157

тя

преди 2 месеца

Светнаха и угаснаха !

156

233242

преди 3 месеца

Виете ли кат мастий долни гербери - виите. Може от сутрин до вечер да си повтаряте, че ИТН загиват - само това ви остана

155

555

преди 3 месеца

За тези няколко месеца видяхме кой кой е. Да си пробутваш в най-висшия държавен орган мурафетите ,които си пробутвал от екрана ,да официализираш чалгата, като претенциите ти са били да показваш грозното и пошлото в обществения живот с необходимата доза сарказъм и ирония, това е подход , който не може да приобщи към философията ти голямата, мислеща част от населението. Зя да изчегърташ нещо,трябва на негово място да поставиш друго нещо,без злоба,агресия надменност,с разум,и с правилен подход .,

154

СВОЙ

преди 4 месеца

Естествено лятото е намалило гласувалите, но загубата на ГЕРБ на 200000 гласа със сигурност се дължи,на служебният кабинет,който не позволи купен вот,гласове на мъртви души и подмяна на чувалите с бюлетини .

153

ББ

преди 4 месеца

До Съвет от дядохаха "напред"...и удобно забравяш едни 7 милиона българи...настръхнали,озлобени,гладни,предадени...направете услуга на Народа ни ...много ви моля!!!...това е към итн...ако сте играчи направете ни услугата...какво толкова

152

Съвет от дядо

преди 4 месеца

Да се обединят ИТН и ГЕРБ и да поведат България напред. Само това е спасението. Едните успели с голям опит , другити непознати , но с желание за работа и промяна.Това е спасението. Радев ще подлудне , но той не е важен. Важна е държавата.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Всички тези лаладжии доказват само едно - че Трифонов не плаща на лаладжии. А мутрата от Банки плаща.

150

Анонимен

преди 4 месеца

На следващите избори ги няма тези чалгари противни. Затова явно Радев не иска нови избори,защото има споразумение с дпс, бсп,мутри вън, и чалгите.

149

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 месеца

Не е нужно да ревете --------просто ГЕРБ и ДПС , ...трябва да подкрепят правителството на Чалгарчето....ТОВА Е ИСТИНСКОТО РЕШЕНИЕ!

148

Тома Биков

преди 4 месеца

До Анонимен аз не съм спирал да РЕВА!!!

147

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя народ ще плаче за Бойко, със всичките му простотии.

146

Йо

преди 4 месеца

Ех, ако беше Бойко на власт веднага щеше да се застъпи за поскъпването на тока и парното и да договори по-малки проценти. Вместо това имаме нищо. Слави що не обикаля и да се бори за нещо? Седим си в телевизията и си правим скечове

145

до 145

преди 4 месеца

Да знаеш,че за нито една партия няма да воювам.Колкото и да се напъват лидерите им не ми пука за тях също както на тях не им пука за нас обикновените хора.Протестиращите ,поне в последните 15 години си бяха платени такива.И за пари няма да се нито карам,нито бия с някого.

144

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ след като изгубиха изборите ще се опитат да предизвикат Гражданска война. Държат още доста структури, но не могат да си върнат властта по мирен път.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Все пак си е редно щом е по кофти от оня още преди да се е разпръцкалдаго пратят немедлено зофордише днес сега и одма на симитлийскиокерстлъ-юнак за донанаждане на джендеридните качества на найплешнявиъ безкосъмен плешляк. Може Тошко *** от ревност и завист, но мини теодоракисъ да си трае да га неопнът с некой скоростен лост от трабант че маза на дръжка от счупен чадър. Изплези се. И монах ще станеш

142

Анонимен

преди 4 месеца

Беше ясно, че ще се скарат за постове. Слави се скара първо с Божков, после си скръцнаха със зъби с Радев, когато той игнорира ИТН, при съставяне на служебното правителство и накрая, чалгарят, остави с пръст в уста, кьоравото и кьопавото, от партиите на протеста. Останалото е бла, бла. Какви консултации, какви 5 лв?

141

Анонимен

преди 4 месеца

За какво да се договаря с партиите на протеста, ако не за постове и порции? Те, щом го подкрепят значи вече са наясно, какви са им целите. Жажда за постове тресе протестите партии, да си го кажем направо.

140

FINAL COUNT-DOWN

преди 4 месеца

ТРИФОНОВ ОТТЕГЛИЛ КАНДИДАТУРАТА СИ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.ТОВА, ГОСПОДИН ТРИФОНОВ Е РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ, А НЕ РЕЖИСИРАНО ШОУ ОТ СТУДИОТО В КОЕТО ИЗПЪЛНЯВАТЕ СКУЧНИ СКЕЧОВЕ НА СЦЕНАРИСТИТЕ ВИ!!! КОГАТО ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ ПАК НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ КЪСНО ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО ОТ МЕГАЛОМАНСКИТЕ ВИ ИДЕИ.

139

FINAL COUNT-DOWN

преди 4 месеца

ИТН не само увеличават прогнозният резултат от 56 на 65 мандата, но спрямо 04.04.2021 печелят 65 - 51 = 14 мандата. Това е пировата победа на <<мислителят>> от Учиндол, който ни пробутва стари забравени муцуни от НДСВ. Както се казва Цунамито от Учиндол, което се вихреше по БТВ, ще се оттече в Чернялка (протича край Учиндол).

138

US Immigrant

преди 4 месеца

Слави не е политическа бомба, а кьорфишек.