97

бай Иван

преди 4 месеца

Драги зрители, уважаема публика! Аз, Слави Трифонов, водещ на предаването на "Шоуто на Слави", Ви се извинявам за моите *** постъпки! Ще направя всичко възможно да се компенсирам. За целта ще изплатя на всеки от вас по 10 лв. Това са 10% от държавния бюджет. Останалите 90% отиват в десния джоб на моите панталони. До следващия път и да Ви е ГАДНО!

96

Анонимен

преди 4 месеца

ЕДНО ПОВЯВАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА ЗА 15-20 МИНУТИ И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ...ЕДИН ОТВРАТИТЕЛЕН ГОЛОГЛАВ ТИП СЕ НАКАРА ХУБАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ С ПРИСЪЩОТО СИ ВИСОКОМЕРИЕ КАТО ПРЕДЛОЖИ ЕДИН КУП МЛАДОЦИ С ЕЗИЦИ ЗАВЪРШИЛИ В АМЕРИКА ЗА МИНИСТРИ И ЕДИН ФАЛИРАЛ БИНЕСМЕН КАКЪВТО Е НИКИ ВАСИЛЕВ ЗА ПРЕМИЕР.ЕЙ СЛАВЧО НАРОДЪТ НЕ ТИ Е ГОДЖИ ИЛИ ГЪМЗАТА ОТ ШОУТО ТИ,ЧЕ ДА ГО НАВИКВАШ ПО ТОЗИ НАЧИН...

95

Анонимен

преди 4 месеца

мене квази-либерализма по ме кефи

94

Анонимен

преди 4 месеца

И Симеонов е много заблуден. СлаФчо просто се измъква по единствено възможния начин без тотално да се изложи...

93

корекция

преди 4 месеца

"Симеонов смята, че Трифонов подценява либералната прозападна общност в България"Първан се е объркал. Не е "либерална", а "неолиберална". Има огромна разлика между класически либерал и неолиберал. Трябва да сме точни. При Слави всъщност има класически либерали и либертарианци най - вече, които са в конфликт с неолибералите на ДБ.

92

Анонимен

преди 4 месеца

чао си славчо

91

Анонимен

преди 4 месеца

Абе аз да питам Христо Иванов - на Буджака КОГА??? А кой е "покровителя" и "консултанта" на сделката за продажбата на ТЕЦ "Варна" и ТЕЦ "Бобовдол" - дето са едни от далаверите на века в енергетиката?Да не е неговия покровител ( финансов и кукловод ) Иво Прокопиев???

90

Анонимен

преди 4 месеца

Каква политическа бомба може да бъде този учиндолски ***. Взел се насериозно, наредил ги от кол и въже и сърдит на народа... Остава само да каже КОЙ му дава мангизите и ще е същия като толупа. Той затова мълча досега, защото го беше страх да признае, на кого лиже зад-ника. Тотален ***...

89

Българин

преди 4 месеца

Ми то те сички са комунисти!

88

Анонимен

преди 4 месеца

Ми че той Слави иска да назначи точно ченге от една минала епоха за министър на МВР. Това промяна ли е според вас?!Разочарован съм от Слави!

87

Демократ

преди 4 месеца

Демокрацията е най-добрата система, но българите сте пpocти комунисти и чалгари и не можете да я прилагате правилно.

86

Дефектна бомба

преди 4 месеца

Слави се възгордял? Абе, а кога този човек е бил нормален и се е държал нормално? Той е скаран с почти всички свои бивши колеги, няма семейство, никога не е водил диалог, в който да изслушва госта си. Само на мен ли ми правят впечатление такива неща? Затова в САЩ е важна ролята на първата дама, семейството. Един човек неспособен да направи здраво семейство, да възпита деца, как ще мисли за цял народ. Той е конфликтен, обидчив и отмъстителен. За жалост, като много българи, гласували за него.

85

w

преди 4 месеца

Да, бомбата Слави е почти обезвредена и точно това е удобно на задкулисието, което го издигна. ИТН спечели изборите и заплаши, че ако техният кабинет не мине, се отива на нови избори. Но какво ще постигне същата партия на новите избори след този си *** ход?ИТН е в кърпа вързан на задкулисието!

84

Анонимен

преди 4 месеца

Повечето хора, които пишат тук не блестят с ум и разум, а са другари и чалгари. Слави е едно недоразумение, което много скоро ще изчезне, но народа ще си плати. Като начало се повиши тока, парното, водата и всички хранителни стоки. Вече казаха, че няма пари за пенсионерите, а има на някакъв непознат уж производител на ел. коли да му дадат 34 милиона бонус от Държавните пари т.е. от нашите.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Който не работи - не трябва да яде!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Бомби камикадзе станахте вие, като ви спряха държавната хранилка за милиони.

81

Българин

преди 4 месеца

Слави ще ни оправи!

80

Борисов - Демократ

преди 4 месеца

Магаре да ви вържа, ще го изберете. Парламента и конституцията са врата в полето

79

Т К О

преди 4 месеца

Кога ще проумеете, че всичко е точно както Президентството (ДС) иска!!!!! Целия ЦИРК на славчоооУ е за да продължи служебното!!!!!

78

Тъп Ход

преди 4 месеца

Къде скочи тоя Славуц да оправя държавата. Това, което трябваше да направи е да приеме референдума, да излъчи млади и независими личности, да изчегърта модела на ГЕРБ и да се оттегли от политиката. А той ... амбиции за власт показа. Много лошо. Много.