312

Анонимен

преди 2 години

Тия два суверена за пореден път си делят света. Страшен сеир е да не познаваш историята и да бъдеш зависим от вестникари. Същата сцена, същия театър. Само ефектите са по-сложни в различните контексти на епохата.

311

Анонимен

преди 2 години

Нещо сте в грешка. Тук в Русия и бедни и богати чакат с нетърпение собствената им държава да извърши агресивен акт. Не защото ще се случи а само да видят ответната реакция, която както винаги ще е нулева.

310

Краля

преди 2 години

Врыш мрвит! Хората проговориха, те не искат война и не трябва да я получават. Амин.

309

Kolchak

преди 2 години

Болните глави , които често сънуват ВОЙНА , ще бъдат поразени в съня си така , че ще се събудят директно в деветия кръг.....

308

toti

преди 2 години

Ако са *** може да се самоизбият закефа на алчните Американци,но обикновените хора и от двете страни няма да позволщт товаЛошото е че с тая пандемия ще управляват умовете и действията на народа !!!

307

щом медиите

преди 2 години

започват да подготвят и манипулират общественото мнение, значи има план

306

Вълчан

преди 2 години

Какво ли са мислили германците за евентуална война през 1939 година? Били са също толкова зомбирани.

305

Мене си

преди 2 години

До 338. ПУТИН не е на 70!Моля,лекувай си го!

304

знайко

преди 2 години

Военната операция на украинската армия, която се точи с години е изключително скъпа. За Украйна е като кръвоизлив от който ще си загине. Парите свършват, както и търпението.

303

дзнам

преди 2 години

дяде *** и Шойгу ,че им *** вкарат !!!

302

Бонго Бонго

преди 2 години

Колкото Радев пита бг народ какво иска с машинния вот, толкова е и вярно питането на обикновените руснаци за казуса Украйна. Алабалистика.

301

Анонимен

преди 2 години

Умните руски комунисти разпаднаха родината си на съставни части, тепърва ще се опитат да съберат парчетата на великата някога империя. Лесно се губи бащина земя, извоювана с кръв. Трудно се печели уважението на народа с толкова много исторически грешки.

300

весели празници

преди 2 години

На Путин му е зле когато целия свят се весели и празнува. С дрънкане на оръжие няма да накара хората да се страхуват и да си развалят празника. Русия вече е най-мразената държава . Жалко....

299

Коледа е за бога

преди 2 години

Защо има толкова много статии за война!? През първата СВ. война враговете са излизали от окопите и са празнували заедно Коледата

298

Б. М.

преди 2 години

Русите да са по - сдържани, че могат да срещнат прероден Степан Бандера и тогава жална им майка. А колко са човеколюбиви можем да разберем по действията им. Характерен пример е Катин.

297

Да бе!

преди 2 години

Проблемът при тази война не е в това, че крепостните мужици ще изчезнат от картата на света, а че радиацията ще ликвидира голяма част от Човечеството...

296

ИВАНЧО

преди 2 години

На украинците се войни им се привиждат!!!!

295

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави нашите православни братя украинците. Те са единствената преграда срещу нахлуващите от Изток азиатски племена населяващи територията наричана Русия.

294

Анонимен

преди 2 години

След поколения императори, последваха ред комунистически диктатори, за да се стигне до последен модел хибридна диктатура на Путин. Капитализма в Русия трудно вирее.

293

Бункерният дедо

преди 2 години

Изглежда яко сдухан. Да вземе да си гледа здравенцето вместо да крои войни