196

Никой

преди 2 години

Какви мерки са това бе смешницииии ?!?! Абсолютни некадърници, непрофесионалисти и страхливци!....Не можело конференции с повече от 30 души, но можело на 100% капацитет ако били ваксинирани, преболедували или с отрицателен PCR.... т.е. разбирай може всякакви конференции...И така нататък...По-добре спрете да се правите на иидиоти, махнете всякакви ограничения и подавайте оставки !!!! Фигуранти...

195

Анонимен

преди 2 години

Тия *** да не вземат да бодат децата без знанието на родителите ?Тогава баба на внуче с бастуна,ще им покаже какво може!!!

194

Анонимен

преди 2 години

Плебсът да чака да се разболее, да преболедува и после да реве, че има мерки. До тогава да си трае. Мерси.

193

Кирилиметодий

преди 2 години

Първи сме по смъртност от Ковид и последни по ваксинация в Европа и после що държавата затягала мерките...??? На морето и в магазините, и в аптеките - всичко беше без маски! а една мустаката продавач-консултанка ми обясняваше как маските били "задължителни само за който иска"... такава ни е оправията на племето, затова сме на тоя хал!

192

Анонимен

преди 2 години

Сменихме едни под логи със други. Така е поне откакто се отцепихме от майка Турция.

191

Тъй,де!

преди 2 години

Започваме като миналата година - присъствено! И затова ще имаме дълго отсъствено обучение от началото на ноември до края на март! Ще настъпваме мотиката втори път и ще бъдем последната сткрана в света, която ще се оттърве от ковида!

190

Анонимен

преди 2 години

Кацарчето ми е ясен,нали беше областен управител.Тогава беше от СДС-то,сега е от Радев.Ще изкара някой лев.

189

Зозо

преди 2 години

До БАЧКАТОР......Разберете че българина нито го е страх от к19.............. Хахахаааааа, точно така. Отдавна се знае от кои 3 неща единствено го е страх българинът: Да не настине, Да не се мине и Да не натаковат жена му :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Не го е страх от болести, бой, правила........

188

Зозо

преди 2 години

Хахаххааа, то щото кината и театрите се пукат по шевовете, та на 50% :)))))))))))))))))))

187

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяхте ваксинирали както в д.угште държави сега нямаше да се водят тия дискусии. Справка -дания.

186

Анонимен

преди 2 години

Kолко да е присъствено - 2 седмици или по-малко . Какви мерки могат да се спазват в училище с 1000 деца на 2 смени . Друг вариант е да оставят малки училища с по 1-2 паралелки да преподават , ако нямат болни деца или учители

185

wirusa

преди 2 години

е как познахте че излизам след 22 часа и уморявам хората?

184

Анонимен

преди 2 години

Олеее, много шум, а то за нищо. Какво мрънкате. Така наречените "мерки" са санитарния минимум. Те са почти същите, които имаше до сега и които никой не спазваше. Какво затваряне все се коментира, кой ви е затварял, живеете си както и преди. Дискотеките били затворени , ми се винаги са си работили, почукал на вратата и влизаш.

183

1280

преди 2 години

За 6м управление от служебните комундетана потника станаха ясни няколко неща:1. Нищо ново не направиха;2. Повтарят всичко правено от ГЕРБ;3. Излъгаха за всичко;4. Издъниха се във всяка област;5. Държавата върви по инерция;6. Изхарчиха и окрадоха всички пари останали от ГЕРБ;7. Загубиха 6 месеца за подогтовка и борба с икономическата и здравна криза;8. Направиха България на 128 от 112 място по свобода на словото и от 1 до -28 място по смъртност9. Христо, Мая, Чалгата и сие се наасраха

182

Анонимен

преди 2 години

193 не на челата чадо, а на лявата речица на китката. И да не забравиш да си сложиш значка на която пише Аз се ваксинирах, може жълта да е направиш, по желание и шестолъчна.

181

Анонимен

преди 2 години

Истеричните майки пак наделяха и Кацаров клекна. Ако се напълнят болниците с деца с вирусна пневмония, кое министърче ще поеме отговорност

180

Анонимен

преди 2 години

И кво стана сега? А господин Алибегов? Нали ги подкрепяше тия, що не излезеш да стачкуваш пред МС? Помощи ще ти дадат ли? Или ги изядоха? Ама сте умни и красиви всичките, направо нобелиста до нобелиста.

179

Протестър

преди 2 години

Ей министъра не сме се разбрали така, нали плащахте за да горим маски, а сега ни карате да ги носим? Нали се разбрахме че след като свалим баце и ви изберем няма да има повече такива работи какво е това сега? Вече няма кой да плати да излезем на площада, прехендряте ни.

178

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, не пипай децата. Нали знаеш, че гласувахте да отпадне охраната от НСО на депутати и министри, които вече не са такива. Сещай се какво ще стане като тръгнеш по улиците. Та в името на твоята собствена сигурност, стооой далееече от децата!

177

Анонимен

преди 2 години

Аре някой жирналист с маска да направи видеорепортаж от болницата на тъмно червения град Търговище. Ама да не е игрален филм. Нали искате да ни убедите да се ваксаме.