272

Анонимен

преди 2 години

Путин изтегля 10000 войници и техника от границата с Украйна. Сега за какво ще виновен, предполагам че не разрешава провеждане на прайд.

271

Анонимен

преди 2 години

А ТОВА СА "ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИ" СЪЗДАДЕНИ ОТ БОЛНОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ НА ВВС.... ЯСНО

270

Анонимен

преди 2 години

Следя руските официални медии и не спирам да се очудвам на голото им самочувствие,че руснаците са пъпа на света! Без политическите игри на Русия ,останалия свят го интересува единствено икономическия мотив.Само държави, които са били в съюз с тях, знаят колко болезнено и скъпо е да си ортак с мечка.

269

Анонимен

преди 2 години

Факт е че не само руснаците но и Путин не иска война, на никой не му е притрябвала Украйна. Ако Украйна нападне про руските области Донбас и Осетия, Русия ще е принудена да ги защитава, както предишния път. Войната ще е за да се очерни Русия и да се спре газопровода. А тогава колко щее е цената на газта.

268

Б. М.

преди 2 години

Да живее 3.март, велик ден в световната и българска история!!! 3.март.1918 година в Брест - Литовск, се подписва договор, с който Съветска Русия капитулира пред Германия, Австро - Унгария, Османската империя и БЪЛГАРИЯ!!! Така е, преди да дойде у нас червения ботуш, сме имали АРМИЯ и ВЕЛИКИ войни. А за рублофилите, малко години, в които сме получили "братска" помощ: 1829, 1848, 1872, 1881, 1885, 1902, 1908, 1913, 1916, 1918, 1923, 1925, 1934, 1939, 1941, 1943, 1944, 1945 - 1989 1990 до наши дни!

267

Анонимен

преди 2 години

Колегата, който следи канала на Саша Сотник в Ютуб, трябваше да разкаже и вица, в който Ленин се мъчи да направи Украйна от кал,а жена му - Надежда Крупская го пита, защо вместо кал не опита с тор? Ленин - Защото накрая се получава все руско...

266

Анонимен

преди 2 години

Най-големите манипулации на Русия са с природния газ.Тази империя на глинени крака се държи основно на суровините, с които разполага.Само че монопола, който искат да наложат, ще им се върне.В момента всички танкери на САЩ с втечнен газ се насочват към Европа,понеже е по-изгодно да бъде търгуван тук, отколкото в Азия.Така високата цена, постигната от Газпром, сега облагодетелства Америка.А Европа няма да замръзне,както винаги си е било!

265

Блъди Мери

преди 2 години

Боже тези няма да се оправят никога, няма съседна на рассия държава която да не се чувства застрашена от Матушката на нашенските русофили и Украйна и Грузия са суверенни държави и имат право на своя избор, а факта че и двете страни искат да членуват в НАТО е показва как възприемат путинова рассия...тези дето са заграбили една 1/6 от земната суша и точат наготово богатствата на планетата не са дали нищо друго на човечеството освен самовара и военният си скрап, а искат да завладяват и още.........

264

Атаман Сирко

преди 2 години

Малки зли човечета се издигат до върха на управлението с пълзене като *** по буца и правят всички на МаМуни докато си мерят микроскопичните червейчета!

263

натовец

преди 2 години

Защо след избирането на Радев всеки ден със статия за Пугин.

262

Анонимен

преди 2 години

От както руснаците почнаха да сеят комунизъм по света, отношението към тях се промени.

261

Защо ги мразят?!

преди 2 години

Защо на руснаците все някой друг им е виновен за нещо и никога не се запитват, защо всички техни съседи ги мразят ?!

260

Така обичат

преди 2 години

Че кой ги пита обикновенните руснаци за нещо ?! Те са пушечно месо и чакат както винаги какво ще им наредят отгоре, така са свикнали !

259

чочо

преди 2 години

Ясно е едно.Руснаците са нормални и трезвомишлещи хора.Не обичат войната,но са абсолютни родолюбци.Има малки изключения с малки прозападно финансиирани организации,но ги има навсякъде.Не дразнете мечката-израз изпълнен със съдържания от около 3-4 столетия насам.Не случайно Германия и Франция имат едно на ум по тази тема.Един от интервюираните го каза-Кремъл ще реши.ДОВЕРИЕ.

258

Анонимен

преди 2 години

"Най-миролюбивата" страна в света успя за 30 г. да забърка няколко локални войни и то на собствена територия.Показателно е, че не може да реши собствените си проблеми, а иска да е световен фактор.Съдбата на Руската федерация ще е разпад като на Югославия.

257

Запознат

преди 2 години

Руската салата се казва " оливье" в Русия , но като не знаеш руски няма как да знаеш. А и в Русия е по добре да ядеш риба защото там е евтина.

256

Анонимен

преди 2 години

Защо мислите че руската салата е руска.. В Русия няма такава.. Това е измислица на нашите партийни бивши лидери.. Скоро бях в Русия и ме мислеха за луд че питам за такава салата.. Не са и чували за такова нещо

255

ни са знай

преди 2 години

Брех, колко много русофили.Сигурно ядат само руска салата....

254

Анонимен

преди 2 години

До 355 АнонименТи копнееш сигурно да видиш любимата ти спаружената физиономия на оназимършаСорос

253

Анонимен

преди 2 години

Абе с две думи украинците са европейци и много по-цивилизовани. Онова по-на изток е диващина. Дори амазонските племена са по-добри и възпитани от руснака.