176

1280

преди 2 години

Що не протестирате сега бе? Нали протестите бяха спонтанни и справедливи срещу мерките на сатрапа Борисов срещу подтиснатия и угнетен смачкан народец.Къде са Мая и майките дето системата ги била убила? Къде е оня *** с юмручето да викне, че вирус няма, а има вирус на страха. Чалгата и муутрите ви искат тихи и послушни, а когато трябва пак ще пуснат някой лев за протести.

175

Анонимен

преди 2 години

Всички са комунисти, Борисов не е изключение

174

Лъжец

преди 2 години

Кацаров, мерките са по-вредни от вируса. Ти го каза сине майчин.

173

Манипулатори

преди 2 години

Най лесно се контролира страхлив *** народ ... !!!

172

Анонимен

преди 2 години

Протестанти какво става бе? Нали нямаше вирус , нали НОЩ въвеждаше мерки за да укрепи властта си Борисов, нали горяхте маски щото Бойко е измислил Ковид-а?Сега същите мерки по същия начин като НОЩ. Ми то не било промяна бе, било подмяна. Врътнаха ви пак и ви натътрузиха най-долните и прокажени комунистида ви управляват без да сте ги избрали. Чалгаджии, мутрагени и мравояда направиха схемата и се наместиха и уредиха, а за вас останаха само голата вОда и конфигурацията с трите пръста. Честито!

171

Анонимен

преди 2 години

Започна предизборната кампания. Кааров веднага сложи мерки за да ни държат послушни. Мерките са само да са седят по-дълго на власт.

170

Анонимен

преди 2 години

Който иска по - строги мерки, да си ги налага сам. Никой няма да му забрани да носи скафандър и памперс и да живее в пещера.

169

Нелепо е

преди 2 години

Принуда , фашизъм , дискриминация , двугодишен режим , за да се нагуши някой с много ....ама много пари....

168

Анонимен

преди 2 години

Вирусът работи нощна смяна. Вечерният час ще му види сметката.

167

ПЛАНдемия

преди 2 години

Не търсете логика в мерките, Кацаров каза, те са за да се ваксинирате

166

до чудно ми е

преди 2 години

Вирусът има таймер и се впуска в атака след 22:00. Витанов го е изчислил, той има перфектния алгоритъм. Нека да слушаме Витанов и да вървим към светли бъднини.

165

Анонимен

преди 2 години

Спрете да се тествате бе хипохондрици!

164

Анонимен

преди 2 години

От #кой сте принудени бе Кацарка? Някой дойде и ви заплаши ли?

163

Georgiev

преди 2 години

Объркан съм от коментарите. Българинът хем не вярва в Covid, хем е някаква измислица и дреболия, но в същото време иска децата да не ходят присъствено в училище, да учат онлайн.

162

Кал-Ел

преди 2 години

Убий маска, спаси дете от ковидфашизма.

161

Шиб..ци

преди 2 години

Отново се видя, че служебните нямат политическа воля да управляват! Веднага клекнаха пред общественият натиск. Техният пропит е КОЙТО ЩЕ ДА МРЕ, ДА МРЕ БЕ, НИЕ НЯМА ДА ПРЕЧИМ. Баси долните и.з.р.од.и. На всичкото отгоре, министър антиваксът да зове за ваксини, това е простоооо. Как да ти вярват хората? Пък и защо се тикате да управлявате държавата, като грам знания и умения нямате, че и чак преврати! Айдуци с задкулисния Прокопиев. Сраааммм срааам стееее!

160

Чудно ми е

преди 2 години

Какво всъщност се случва по заведенията след 22:00ч ?!?!?!?!? Вируса чака до 21:59 ....и в 22:00ч влиза в заведенията ....и удря наред .....

159

анонимен

преди 2 години

До Искренрегистрирани! в пъти по-ниска смъртност, болниците не са натоварени, и да не забравяме около Израел страните - нулева ваксинация... ние колко от нас отиваме явно да се тестваме и официално да ни регистрират?

158

Тъпотия

преди 2 години

Пак го отнесоха заведенията и музикантите.....

157

Black Metal

преди 2 години

Да ви наложат най-тежки мерки в Бакърената или Орландовци...