113

СПИРАНЕ ИЗНОСА

преди 3 месеца

НА ЕВТИНИЯ ТОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ > ИНАЧЕ ...

112

ПРЕМАХВАНЕ НА

преди 3 месеца

ПРАГА В БРУТО ЗА СПИРАНЕ НА ДЕТСКИТЕ ( чл. 4а и 4 от ЗСПД ) > иначе ...

111

Жо

преди 3 месеца

До Влак GT == преди гражданството на Петков, трябва да изяснем въпроса за членската карта в БКП на "антикомуниста" Борисов. Къде беше Боко до 2000-та година, защо напусна МВР, за да избегне деполитизиране от БКП? Вярно ли е, че още си пази книжката от Комунистическата партия? Как Бойко са го приели да учи в комунистическата Школа на МВР, където приемаха само верни на Партията с главно "П".

110

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 3 месеца

САМО ЗА МАЙКИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ и ДО 3-то ДЕТЕ > ИНАЧЕ И ВИЕ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ

109

Смешки

преди 3 месеца

Не Ви вярвам! Не вярвам на никого вече!Едно и също говорите, а после, след като гласуват за Вас, забравяте какво сте обещавали.И Вие как си мислите, че политическите акули в България, окопали се вече така дълбоко и от дълги години в благодатното лоно на политиката, ще Ви позволят на надигнете главичка даже?Може, само ако тайничко или явничко се съюзите с тях.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Чл. 313. (Изм. ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева. Киро, закона е факт.Излъгал си България. Мошеник!

107

Анонимен

преди 3 месеца

В рекламата на двамата мошеници се набиват милиони левове, плаща се на радиа, телевизии, политолози, социолози, бивши и настоящи политици,всякакви нали го виждате, бягайте далече от тези измамници.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Продължаваме Прецакването онзи ден получиха патент за лобизъм.Това са последните им дела. Преди това с баща си Петко продаваше имоти на данъчна оценка и Кирчо като консултант прибираше разликата. Тоест пере пари.Разкриха ги с документи за измама.Продали и имот от 282 кв.м. в центъра на София за 108 000лв.Абсолютни измамници. Спецов дължи 1,5 милиона данъци на Б-я.Кокорко фалирал Everbread с 9 милиона британски лири.Откраднал код от комп.и го продал.Хитри измамници са тримата gлупаци от Умно село

105

Анонимен

преди 3 месеца

ДЕМОКРАЦИЯТА ИДВА -Портланд - най -големият град в американския щат Орегон - в сряда наложи с решение на кметството най -реалните търговски санкции срещу американския щат Тексас. Кметът на Портланд Тед Уилър, член на Демократическата партия - инициира и вече законодателно забрани закупуването на стоки от щата Тексас с бюджетни пари. Освен това на всички общински служители в Портланд е забранено да предприемат бизнес пътувания до Тексас за публична сметка.

104

Анонимен

преди 3 месеца

щом троловете са се нахвърлили срещу Петков и Василев, значи Боко и Пеевски ги е страх да не си платят сметките за откраднатите милиарди

103

Влак GT

преди 3 месеца

"....С дела и с факти ще оборваме...." ---------- Не говори в множествено число, имаш зададен въпрос относно твоето гражданство, не увъртай!----- Мен не ме интересува това, но има един друг въпрос, дали не ти е отнето за измами в Канада, а там не си поплюват с такива като теб! Да не се окаже, че имаме работа с един международен измамник.... Дай фактите!!!

102

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжеца Кирчо още няма отказ от Канадско гражданство. По член 312 от НК деянието се осъжда на 3 години затвор. Това са фактите.

101

Анонимен

преди 3 месеца

а фигуранта уредил сина си като футболист в цска! честито на чорбарите!

100

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо, сега вече не можеш повече да оборваш. Сега си в положение да гледаме това което направи докато беше министър. А това което направи не е никак розово - дигна цените на тока а оттам и цените на всичко. И тази инфлация днес е твое дело. Но пак се напъваш да ни оправяш. Ами не искаме да ни оправяш.

99

хахо

преди 3 месеца

тия двамата оборина вси4ко токът горивата инфлацията и то само за два три месеца тия *** да си заминават за харвард по лесният на4ин ина4е ще видят звезди по сред бял ден

98

Анонимен

преди 3 месеца

63 Българите не мразят руския народ, но искат да са далеч от путиновата диктатура в Русия. Путин е българомразец, който многократно, е доказал това. Българите не го забравят. За съжаление, в България има руски шпиони, които работят за руските интереси, срещу България. Над които Радев опъна чадър. Но и този проблем ще решим, скоро.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Кои ли ще са новите месии след тези двамата , че то нон стоп произвеждаме богове слънца , които след два месеца залязват.

96

Професор Ког

преди 3 месеца

Кирил Петков говори като 16 - годишен тийнейджър сред компания от връстници. Разбирам, но все пак официално-делови срещу провежда, да се замисли. Много му пада рейтинга тъй...

95

Анонимен

преди 3 месеца

Този лактобацилус Булгарикум, дето го продава, няма ли си БГ патент? Май патентът е на проф Иван Богданов?

94

Анонимен

преди 3 месеца

89 Не могат да се разделят, защото работят за едни и същи лобита, знаят си мръсните тайни и са зависими от Радев/Решетников.