85

Анонимен

преди 2 години

И Симеонов е много заблуден. СлаФчо просто се измъква по единствено възможния начин без тотално да се изложи...

84

корекция

преди 2 години

"Симеонов смята, че Трифонов подценява либералната прозападна общност в България"Първан се е объркал. Не е "либерална", а "неолиберална". Има огромна разлика между класически либерал и неолиберал. Трябва да сме точни. При Слави всъщност има класически либерали и либертарианци най - вече, които са в конфликт с неолибералите на ДБ.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе аз да питам Христо Иванов - на Буджака КОГА??? А кой е "покровителя" и "консултанта" на сделката за продажбата на ТЕЦ "Варна" и ТЕЦ "Бобовдол" - дето са едни от далаверите на века в енергетиката?Да не е неговия покровител ( финансов и кукловод ) Иво Прокопиев???

82

Анонимен

преди 2 години

Каква политическа бомба може да бъде този учиндолски ***. Взел се насериозно, наредил ги от кол и въже и сърдит на народа... Остава само да каже КОЙ му дава мангизите и ще е същия като толупа. Той затова мълча досега, защото го беше страх да признае, на кого лиже зад-ника. Тотален ***...

81

Българин

преди 2 години

Ми то те сички са комунисти!

80

Анонимен

преди 2 години

Ми че той Слави иска да назначи точно ченге от една минала епоха за министър на МВР. Това промяна ли е според вас?!Разочарован съм от Слави!

79

Дефектна бомба

преди 2 години

Слави се възгордял? Абе, а кога този човек е бил нормален и се е държал нормално? Той е скаран с почти всички свои бивши колеги, няма семейство, никога не е водил диалог, в който да изслушва госта си. Само на мен ли ми правят впечатление такива неща? Затова в САЩ е важна ролята на първата дама, семейството. Един човек неспособен да направи здраво семейство, да възпита деца, как ще мисли за цял народ. Той е конфликтен, обидчив и отмъстителен. За жалост, като много българи, гласували за него.

78

w

преди 2 години

Да, бомбата Слави е почти обезвредена и точно това е удобно на задкулисието, което го издигна. ИТН спечели изборите и заплаши, че ако техният кабинет не мине, се отива на нови избори. Но какво ще постигне същата партия на новите избори след този си *** ход?ИТН е в кърпа вързан на задкулисието!

77

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора, които пишат тук не блестят с ум и разум, а са другари и чалгари. Слави е едно недоразумение, което много скоро ще изчезне, но народа ще си плати. Като начало се повиши тока, парното, водата и всички хранителни стоки. Вече казаха, че няма пари за пенсионерите, а има на някакъв непознат уж производител на ел. коли да му дадат 34 милиона бонус от Държавните пари т.е. от нашите.

76

Анонимен

преди 2 години

Бомби камикадзе станахте вие, като ви спряха държавната хранилка за милиони.

75

Борисов - Демократ

преди 2 години

Магаре да ви вържа, ще го изберете. Парламента и конституцията са врата в полето

74

Т К О

преди 2 години

Кога ще проумеете, че всичко е точно както Президентството (ДС) иска!!!!! Целия ЦИРК на славчоооУ е за да продължи служебното!!!!!

73

Тъп Ход

преди 2 години

Къде скочи тоя Славуц да оправя държавата. Това, което трябваше да направи е да приеме референдума, да излъчи млади и независими личности, да изчегърта модела на ГЕРБ и да се оттегли от политиката. А той ... амбиции за власт показа. Много лошо. Много.

72

noname

преди 2 години

Хората гласуваха за ИТН, защо те имаха шанса да са първи, а Слави си помисли, че е зариди него и и се възгордя. ИТН никога повече няма да събере тези проценти и хората ще глясуват за ДБ.

71

Самоуправство

преди 2 години

Разочарова ме славуца. Единствения лъч светлина, който ни остава е Лаура Кьовеши.

70

Анонимен

преди 2 години

Хайде да има още едни избори, този път ще гласувам за друга партия, която не мина прага, защото явно няма да има правителство.

69

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е наследила ИТН. Чалгопитекът ги уби още в зародиш. Крайно време е българите да осъзнаят, че 30 години все ни лъжат и водят за носа ченгетата от държавна сигурност. Стига вече. Прекрасна ни е държавата, да се вземем в ръце и да заживеем нормално....

68

червената пр***ня

преди 2 години

макай бойко дол-ни чалгарета *** чалмета и пияндета .кутевските въшли -ви *** свещи ще си купят с парите от мръс- ника кутев

67

Атанас Велмазов

преди 2 години

ЧАЛГАДЖИЯТА СЕ ГАВРИ С ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО !

66

Гласоподавател

преди 2 години

Вие от ГЕП не си мислете, че сега като ИТН се провали, няма да гласуваме вече против вас. Моя глас се мести в ДБ.