161

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо защо си мълчат за Спецов - назначиха явен далавераджия в НАП! Спецов да не е любовник на някого? Сещай се, снахо.

160

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев толкова бързаха да си направят партия - сигурно от почтеност само, не от алчност. Само малко да си уредят бизнесите с държавни пари. Ще им видим листите с калинките, пардон курсистите. Малко сектантска става работата - Байдън, пък Харвард, пък само от техните курсове, пък хора на по 35... това почтени ли трябва да ги прави?!

159

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - Почтения! Нещо като Косьо Самоковеца или Божков Черепа. Още 1-2 години в България докато си напълни бизнеса с поръчки от позицията на депутат и после ще офейка като кликата от НДСВ. Алчността ходи по хората. Как пък толкова успешен и се върнал в България само за да ни оправи? Айде знаеме го такова оправяне. Останаха ли още наивници или само жените са му фенки?!

158

МЕЧ

преди 2 години

Ако и този път се оставим да бъдем излъгани от поредните"еднодневки"найстина сме *** от лош материал или с една дума *** !!!Хора БДЕТЕ!!!

157

до 176

преди 2 години

Осъден политик и олигарх няма в Бг. И няма да има. Затворите са само за бедните хора. Съдят и вкарват в затвора само кокошкари и казанджии.

156

Анонимен

преди 2 години

"ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, "Цитат на Кирил Петков...Какво означава група от хора да се ОТРЕКАТ от това че са окрали държавата си??????????Ами дайте всички да почнем да крадем БЕЗ последствия?Това ли е промяна????Без съд,без последствия???

155

mdaa

преди 2 години

До Ганьоооооооо!Яко демагогия лъха от твоя коментар. Аз не искам крадец и затова няма да гласувам за Асен. И не, не съм *** на никого, просто допусни в кратуната си , че освен *** има и хора, които са видели някакви неща от първо лице. Ако искаш. Ако не искаш - избирай "умни" и най-вече "почтени" да те управляват! Лошото е , че от вашата наивност ще страдат всички.

154

mdaa

преди 2 години

Теб не те знам, но, ако говорим за Асен, по-добре (за вас) да не е с факти. Продължавайте както сега, връзва ви. НАродът за пореден път ще докаже, че обича опаковката, а за съдържанието кръстосва пръсти и вика "Дано"!Е те такъв популизъм, при това ляв, не съм виждал от много време.Честито на всички.

153

Това са

преди 2 години

Двама парекселанс изпечени мошеници нагаждачи

152

Анонимен

преди 2 години

Кирето кат почне да орязва отвсякаде парите и от горе на това си търси и данъците, тогава ще видите харварда как ви оправя положението ... Иначе мисля ГЕРБ ще са първи ама не зн с кой ще се коалират.

151

Анонимен

преди 2 години

Пълна свобода им е дал Радев да харчат нашите пари сякаш са им бащиния.

150

Анонимен

преди 2 години

Искаме да сме министри на икономиката и финансите, с пълна свобода на действие. Затова продължаваме промяната. Комично.

149

анонимен

преди 2 години

А бе имате вече ВОЛТаж , ама ампеража ви е никакъв.

148

Анонимен

преди 2 години

Боже, каква енергия, какви напъни, да "правят промяната", тяхната! Заявката обаче, е не да спечели партията на Радев ПП и нейната програма, която още не сме чули, а Петков и Василев, да са министри в един кабинет. На финансите и икономиката, "с пълна свобода на действие". Това чудо го няма никъде по света.

147

анонимен

преди 2 години

Значи колкото повече се говори срещу вас,толкова повече сте сигурни, че вървите по правилния път. Аз мисля същото , само , че за Б.Борисов но с тая разлика ,че това той не го афишира , а ние неговите поддръжници сме убедени в правилните му политики , които изкараха България от блатото в което ни натикаха "другарите".

146

анонимен

преди 2 години

Киро-лъжливото овчарче с дела и факти ще оборва клеветите.Звучи като виц!

145

Мошеници

преди 2 години

Цените при Кирчо, Кокорчо и Чорапчо продължават да растат - промяната продължава !

144

Тези

преди 2 години

са като хитър петър и настрадин ходжа

143

Анонимен

преди 2 години

Във всяка нормална държава това лъжливо комунистче вече щеше да бъде осъдено за документна измама и да си лежи присъдата!

142

Кире,

преди 2 години

улетел си! ИБНИшибни са тотално компроментирани, а ДБ-то малко по-малко от същото.И Славчо тръгна с Мая, а виж до къде стигна