171

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо и Кокорчо защо си мълчат за Спецов - назначиха явен далавераджия в НАП! Спецов да не е любовник на някого? Сещай се, снахо.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Петков и Василев толкова бързаха да си направят партия - сигурно от почтеност само, не от алчност. Само малко да си уредят бизнесите с държавни пари. Ще им видим листите с калинките, пардон курсистите. Малко сектантска става работата - Байдън, пък Харвард, пък само от техните курсове, пък хора на по 35... това почтени ли трябва да ги прави?!

169

Анонимен

преди 3 месеца

Кирил Петков - Почтения! Нещо като Косьо Самоковеца или Божков Черепа. Още 1-2 години в България докато си напълни бизнеса с поръчки от позицията на депутат и после ще офейка като кликата от НДСВ. Алчността ходи по хората. Как пък толкова успешен и се върнал в България само за да ни оправи? Айде знаеме го такова оправяне. Останаха ли още наивници или само жените са му фенки?!

168

МЕЧ

преди 3 месеца

Ако и този път се оставим да бъдем излъгани от поредните"еднодневки"найстина сме *** от лош материал или с една дума ГЛУПАЦИ !!!Хора БДЕТЕ!!!

167

до 176

преди 3 месеца

Осъден политик и олигарх няма в Бг. И няма да има. Затворите са само за бедните хора. Съдят и вкарват в затвора само кокошкари и казанджии.

166

Анонимен

преди 3 месеца

"ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, "Цитат на Кирил Петков...Какво означава група от хора да се ОТРЕКАТ от това че са окрали държавата си??????????Ами дайте всички да почнем да крадем БЕЗ последствия?Това ли е промяна????Без съд,без последствия???

165

гербер

преди 3 месеца

тези са крадци и затова ще гласувам за Бойко Генерала!

164

mdaa

преди 3 месеца

До Ганьоооооооо!Яко демагогия лъха от твоя коментар. Аз не искам крадец и затова няма да гласувам за Асен. И не, не съм *** на никого, просто допусни в кратуната си , че освен тролове има и хора, които са видели някакви неща от първо лице. Ако искаш. Ако не искаш - избирай "умни" и най-вече "почтени" да те управляват! Лошото е , че от вашата наивност ще страдат всички.

163

mdaa

преди 3 месеца

Теб не те знам, но, ако говорим за Асен, по-добре (за вас) да не е с факти. Продължавайте както сега, връзва ви. НАродът за пореден път ще докаже, че обича опаковката, а за съдържанието кръстосва пръсти и вика "Дано"!Е те такъв популизъм, при това ляв, не съм виждал от много време.Честито на всички.

162

Това са

преди 3 месеца

Двама парекселанс изпечени мошеници нагаждачи

161

Анонимен

преди 3 месеца

Кирето кат почне да орязва отвсякаде парите и от горе на това си търси и данъците, тогава ще видите харварда как ви оправя положението ... Иначе мисля ГЕРБ ще са първи ама не зн с кой ще се коалират.

160

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна свобода им е дал Радев да харчат нашите пари сякаш са им бащиния.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Искаме да сме министри на икономиката и финансите, с пълна свобода на действие. Затова продължаваме промяната. Комично.

158

анонимен

преди 3 месеца

А бе имате вече ВОЛТаж , ама ампеража ви е никакъв.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, каква енергия, какви напъни, да "правят промяната", тяхната! Заявката обаче, е не да спечели партията на Радев ПП и нейната програма, която още не сме чули, а Петков и Василев, да са министри в един кабинет. На финансите и икономиката, "с пълна свобода на действие". Това чудо го няма никъде по света.

156

анонимен

преди 3 месеца

Значи колкото повече се говори срещу вас,толкова повече сте сигурни, че вървите по правилния път. Аз мисля същото , само , че за Б.Борисов но с тая разлика ,че това той не го афишира , а ние неговите поддръжници сме убедени в правилните му политики , които изкараха България от блатото в което ни натикаха "другарите".

155

анонимен

преди 3 месеца

Киро-лъжливото овчарче с дела и факти ще оборва клеветите.Звучи като виц!

154

Мошеници

преди 3 месеца

Цените при Кирчо, Кокорчо и Чорапчо продължават да растат - промяната продължава !

153

Тези

преди 3 месеца

са като хитър петър и настрадин ходжа

152

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 3 месеца

ЗА РАЖДАЕМОСТ САМО ЗА МАЙКИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ