156

Анонимен

преди 2 години

Училищата не трябва да започват присъствено, а онлайн, защото след ваканцията, всеки се прибира кой от чужбина, кой от лятна почивка, точно в началото рискът е най-голям!! Безотговорност на max!

155

Анонимен

преди 2 години

Кеф, пак ще се наливаме домашно и ще излизаме тайно, тръпка да има.Ваксинирани или не, полека ще минем на деурбанизация, всеки на село да се научи на някои неща, а не само в града да се прави на бабаит и да врещи за правата на морковите.

154

Анонимен

преди 2 години

Напротив, училищата трябва да затворят първо, защото са задължителни, а на кръчма, на фитнес и в мола- се отива по желание!! И е противоконституционно да те задължават да посещаваш място, където рискът да се заразиш е огромен, особено за деца! А училищата са най-големите развъдници, защото децата нямат умения като възрастните да се пазят!!!

153

Анонимен

преди 2 години

До 162 нормално сектантите така ги гледат хората

152

Анонимен

преди 2 години

Анна, как се гледа според теб *** с маска?

151

Анонимен

преди 2 години

Окъпаха Алибегов :)

150

Анна

преди 2 години

Първо да се спазват настоящите мерки! Току що спрях да заредя на лукойл Чирпан и почти всички в бензиностанцията, турци, българи бяха БЕЗ маски и ми гледаха странно , че аз съм с маска!!! Безобразие!

149

Анонимен

преди 2 години

Очакваше се. При това ниво на ваксинация и никакво спазване на мерки. Ще сме си отвори-затвори още години наред. Бизнеса 60/40 децата вкъщи и ние хоум офис. Цяла европа се ваксинира, *** изостава и от африканците, по смъртност се равняваме с индия. И кой ни е виновен? Маски, мерки - не щем. Ваксини? НЕЕЕ! е кво искате? Швепс?

148

Анонимен

преди 2 години

Световната Задравна Организация е с препоръка училищата да бъдат последно затворени при евентуален локдаун!!!!!!!!

147

Искрен

преди 2 години

До АнонименЩо дрънкаш глупости - ваксинираните държави също въвеждат мерки, щото ваксинките се оказаха с доста ниска ефективност, Израел днес имат 11 000 нови случая.

146

Анонимен

преди 2 години

До наблюдател Поздравления - вие получихте 20ст за това безмислено словоблудстване и нула внимание.

145

Шаши

преди 2 години

Фитнес и движение или ластици в парка помагат много. Първото затваряне в цял свят беше да ни разбие организма. И имунната система да се срине. Много лоши хора.

144

Анонимен

преди 2 години

*** немаше вирус бе *** беше гербава измишльотина а другари кво стана кви са тия гербави мерки

143

наблюдател

преди 2 години

ситуацията ще се промени драстично ако се вкарат закони като в другите страни - лекари и учители задължителна ваксинация, на затворени помещения само ваксинирани, другите ВКЪЩИ ИЛИ НА СЕЛО. Статистиката - 250 милиона ваксинирани в Европа, 5 милиарда в световен мащаб. Ние сме най-умните и разбиращи от всичко и сме на дъното...и заслужаваме ТОТАЛНО да ни ограничат

142

Кал-Ел

преди 2 години

Изолираха ли вируса?

141

Бay

преди 2 години

До 141 цифрата е 60.6% и то доста отдавна т.е ваксините са отслабнали...

140

Срещу 20 000 Евро

преди 2 години

Вярно ли Гешев поръчва терор на Пернишка мутра срещу неудобни на Борисов!

139

уфтсъ

преди 2 години

Абе що така смениха аргумента от "Израел махнаха всички мерки" на "Дания 72% ваксинирани си махнаха ВСИЧКИ мерки."...?

138

Медицинкси фашизъм

преди 2 години

До АнонименХоди да ти вливат ваксина всеки ден ! *** ! Ще видиш какво ще стане с такива ваксъри като теб...след време. Ама като получиш инфаркт ще кажат , че си е инфаркт.А сега инфаркт няма, на смъртния Акт пише коронавирус.

137

Анонимен

преди 2 години

Очен харашо до новам года так дале спасиба кацарова