12

Василев

преди 2 години

Видяхте ли защо още преди тридесет години САЩ имаха Полша за стратегическа страна и я напомпаха с инвестиции!!!Това беше най-важният коз , който изигра важна роля за отцепването на Украйна от руска орбита!За това четете книгите на Бжежински и Кисинджър за голямата геополитика и преструктурирането на постсъветските страни в новата глобална Европа!!!За това и Путин реве и иска оттегляне на НАТО от бившите соц.страни!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 2 години

До 15 Колко си умен!!!

10

Анонимен

преди 2 години

На снимката - един параноик пред суицид !

9

Алекс

преди 2 години

Украйна е незначителна и пропаднала държава.Крайно време е да спрете да ни занимавате с нея.

8

Анонимен

преди 2 години

Времето на Лилипутин изтича безвъзвратно, а истерията която раздухва с тупуркане на ботуши покрай границите на Украйна само доказва колко фатална за Московската Орда е загубата й, защото Путиновият Гулаг без Украйна е само една мизерна реплика на СССР !

7

До Истината :

преди 2 години

".....Споменах ви оня ден, че г'син *** е безкрайно талантлив политик..." - Истината е че колкото и талантлив политик да е Путин, той направо бледнее и се губи като въшка пред "таланта" и "величието" на местния ракиен аналитик. А наздраве :)))))

6

Анонимен

преди 2 години

Да нахлува Русия да маха западните технологии да да дадат едни лади с 60 години гаранция

5

Василев

преди 2 години

За войната в Украйна си е виновна самата Русия, след като Кремъл поддържаше един диктатор , като Янукович милиардера,който беше заобграден от олигарси крадци!!!Колко време мислите, че можеха хората да издържат краденето и заробването, просто Запада успя по един перфектен начин да осребри недоволството на западните украинци и стана каквото стана!!!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

4

Наполеон

преди 2 години

САЩ и НАТО сериозно надвишиха възможностите си и навлязоха дълбоко в сферата на интересите на Русия, но оттам няма лесно измъкване, дори и с позорно бягство като от Виетнам и Афганистан.

3

Чакай бе...

преди 2 години

....нали "войната" свърши, 10000 войници се прибраха от учения.Ква войни кви пет....рубли ?

2

Българин

преди 2 години

Ох, добре че сме членове на ЕС и НАТО и НАТО ни пази от този на снимката да не ни агресира, и зимаме по големи мерезета от руснаците да живеем щастливо в ЕС и НАТО.

1

Нямат право

преди 2 години

на мнение, никога не са имали. Нито преди 91-ва, нито след това....