад на Изток,тогава ще повярвам на Матушка!

249

1

преди 2 години

На млади години работех в Русия и Украйна,имам си представа за какво става въпрос.Русия има необятна територия,колосални природни богатства и въобще не им трябват войни и чужди територии.Ако руснаците можеха да управлявет разумно,биха били най-богатата нация на света,далеч пред всички останали.За съжаление те са един з.лобен, д.ив, пиян и невероятно лош народ.Лоши към себе си,лоши и към всички останали.Украинците са много по-разумни и разбрани хора,заради това руснаците ги мразят.

248

А бе

преди 2 години

Война няма да има.Който е гледал "Мисията невъзможна - Режим Фантом", помни кадрите с взривения Кремъл и Червения площад. Самият Путин каза, че хиперзвуковите ракети на САЩ ще стигнат за 5 мин от предната линия на НАТО до Москва. Успокойте се,идат празници!

247

един

преди 2 години

Диоген, след като ние имахме такива колосални загуби след войните, не е ли малко пресилено да съдим и подиграваме другите какво са загубили, просто е несериозно и по-точно нелепо. Не съм фен на тези големите нито на САШ, нито на Русия, защото те си гледат интересите, а такива като нас обикновено гледат техните интереси, по е правилно да се каже принудени да ги гледат. Животът на Земята и несправедлив, свръхконкурентен и жесток и в животинския, и в нашия свят.

246

Мдаааа

преди 2 години

Наближиш ли, а недай си Боже да влезеш в бърлогата на мечката ще бъдеш разкъсан и оглозган!!!! Та по полека с Русия, Русия и народа и не искат и никога не започва война, но Русия винаги ги довършва войните и то я в Париж, я в Берлин.... питам се следващото дали няма да е във Вашингтон!!!

245

Атомна зима

преди 2 години

Що да няма скромна Трета световна войничка? Изпукват всички ядрени арсенали и цялата мръсотия, която ще се вдигне нагоре и разнесе в горните слоеве на атмосферата, спира слънчевата светлина по-добре от изригване на супервулкан. Такова охлаждане ще настане, ще сбъдне мечтите на всички "зелени" сбърканяци, които вече 30 години ни агитират да се борим с климатичните промени. Тъкмо ще поизмрат и 95% от човечеството, които им пречат да точат лиги от умиление за природните красоти. Джакпот отвсякъде.

244

До 373 Диоген

преди 2 години

За разрива на отношенията между Русия и Киев е виновна еднаМършаЦионистка Сорос отвъд океана която финансира и проведе Майдана чрез украйнските продажници . Тя има Напора и в София за които работиш и ти.

243

Диоген

преди 2 години

Евентуална война ще е втората,последна грешка на Путин.Първата и непростима беше окончателното скъсване с Украйна, за което е виновен единствено Великия Пу .В историята на руската държава това е най-голямата териториална "загуба" след продажбата на Аляска.

242

Анонимен

преди 2 години

Путин ако поиска за един ден ще прегази фашистка *** и на другия ден ще пие чай в Киев и никой, и нищо не може да го спре. А намеси ли се НАТО или сащ светът ще свърши за няколко минути

241

До 355

преди 2 години

На Сталин му пукаше за живота на хората. Даже за живота на немците, които определено НЕ го заслужаваха.Друг е въпросът дали партийните активисти, като росен плевнелиев, са хора.

240

Ученика

преди 2 години

Спокойно!Война ще има доколкото Капиталът има необходимост!Дядя Путин и чичко Байдън са кукли на конци...

239

дО 366

преди 2 години

Нищо не се разбира! Пий повечко зелев сок

238

Анонимен

преди 2 години

Обикновените руснаци нямат право на мнение.Те просто изпълняват в решения мнението, което налага Кремъл.

237

Анонимен

преди 2 години

Превантивен удар с ядрено оръжие, това е все едно да гръмнеш себе си, победители при ядрена война няма да има, всичко за човечеството и земята приключва.

236

Окумуш

преди 2 години

Съм аз и за възраждане гласувам Вова да команди пак и просто социализъм.

235

Анонимен

преди 2 години

Лицето насреща ще завърши във властта като известния си сънародник Кашпировски - подпухнал от пари и ботокс!

234

Я виж ти

преди 2 години

"Държавната телевизия обичайно нарича Украйна "колония на Запада" / За първи път държавна телевизия да казва истината! Това наистина е прецедент!

233

Ангел

преди 2 години

Нито една европейска или американска медия няма да опише мнението на обикновенните руснаци. Според тях Руснаците не желят война и не харесвт Путин. ТОВА РАЗБИРАСЕ СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ. Абсолютно всеки Руснак вижда как САЩ и Европа умишлен създават напрежение между приятелски с Русия народи.Опитват се да я обградят с врагове,да я задушат. Руснаците дълбоко подкрепят Путин , дори са склоннии на превантвен ядрен удар срещу САЩ .