292

Анонимен

преди 2 години

ами що не попитат обикновените българи за ЕС и НАТО,та да им се обогати речника малко....

291

ДА!

преди 2 години

До Б. М.Българите са воювали с руси и подопечните им САМО на българска територия!

290

Крим е руски

преди 2 години

Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???

289

Misirka

преди 2 години

Zashto ne napishite za tova che , Germaniq kupuva na niski cheni gaz ot Rusiq i q prodava na nas nujdaeshtite na desetorni zavisheni ceni A ?

288

Б. М.

преди 2 години

Никога не започва война? Ти вярно си отсъства от часовете по история! Дали ще ми стигнат разрешените символи? Хайде 3 случая. 1. 1916 навлизат в България. БЕЗ БЪЛГАРИЯ ДА ИМ Е ОБЯЕЯВАЛА ВОЙНА. 2. 1939 навлизат във Финландия, ПАК СЪЩОТО. 3. 1944 а изненада ПАК ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ! Та се сещат да си тръгнат чак след 3 години. От тогава е и "Писмо до Ванка"

287

Анонимен

преди 2 години

Когато на една пресконференция на въпрос какво ще стане при евентуален конфликт, и Путин каза - "мь|й в рай, а они сдохнут", стана ясно доколко наред е руския президент.Повярвал си е, че е цар на света,но не му остава много. Деменцията не прощава след 70...

286

За жалост на ДъеБъ

преди 2 години

Наближиш ли, недай си Боже да влезеш в бърлогата на мечката ще бъдеш разкъсан и оглозган!!!! Та по полека с Русия, Русия и народа и не иска и никога не започва война, но Русия винаги ги довършва войните и то я в Париж, я в Берлин.... питам се следващото дали няма да е във Вашингтон!!!!!!

285

Поп Грую

преди 2 години

До Анонимен 335 Синко, теб никой не те пита, защото си никой. Ти си защитен кордон на нато и брадърушките от фащ. Виж, няма нужда от истерии. Русия е империя, която е изтрепала поне 100 пъти по-малко хора от фащ. Чисто статистически вероятността да бъдем нападнати от фащ е доста по-голяма!

284

Анонимен

преди 2 години

Най.мъдрият милиционер от всички най-мъдри милиционери. По-добър дори от Сталин, който беше най-мъдрият поп от всички мъдри попове. Това е съдбата на Русия - мъдрост.

283

Самуилов

преди 2 години

Болни руски политици.Цар Путин е начело на болестта. А тя е нещо, като Хитлер за реванш от 1-та св. война.Всички знаем как е завършила...2-та св. война.

282

Анонимен

преди 2 години

Да бе, те русите са миролюбиви, ама много са миролюбиви. И никога, ама НИКОГА, не са нападали никой и не са имали териториални претенции. Е, може би понякога, ей така, между другото, са нападали някой, ама то е случайно. Например, през 1939, когато навлизат във Финландия. Какво ли търсят там? 2 милиона армия срещу 5 милионна държава. От тогава има и Коктейл ***, Рекорд на Гинес от Симо Хаюха и странната заповед на маршал Манерхайм, ДА СЕ СТРЕЛЯ САМО НА СИГУРНО, че нямало достатъчно патрони.

281

Хехе

преди 2 години

Успокойте се! Парите на олигарсите и богатите руснаци са в западни банки и фондове,а не в руските!Само за последния месец няколко млрд са изтекли извън Русия.Смятайте доколко вярват на собствената си държава и лидер.Гол патриотизъм всеки може да демонстрира, голо дупе - никой!Приятни празници на останалия свят,руснаците нека ги баламосват с войни..

280

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен какво грижите за руснаците? отивате на гУр бет във германия. Ке нефите германски е много мръсни.Очакват ти

279

До Анонимен

преди 2 години

Ти като руснак ли говориш или като българин и ако си ру.Ш.няк чий го дириш в българският форум ... ?!

278

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски Македония не е българска. Одрин също

277

Калеко Алеко

преди 2 години

Путин няма какво друго да направи освен да размахва ядреното куфарче, ако вземе че врътне прословутото кранче в касичката на сибирската бензиноколонка ще секне постъплението на доларите и еврата, а без тях бензиновата икономика на рассия ще зацикли съвсем, а с нея и поддръжката на зелените човечета, а иначе той няма как да вземе Украйна, никой и най-вече самите украинци няма да му го позволят, само ще създава напрежение в Донецк и Луганск, за бъдат автономни, което значи под шапката на раша....

276

Чудовищна корупция

преди 2 години

Интересно в САЩ как е. В Западна Европа как е? От поколения всичко е предопределено.

275

ни са знай

преди 2 години

А коя салата е по-вкусна, руската или шопската?Може да си избереши европейскатаНа който каквото му е вкусно..Очаквайте сега и джендърската салата.И се снимайте и с дядо Коледа, защото и него ще се опитат да изличат от нашето съзнание. Няма да обиждаме друговерците, Я!

274

процедурно питане

преди 2 години

нека някой ми каже държава съседна на руската империя да няма конфликт с Русия.

273

Крим не е руски

преди 2 години

а българите ще се бием на страната на Украйна.Кремъл не може ли да разбере че украинците сами си определят съдбата и не искат да имат нищо общо с руската ко чи на .. както и ние българите.