93

Анонимен

преди 3 месеца

90 Като прибавим и лошия български, на който говори. Както и зависимостта си от корпоративен кръг/клуб/, за който спомена и самият баща на Петков, във Фейсбук.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Думите са нищо... пред действия (делата)... Който се прави, на светец... всъщност е точно обратното... Тези двамката мoшеници от безработни искат да станат министри. А медиите активно им помагат да заблуждават пpocтолюдието.

91

Анонимен

преди 3 месеца

85 Точно Петков-Василев нямат нищо против за "бизнес" с братушките. Попитай Петков, за Българо-руското дружество, от преди години. Поставиха свой човек за шеф на ББР, Валентин Михов, който е работил години в руската Сбербанк.

90

Сат Н

преди 3 месеца

Този кре тен въобще не е наясно със същността на проблема с Македония и с изказванията си само ще обърка нещата още повече. Освен това когато говори, половината му уста не се движи, събира слюнка и лиги и освен това се усмихва на всеки въпрос като 13-годишен

89

Анонимен

преди 3 месеца

Петков и Василев -! Надпреварват се с лъжите! Ужас направо! Тръгна ли държава да ми оправят!

88

Анонимен

преди 3 месеца

доживяхме сорос да си назначи правителство и то с подкрепата на радефф. путин сигурно е доволен

87

Анонимен

преди 3 месеца

58 Хмм, видяхме дивашките орди, кок нахълтаха в Капитолия и я оскверни а с мръсните си ръце. Никак не изглеждаха интелигентно. Видяхме, как юес полицаи убиват протестиращи...как САЩ допусната руска намеса в изборите си. Това са огромни проблеми, които само развито гражданско общество може да реши.

86

руский фигурант

преди 3 месеца

партията на руския фигурант и олигарсите щяла да оправи нещата? напред другари!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да гласувам за вас, аз не искам ЕС. Искам с братушките.

84

Реалист 11

преди 3 месеца

За да се оправи България, значи Живко от Варна трябва да управлява от най-горе и всичко ще е наред !Народа или други хора трябва да издигнат Живко Костадинов да управлява !

83

до 81

преди 3 месеца

ГРОБ може и да са първи, но никой нормален и доблестен човек не работи с това бунище + ДПС

82

ПП

преди 3 месеца

Киро каза и ОПГ ГРОБ почна да вие, ах сладка песен

81

Анонимен

преди 3 месеца

Как Герб са на политическото бунище но ще спечелят изборите хахахаха, фантацията не ви се връзва с реалността.

80

Анонимен

преди 3 месеца

О , точно с тая продажница споразумения , много хора ще се отдръпнат от вас.

79

Анонимен

преди 3 месеца

В бизнес-училищата учат, че преди всичко е важна печалбата. Тоз юнак си подаде името за разработка на пробиотик на базата на Лактобацилус Булгарикум и продаде 50% от печелеща милиони фирма за 40 000, което означава, че просто е стартирал чужд капитал на местна почва. Явно е сервилен към чуждия капитал. Много ги харесват чужденците подобни бизнесмени-му-лета. Предполагам, че това е ролята му в БГ политика.

78

Лойко

преди 3 месеца

Народа най вероятно ще определи ГЕРБ за първа политическа партия,но незнам защо последните се самонавиват ,че едва ли не те са първи и ще трябва да съставят правителство.Как изобщо първите които е определил избирателя/народа/ не ги зачитате и къде изчезна респекта от суверена???

77

Анонимен

преди 3 месеца

"Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път". То и за ГЕРБ се говори срещу тях , значи и те вървят по правилния път, ако следваме вашата логика.

76

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП, трябва добре да размислят, дали да не спрат лъжепромяната на радевия проект ПП. Който взема гласове освен от ИТН и от столетницата. Изобщо, хаосът на Радев, трябва да спре.

75

ПП "ПИ"

преди 3 месеца

ПП "Продължаваме измамата"!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Какво, чака КС, Киро факиро да получи имунитет като народен представител?