141

Цццц

преди 2 години

Щял да продължи с ефтанизирането....ше ме фанеш за дедовия! Бегай у пъкаля!

140

Диана

преди 2 години

До Анонимен 149 Много по-здравословно е като гледаш обществени въпроси да не гледаш до носа си - там няма да намериш отговорите със сигурност! Бойко няма вълшебна пръчица да оправи разрухата след прехода към пазарна икономика на БСП,но ни изведе от стрелбата по улицата до чакалнята на еврозоната и точно тогава БСП отново се разсмърдя с измислени протести /защото нямаха защо да протестират-всичко беше фалш/ и атака на властта с манипулации и лъжи. Истинските виновници за всичко лошо днес са БСП

139

до ему

преди 2 години

Емууу добави, че Кирчо е предизвикал Първата и Втората световна война. Вярно, има документи за това. У Томата Биков са ако на мен не вярваш питай го.

138

Христо

преди 2 години

Пълна свобада ви е дал президента и ще краднете интелигентно, но този път и аз ще изляза на улицата. Писнахте ми вече. Нали един дядо "АМЕРИКАНЕЦ" - по твой думи - ти дал 5 милиона да купиш земя на околовръстното през 2016г. Ще намеря такъв и аз...само че още е в ДУБАЙ. ПОЗДРАВИ

137

Анонимен

преди 2 години

През оная ми работа канадец ли или не. Боко като беше българи защо бяхме 12 години най-бедни в Европа? Браво на интелегентния пич. За него сме цялата пригада.

136

Истината

преди 2 години

Брей, много гроболяк се е събрал тук. Направо се чудя как Шопара от Банкя е взел само 20 % от 25% имащите право на глас, гласували на последните избори!!Не разбирам какъв ви е проблема дали Киро е канадски или китайски гражданин - нали няма да гласувате за него? За останалите глупости и обиди - тези дето ще го подкрепим не ни пука. То нашия парламент се напълни при ГРОБ с крадливи *** и нагли ***-та , много по-зле не може да стане.

135

Мут Лабен

преди 2 години

Какво се случва с бележката за канадското гражданство? Ще я видим ли? Кога?

134

ЕМО

преди 2 години

Днес ти излезе фалшивата диплома утре нещо от бизнеса, а АСЕН направил като АСАН ---направо гепил и продал..... Сега щял да съди Тошко Йорданов.... обидил го на крадец....ха ха ха .

133

Бай Тошо

преди 2 години

До АсанКиро бригадиро и Асан бирника :))) --- По-рано тоя беше Киро язовиро, сега па бригадир станал, абе момчето е многофункционално!

132

ЕМО

преди 2 години

Кирчо разби работещта банка,одобрена от ЕЦБ за основен двигател на БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА.... Назначи свои авери в УС ББР .... Тази банка за всяко действие си има определен лимит.... и не може нито големикредити да дава,нито малки на губещи фирми.... Ах Кирчо как ги забаламоса хората които не са учили икономика. Браво.

131

Бай Тошо

преди 2 години

"За нас не е важно откъде са тези депутати." Ами Киро и Асан като докарат още 99 от Канада и ето ги 121 дупетати....

130

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да се оправи, заради такива "месии и спасители"... И най-вече, заради опростаченото в голямата си част население,което се мята, като удавник хванал се за сламката, че тия тарикати ще им оправят доходите...

129

Киро

преди 2 години

земете преименувайте волт на киловолт ко си играйте на дребно, все пак с *** ще праите дослук

128

Анонимен

преди 2 години

Киро и Хасан далаверите, Милен Велчев и Никито Василев на днешното време! След 2 г мултимилионери на гърба но овцете! Кой нормален ще се откаже от канадско гражданство за 2000? заплата....хахаха

127

Анонимен

преди 2 години

Кире , Асан да обясни защо покри 30 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си повишавали заплатите? Защо покри сигнала? Е така Гешев да ви покрива ваще! Един дол дренки сте - далавераджии

126

Асан

преди 2 години

Киро бригадиро и Асан бирника :)))

125

анонимен

преди 2 години

Ало,поредният кандидат за слава и народна любов!Кога ще ходиш до Букурещ,та да покажеш на любопитните заветната справка,че вече си само български гражданин?Можем да те закараме ако нямаш превоз.Иначе много сладко приказваш,лъжеш-мижеш.

124

Анонимен

преди 2 години

133 С което привлече за "инвеститор", свой приятел. Наградата за това се нарича комисионна, с 6 нули и се дава, на специална сметка.

123

Анонимен

преди 2 години

На Киро мокрите сънища. Кой още ще си прави експерименти, в държавата, на наш гръб?

122

дела и документи

преди 2 години

кире, с дела , ама и с документи . популизма народ не храни . а щом на изборите ше подкрепяте фигуранта си ни ясен .