216

Анонимен

преди 2 години

Защо мерките влизат в сила от 7 септември ? За да минат празниците. Ако е толкова наложително от утре трябва да действат. На Кацаров не му стиска да се изправи срещу туристическия и ресторантьорския бизнес. Нали беше много серт през май, когато не му пукаше да обижда лекарите.

215

идетрибунал

преди 2 години

Жестока порнография!Това на се лакари а черни души в бели престилки!Тези положили хипократова клетва са най-гнусните еничари на фашингтонските печатари на нефелните зелени хартийки!Спасението е едно-империята на античовечността и мракобесието САЩ трябва да бъде разрушена!Нещо ми мирише на НЮРНБЕРГ-2!Затворници в бели престилки!

214

Анонимен

преди 2 години

Ниският процент на ваксинираните е заради такива като Кацаров.

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Е колко народ има из болниците? 3000 човека са в болница. На 6 млн. население. Айде, да са 300 000 разбирам, ама... щом системата не издържа с 3000, какво ли ще стане ако наистина дойде пандемия със страшен вирус и има на ден по 20 000 заразени, 15 000 от които се нуждаят от хоспитализация. А те - 3000 човека в болница. Това е за цялата държава, не е за един град. Ко ша ми обяснявате вие, че то на ден повече хора минават през спешните кабинети бе. Кой че му е лошо, кой с разстройство

212

Предлагам,

преди 2 години

всички,абсолютно всички видове и родове ЗАВЕДЕНИЯ,да бъдат напълно,ама напълно ЗАТВОРЕНИ,до краят на годината!!!

211

БАЧКАТОР

преди 2 години

Сега по въпроса за ваксините дали помагат може да видите Израел. Най-масово ваксинираната нация в света! И над 10300 нови случая на к19 на ден???? Ка стават тея работи?

210

Скиоро

преди 2 години

Не ни вменявайте вина, на нас неваксинираните! Затова че имаме некъдърни управляващи, не сме виновни.

209

Ваксин

преди 2 години

Бода се всяка седмица, досега 25, 30 пъти. Нали са безплатни. На голем кяр съм

208

Анонимен

преди 2 години

кацаров, кацаров...хвърляше обвинения по твоите колеги, но...и ти с твоята 75-80 годишна съветничка нищо ново и полезно не правите! С тези глупави повторения, че държите кризата под контрол не ни успокоявате.

207

Анонимен

преди 2 години

Има правила - който иска - ги спазва, който не иска - не ги спазва. Всички са доволни, вирусът също е доволен.

206

До 206 (Кирилиметоди

преди 2 години

На този хал сме заради безгръбначни същества носещк маски лятно време. Що преди медиите да започнат с тая работа и такива като тебе да се накланят на там накъдето духа вятъра никой не носеше маска по време на грипните епидемии.

205

Анонимен

преди 2 години

Нито Борисов,нито Кацаров са ви виновни,гюлета неграмотни !Главите са ви празни ! Тва е ! От много акъл се погледнете на какво дередже сте ! Няма по-големи роби от вас ! Незнайно защо обаче си мислите,че като отказвате ваксинация не сте роби .Да ама не ! Лесно е да възстанничиш срещу нещо ,което е пожелание ! Но нали си чешете егото !Гледайте поне какво правят в цивилизацията бе,те не са стигнали до просперитета си,защото са много глуп***ви.Погледнете колко народ има из болниците и колко починали

204

Анонимен

преди 2 години

Ваксивирайте се и няма да има нужда от мерки, Нито пък от безплодни дискусии. Справка-Дания.

203

Анонимен

преди 2 години

Още в първа точка има противоречие. Как ще работи една група в детската градина или един клас в училище с 10 деца? Какво ще правят като в помещението няма как да се подредят на 1.5 метра разстояние? Кацаров и компания изобщо влизали ли са да видят как спят децата в детските градини след обед? Те нямат разстояние между леглата.Леглата в много от градините в големите градове са едно над друго. Дистанция на 6 масички няма как да се спазва. Няма 10 маси, за да ги подредят по едно дете на масичка.

202

Данчето

преди 2 години

Затворете дискотеките и нощните клубове още днес!

201

Anonymous

преди 2 години

Гледам и не вярвам на очите си, овцете искат пак в кошарата. Промити мозъци! Боже, няма ли да ни отървеш от тия ковид зависими?

200

Анонимен

преди 2 години

Училищата по групи от 10 човека ?? Това означава ли,че на клас-средно от 25 човека,ще трябват да речем,вместо 1-3-*** учители по математика ?

199

Никити

преди 2 години

Мерките няма да се спазват, всеки ще си работи и вътре и вънка както си е било до сега, кръчмите ще си гърмят до 01ч. Без проблемно и без наказано ще си продалжим да си живеем животеца.

198

русенец

преди 2 години

Крайно време беше, въпреки, че мерките са смешно меки. Сега сигурно Алибегов ще изпълзи от някъде и ще продължи да баламосва с неговите 700 - 800 хиляди "безработни" не знаех, че толкова хора внасят осигуровки в НОИ и здравни. Министърът полуадекватен,не сме да гъкне пред своя бос - Радев. А така наречения обединител на нацията не посмя да се ваксинира публично. А той и съпругата му трябваше да го направят, заедно с премиера Янев, здравния министър и всички депутати. Глобили Хаджигенов. ***!

197

Анонимен

преди 2 години

Блокирахте ваксинацията още пролетта, не проверявахте никъде дали се спазват базовите мерки. Сега о изненада - нямало ваксинирани и заболеваемостта растяла. И видите ли трябва да си гласуваме нов бюджет и едни пари за справяне с кризата. Ха познайте парите къде ще отидат.