133

Анонимен

преди 3 месеца

На Киро мокрите сънища. Кой още ще си прави експерименти, в държавата, на наш гръб?

132

дела и документи

преди 3 месеца

кире, с дела , ама и с документи . популизма народ не храни . а щом на изборите ше подкрепяте фигуранта си ни ясен .

131

Факт

преди 3 месеца

Ето един факт: Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари за несъществуващ завод за електроколи от който до момента има изградена само една гола нива???Затвор за тебе, червени крадливо човече!

130

новите дрехи на царя

преди 3 месеца

Българино, кога ще прогледнеш , че Киро-канадеца и Асен-софтуера са голи... Раздават обещания без покритие...Смятат че България им е една стартъп фирма, която ще я оскубят и ще изчезнат в Канада.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Като става дума за факти, какво стана с документа от Канада?

128

Анонимен

преди 3 месеца

казах Ви, че това е наследника на Милен Велчев и тем подобни

127

Анонимен

преди 3 месеца

Кирето е бизнесмен ве .Инвестира едни пари в политическия бизнес и за четири години ще ги избие 100 кратно . Като не разбирате от инвестиции що са обаждате. Българската политика е като тесла .Златна мина ;) Я гербавите колко милиарда усвоиха . Ако пуснат акции герб на фондовите борси ще бият и тесла :)))

126

Анонимен

преди 3 месеца

Киро погази не само българската конституция, погази и Канада, която му е дала толкова много. В молбата си, изпратена до канадските власти, през август, като причина за отказ от канадско гражданство, е написал, че ще става министър?!За моралните му ценности, канадците вече са си извели съответните изводи, ние, българите, също. Официалният отговор от тази страна, Киро нарича"някакъв документ от друга страна"?!Утре, ако му предложат в Канада, да го направят министър, ще стане нова рокада, така ли?

125

Анонимен

преди 3 месеца

124 По отношението на Киро към конституцията, съдим и за отношението му към държавноста, към всички нас. Игнорирай!

124

Хайде стига тъпотии

преди 3 месеца

Ха, ха. Промяната щяла да продължи с Мая Манолова, Дончева и мравояда. Честито българи

123

Анонимен

преди 3 месеца

121 Марш в Раша, тук е евроатлантическа България. Можеш и в Китай, ако те приемат.

122

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 120 Щом само това можахте да изкопаете, зле е работата, гербав. От тази муха не стана слон.

121

до 121

преди 3 месеца

то е ясно че на герболяка и дпс-то и бсп-то не ви е силна икономическата част. Без пазарни цени нещата са по-зле бе герберунгел...проста математика айде обратно при ватенките

120

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Абе те клеветите и фейковете в държавата се произвеждат във фабриката на тези дето те издигнаха за служебен министър бре Кирчо, а оттам и ги подеха и такива като теб и кокорчо ... В Харвард на това ли Ви учиха да се кичите и хвалите като ромски булки изкарани за продан на мегдана ... Едни такива юпита вече ни оправиха за 800 дни та ни захласнаха, а после ни докараха БСП и ДПС в комплект с обрачите от фирми на Доган, ако народа има поне малко памет ще те натири към Канада с еднопосочен билет.....

119

Анонимен

преди 3 месеца

Цените на газа и тока ще са все по пазарни благодарение на Брюксел . Време е евроатлантиците да бъдат изгонени с камъни от България ;)

118

Анонимен

преди 3 месеца

Ами, нека да докаже ме двойното му гражданство е клевета. Не може.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Китай просто не дава шанс на Европа в борбата за газ, тъй като тази зима е под заплахата от недостиг на енергия. Според китайските China Energy News 110 милиона тона въглища се съхраняват в електроцентралите на страната - 21 милиона тона по -малко от преди година, а това е половин месец работа на предприятията.Освен това се оказва, че Китай влиза в отоплителния сезон не само с ниски резерви, но и с увеличаване на потреблението. Китай започна да консумира повече електроенергия с 16%.

116

Богатите-по-богати!!

преди 3 месеца

Бедните-оцеляване в мизерия и скачане в тpaпа!!!

115

шшш

преди 3 месеца

герболяка да мълчи, когато зрелите хора говорят

114

Анонимен

преди 3 месеца

82 Ако Киро лъжеца каза, песента изобщо не е сладка.