153

Анонимен

преди 3 месеца

Във всяка нормална държава това лъжливо комунистче вече щеше да бъде осъдено за документна измама и да си лежи присъдата!

152

Кире,

преди 3 месеца

улетел си! ИБНИшибни са тотално компроментирани, а ДБ-то малко по-малко от същото.И Славчо тръгна с Мая, а виж до къде стигна

151

Цццц

преди 3 месеца

Щял да продължи с ефтанизирането....ше ме фанеш за дедовия! Бегай у пъкаля!

150

Диана

преди 3 месеца

До Анонимен 149 Много по-здравословно е като гледаш обществени въпроси да не гледаш до носа си - там няма да намериш отговорите със сигурност! Бойко няма вълшебна пръчица да оправи разрухата след прехода към пазарна икономика на БСП,но ни изведе от стрелбата по улицата до чакалнята на еврозоната и точно тогава БСП отново се разсмърдя с измислени протести /защото нямаха защо да протестират-всичко беше фалш/ и атака на властта с манипулации и лъжи. Истинските виновници за всичко лошо днес са БСП

149

до ему

преди 3 месеца

Емууу добави, че Кирчо е предизвикал Първата и Втората световна война. Вярно, има документи за това. У Томата Биков са ако на мен не вярваш питай го.

148

Христо

преди 3 месеца

Пълна свобада ви е дал президента и ще краднете интелигентно, но този път и аз ще изляза на улицата. Писнахте ми вече. Нали един дядо "АМЕРИКАНЕЦ" - по твой думи - ти дал 5 милиона да купиш земя на околовръстното през 2016г. Ще намеря такъв и аз...само че още е в ДУБАЙ. ПОЗДРАВИ

147

Анонимен

преди 3 месеца

През оная ми работа канадец ли или не. Боко като беше българи защо бяхме 12 години най-бедни в Европа? Браво на интелегентния пич. За него сме цялата пригада.

146

Истината

преди 3 месеца

Брей, много гроболяк се е събрал тук. Направо се чудя как Шопара от Банкя е взел само 20 % от 25% имащите право на глас, гласували на последните избори!!Не разбирам какъв ви е проблема дали Киро е канадски или китайски гражданин - нали няма да гласувате за него? За останалите глупости и обиди - тези дето ще го подкрепим не ни пука. То нашия парламент се напълни при ГРОБ с крадливи *** и нагли ***-та , много по-зле не може да стане.

145

Мут Лабен

преди 3 месеца

Какво се случва с бележката за канадското гражданство? Ще я видим ли? Кога?

144

ЕМО

преди 3 месеца

Днес ти излезе фалшивата диплома утре нещо от бизнеса, а АСЕН направил като АСАН ---направо гепил и продал..... Сега щял да съди Тошко Йорданов.... обидил го на крадец....ха ха ха .

143

Бай Тошо

преди 3 месеца

До АсанКиро бригадиро и Асан бирника :))) --- По-рано тоя беше Киро язовиро, сега па бригадир станал, абе момчето е многофункционално!

142

ЕМО

преди 3 месеца

Кирчо разби работещта банка,одобрена от ЕЦБ за основен двигател на БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА.... Назначи свои авери в УС ББР .... Тази банка за всяко действие си има определен лимит.... и не може нито големикредити да дава,нито малки на губещи фирми.... Ах Кирчо как ги забаламоса хората които не са учили икономика. Браво.

141

Бай Тошо

преди 3 месеца

"За нас не е важно откъде са тези депутати." Ами Киро и Асан като докарат още 99 от Канада и ето ги 121 дупетати....

140

Анонимен

преди 3 месеца

България никога няма да се оправи, заради такива "месии и спасители"... И най-вече, заради опростаченото в голямата си част население,което се мята, като удавник хванал се за сламката, че тия тарикати ще им оправят доходите...

139

Киро

преди 3 месеца

земете преименувайте волт на киловолт ко си играйте на дребно, все пак с *** ще праите дослук

138

Анонимен

преди 3 месеца

Киро и Хасан далаверите, Милен Велчев и Никито Василев на днешното време! След 2 г мултимилионери на гърба но овцете! Кой нормален ще се откаже от канадско гражданство за 2000 заплата....хахаха

137

Анонимен

преди 3 месеца

Кире , Асан да обясни защо покри 30 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си повишавали заплатите? Защо покри сигнала? Е така Гешев да ви покрива ваще! Един дол дренки сте - далавераджии

136

Асан

преди 3 месеца

Киро бригадиро и Асан бирника :)))

135

анонимен

преди 3 месеца

Ало,поредният кандидат за слава и народна любов!Кога ще ходиш до Букурещ,та да покажеш на любопитните заветната справка,че вече си само български гражданин?Можем да те закараме ако нямаш превоз.Иначе много сладко приказваш,лъжеш-мижеш.

134

Анонимен

преди 3 месеца

133 С което привлече за "инвеститор", свой приятел. Наградата за това се нарича комисионна, с 6 нули и се дава, на специална сметка.