236

до Родител

преди 2 години

Децата изобщо не трябваше да са затварят, още при първия локдаун. Сега всички щяха да са го изкарали и да имат естествено придобити антитела. Стига с тази лицемерна загриженост и това преувеличаване. Явно на детето Ви му допада дистанционното обучение, факт, така се изкарват по-лесни оценки :) Вие ако искате не го пускайте, имате това право, НО недейте да пречите на останалите да имат нормален образователен процес!

235

Ха

преди 2 години

Бойкот ! Няма да спазя и една от тези мерки ! За пари се видя , че и децата ще си продадат !!! Колко са безскруполни само !

234

Курш.ум за тоя

преди 2 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър от това СЛужебно Правителство и ИЗГОНИМ всички афганистанци , китайци и не.г.ри, които тия пускат ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.... Тия явно дойдоха САМО за да седнат на мястото на Борисов, за да КРАДАТ заедно с арабите..

233

Анонимен

преди 2 години

Дания отменя всички мерки, щото били ваксинирани 72% от населението. А защо не казвате, че Министерството на здравеопазването на Дания е приравнило Делта варианта към сезонен летен грип?

232

Анонимен

преди 2 години

До 23 часа щото много страх ги тресе от протести. Оставят държавата без мерки до 7 септември. Всичко е проформа.

231

Lan

преди 2 години

Родител, гледам внимателно - Израел - най-ваксинираната стана в света, с най-много разболели се.Гледам внимателно и Швеция - почти без мерки и нито ден "затваряне" - няколко случая на ден! Гледам и как мутира вирусът - все по-млади. Ако децата не го изкарат сега, другият щам може да е фатален за тях. Ти си прави сметката дали да отидат на училище или не и каква полза въобще имат мерките.

230

@

преди 2 години

Много точно са написали хората "Обръщаме се към всички сънародници с молба да спазват тези мерки. От това зависи колко дълго ще бъдат прилагани те.". Ако ние всички се обединим и не спазваме глупостите им, съответните мерки ще отпаднат и те ще са безсилни да наложат каквото и да е докато се крият от народната любов.Аз маска до този момент не съм слагал, няма и да сложа! Не на мерките, затвор за затварачите!

229

Престъпление

преди 2 години

До Родител ТАКА Е това си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ същото както и неадекватните половинчати мерки с които да отбият само номера. Не може така на 50% на 30% и на колкото и да е да работят заведения, фитнес клубове и други, АКО СЕ ПРАВИ ЛОКДАУН ДА БЪДЕ ИСТИНСКИ НА 100%

228

JJIvanov Geolog

преди 2 години

Чумите са с размери до няколко метра и се виждат като сенки над главите на хората.ПРи активиране на черно чумния генератор вкл през камери,екрани и телефони стават агресивни.В момента се чуват комуникации между тях в града наблизо.Експерти да прослушат записите които правят в момента. Да се ползват данни от вече проучени подобни масови убиици снимани в Англия КЕнт през 2019- 2020 година след включване на bad death music terror.

227

Iordan ivanov Geolog

преди 2 години

warnings about Black and gray death mass murderes and killers after 5G Black death and cancer weapons incl 5G;5.13G;5.39G digitalization !!!Днес 2 Септември по време на огледа на близък град бяха засечени много екземпляри от черна,сива,кафява и други чуми.. АКтивират се от 5G smartphones ... Експерти да огледат масовите убиици вкл черно и сиво чумни на снимки и видео репортажи как кръжат около собственици на новозакупени смартфони s Black death and cancer generators and activatots inside

226

STOP PCR TERROR

преди 2 години

Продължава наглия безогледен терор срещу цялото човечество .Вместо да арестуват терористите и техните съучастници /добре известни на службите за сигурност заради ежегодни подобни нагло престъпни диверсии рекламирaни като ГРИП,FLU,SARS,MERS,SWINEFLU,BIRDFLU от 2019 декември в терора срещу цялото човечество са включени лидери временно подставени на власт. Харчат се трилиони долари за трайно поразяване на всички живи и мъртви след време.Все още няма нито една ваксина с клинични испитания ..

225

!

преди 2 години

Безотговорността в обществото е огромна. Има ваксини, който иска да се ваксинира, който не, да си носи последствията. Няма нужда от ограничения, защото така всички плащаме за тези които не се ваксинират!

224

Родител

преди 2 години

Изпращането на децата в училище по време на най-големия пик на пандемията не е грешка , а престъпление, лошото е, че никой няма да носи отговорност за поразяването на децата ни от корона вируса. Нека отговорните да видят какво става в момента в Израел, където децата масово се разболяват от вируса по 1000 деца на ден.

223

Анонимен

преди 2 години

До #174 georgiev Ти пък какво се правиш на луд и неразбрал бе? Тези които не вярват във вируса и си мислят,че учителките са им бавачки-те искат присъствено, САМО ТЕ. Нормалните, интелигентни хора искат ДО, докато премине пика на вируса, децата няма как да стоят в една стая с часове и да се пазят, абсурд, още повече ако няма тестове, няма да се знае какво се случва. Много от децата ходят с грипоподобни симптоми, но тестове не правят, оправдават се с настинка, а останалите-под стрес голям!!!!!!

222

Анонимен

преди 2 години

Училищата започват присъствено, след 20-30 дни 6000 новозаразили се на ден, нови мерки и т.н. За Коледа обаче всички по чудо оздравяват и мерките се облекчават и към 10 Януари хоп пак повишаване на болните... и така до Април. Е тоя филм вече го гледахме.

221

Чакай да видя, дали

преди 2 години

..съм разбрал правилно: МЕРКИТЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В СИЛА СЛЕД 5 ДНИ! Заведенията ще си работят както досега, само ще приключват сметките малко по-рано и хората ще "си тръгват" до 10.30-11.На практика фитнеси и спортни зали си остават отворени. Няма такова нещо като масово посещение на фитнеси. Сватби и др. подобни ще си се случват без ограничения, защото няма зададени конкретни условия как да се ограничава броя на гостите. С други думи,след 3 седмици чакайте МАЗАЛОТО а междувременно гледайте безучастно!

220

Накратко

преди 2 години

Много гаадни и некомпетентни хорица има в това правителство.А тоя е мазен ,двуличен некадърник.

219

идетрибунал

преди 2 години

Абе доктор Канцеларов що не казваш кво правите в България след като американската агенция по лекарствените препарати от 01.09.2021 отнема разрешителното за използуване на PCR тетовете като не даващи обекивни данни за наличието на вирус в организма и ЧЕ ТЯХНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Е БИЛО ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ!Канцеларов кво правим сега а?До всички черни души в бели престилки-намирисва на нюрнберг-2!

218

Анонимен

преди 2 години

Кацаров и той си е направил ЩАБ. А критикуваше стария. И си поканил заместника да чете заповедта. Страх го е да застане с лицето и името си срещу народа. Разпределил отговорността. И мерките същите, като на предишното правителство, за което твърдеше, че се е провалило с ковид-мерките.

217

Този пък

преди 2 години

Кацаров реди виц след виц. След няколко месеца ще издаде томче с хуморески.