101

Анонимен

преди 2 години

Чл. 313. (Изм. ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева. Киро, закона е факт.Излъгал си България. Мошеник!

100

Анонимен

преди 2 години

В рекламата на двамата мошеници се набиват милиони левове, плаща се на радиа, телевизии, политолози, социолози, бивши и настоящи политици,всякакви нали го виждате, бягайте далече от тези измамници.

99

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Прецакването онзи ден получиха патент за лобизъм.Това са последните им дела. Преди това с баща си Петко продаваше имоти на данъчна оценка и Кирчо като консултант прибираше разликата. Тоест пере пари.Разкриха ги с документи за измама.Продали и имот от 282 кв.м. в центъра на София за 108 000лв.Абсолютни измамници. Спецов дължи 1,5 милиона данъци на Б-я.Кокорко фалирал Everbread с 9 милиона британски лири.Откраднал код от комп.и го продал.Хитри измамници са тримата gлупаци от Умно село

98

Анонимен

преди 2 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ИДВА -Портланд - най -големият град в американския щат Орегон - в сряда наложи с решение на кметството най -реалните търговски санкции срещу американския щат Тексас. Кметът на Портланд Тед Уилър, член на Демократическата партия - инициира и вече законодателно забрани закупуването на стоки от щата Тексас с бюджетни пари. Освен това на всички общински служители в Портланд е забранено да предприемат бизнес пътувания до Тексас за публична сметка.

97

Анонимен

преди 2 години

щом троловете са се нахвърлили срещу Петков и Василев, значи Боко и Пеевски ги е страх да не си платят сметките за откраднатите милиарди

96

Влак GT

преди 2 години

"....С дела и с факти ще оборваме...." ---------- Не говори в множествено число, имаш зададен въпрос относно твоето гражданство, не увъртай!----- Мен не ме интересува това, но има един друг въпрос, дали не ти е отнето за измами в Канада, а там не си поплюват с такива като теб! Да не се окаже, че имаме работа с един международен измамник.... Дай фактите!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца Кирчо още няма отказ от Канадско гражданство. По член 312 от НК деянието се осъжда на 3 години затвор. Това са фактите.

94

Анонимен

преди 2 години

а фигуранта уредил сина си като футболист в цска! честито на чорбарите!

93

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, сега вече не можеш повече да оборваш. Сега си в положение да гледаме това което направи докато беше министър. А това което направи не е никак розово - дигна цените на тока а оттам и цените на всичко. И тази инфлация днес е твое дело. Но пак се напъваш да ни оправяш. Ами не искаме да ни оправяш.

92

хахо

преди 2 години

тия двамата оборина вси4ко токът горивата инфлацията и то само за два три месеца тия *** да си заминават за харвард по лесният на4ин ина4е ще видят звезди по сред бял ден

91

Анонимен

преди 2 години

63 Българите не мразят руския народ, но искат да са далеч от путиновата диктатура в Русия. Путин е българомразец, който многократно, е доказал това. Българите не го забравят. За съжаление, в България има руски шпиони, които работят за руските интереси, срещу България. Над които Радев опъна чадър. Но и този проблем ще решим, скоро.

90

Анонимен

преди 2 години

Кои ли ще са новите месии след тези двамата , че то нон стоп произвеждаме богове слънца , които след два месеца залязват.

89

Професор Ког

преди 2 години

Кирил Петков говори като 16 - годишен тийнейджър сред компания от връстници. Разбирам, но все пак официално-делови срещу провежда, да се замисли. Много му пада рейтинга тъй...

88

Анонимен

преди 2 години

Този лактобацилус Булгарикум, дето го продава, няма ли си БГ патент? Май патентът е на проф Иван Богданов?

87

Анонимен

преди 2 години

89 Не могат да се разделят, защото работят за едни и същи лобита, знаят си мръсните тайни и са зависими от Радев/Решетников.

86

Анонимен

преди 2 години

90 Като прибавим и лошия български, на който говори. Както и зависимостта си от корпоративен кръг/клуб/, за който спомена и самият баща на Петков, във Фейсбук.

85

Анонимен

преди 2 години

Думите са нищо... пред действия (делата)... Който се прави, на светец... всъщност е точно обратното... Тези двамката мoшеници от безработни искат да станат министри. А медиите активно им помагат да заблуждават пpocтолюдието.

84

Анонимен

преди 2 години

85 Точно Петков-Василев нямат нищо против за "бизнес" с братушките. Попитай Петков, за Българо-руското дружество, от преди години. Поставиха свой човек за шеф на ББР, Валентин Михов, който е работил години в руската Сбербанк.

83

Сат Н

преди 2 години

Този кре тен въобще не е наясно със същността на проблема с Македония и с изказванията си само ще обърка нещата още повече. Освен това когато говори, половината му уста не се движи, събира слюнка и лиги и освен това се усмихва на всеки въпрос като 13-годишен

82

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев -! Надпреварват се с лъжите! Ужас направо! Тръгна ли държава да ми оправят!