145

тя

преди 2 години

Светнаха и угаснаха !

144

233242

преди 2 години

Виете ли кат мастий долни гербери - виите. Може от сутрин до вечер да си повтаряте, че ИТН загиват - само това ви остана

143

555

преди 2 години

За тези няколко месеца видяхме кой кой е. Да си пробутваш в най-висшия държавен орган мурафетите ,които си пробутвал от екрана ,да официализираш чалгата, като претенциите ти са били да показваш грозното и пошлото в обществения живот с необходимата доза сарказъм и ирония, това е подход , който не може да приобщи към философията ти голямата, мислеща част от населението. Зя да изчегърташ нещо,трябва на негово място да поставиш друго нещо,без злоба,агресия надменност,с разум,и с правилен подход .,

142

СВОЙ

преди 2 години

Естествено лятото е намалило гласувалите, но загубата на ГЕРБ на 200000 гласа със сигурност се дължи,на служебният кабинет,който не позволи купен вот,гласове на мъртви души и подмяна на чувалите с бюлетини .

141

ББ

преди 2 години

До Съвет от дядохаха "напред"...и удобно забравяш едни 7 милиона българи...настръхнали,озлобени,гладни,предадени...направете услуга на Народа ни ...много ви моля!!!...това е към итн...ако сте играчи направете ни услугата...какво толкова

140

Анонимен

преди 2 години

Всички тези лаладжии доказват само едно - че Трифонов не плаща на лаладжии. А мутрата от Банки плаща.

139

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори ги няма тези чалгари противни. Затова явно Радев не иска нови избори,защото има споразумение с дпс, бсп,мутри вън, и чалгите.

138

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Не е нужно да ревете --------просто ГЕРБ и ДПС , ...трябва да подкрепят правителството на Чалгарчето....ТОВА Е ИСТИНСКОТО РЕШЕНИЕ!

137

Тома Биков

преди 2 години

До Анонимен аз не съм спирал да РЕВА!!!

136

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ ще плаче за Бойко, със всичките му простотии.

135

Йо

преди 2 години

Ех, ако беше Бойко на власт веднага щеше да се застъпи за поскъпването на тока и парното и да договори по-малки проценти. Вместо това имаме нищо. Слави що не обикаля и да се бори за нещо? Седим си в телевизията и си правим скечове

134

до 145

преди 2 години

Да знаеш,че за нито една партия няма да воювам.Колкото и да се напъват лидерите им не ми пука за тях също както на тях не им пука за нас обикновените хора.Протестиращите ,поне в последните 15 години си бяха платени такива.И за пари няма да се нито карам,нито бия с някого.

133

Анонимен

преди 2 години

Все пак си е редно щом е по кофти от оня още преди да се е разпръцкалдаго пратят немедлено зофордише днес сега и одма на симитлийскиокерстлъ-юнак за донанаждане на джендеридните качества на найплешнявиъ безкосъмен плешляк. Може Тошко *** от ревност и завист, но мини теодоракисъ да си трае да га неопнът с некой скоростен лост от трабант че маза на дръжка от счупен чадър. Изплези се. И монах ще станеш

132

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно, че ще се скарат за постове. Слави се скара първо с Божков, после си скръцнаха със зъби с Радев, когато той игнорира ИТН, при съставяне на служебното правителство и накрая, чалгарят, остави с пръст в уста, кьоравото и кьопавото, от партиите на протеста. Останалото е бла, бла. Какви консултации, какви 5 лв?

131

Анонимен

преди 2 години

За какво да се договаря с партиите на протеста, ако не за постове и порции? Те, щом го подкрепят значи вече са наясно, какви са им целите. Жажда за постове тресе протестите партии, да си го кажем направо.

130

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ТРИФОНОВ ОТТЕГЛИЛ КАНДИДАТУРАТА СИ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.ТОВА, ГОСПОДИН ТРИФОНОВ Е РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ, А НЕ РЕЖИСИРАНО ШОУ ОТ СТУДИОТО В КОЕТО ИЗПЪЛНЯВАТЕ СКУЧНИ СКЕЧОВЕ НА СЦЕНАРИСТИТЕ ВИ!!! КОГАТО ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ ПАК НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ КЪСНО ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО ОТ МЕГАЛОМАНСКИТЕ ВИ ИДЕИ.

129

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ИТН не само увеличават прогнозният резултат от 56 на 65 мандата, но спрямо 04.04.2021 печелят 65 - 51 = 14 мандата. Това е пировата победа на <<мислителят>> от Учиндол, който ни пробутва стари забравени муцуни от НДСВ. Както се казва Цунамито от Учиндол, което се вихреше по БТВ, ще се оттече в Чернялка (протича край Учиндол).

128

US Immigrant

преди 2 години

Слави не е политическа бомба, а кьорфишек.

127

И на

преди 2 години

президентските избори ще е така ВЯЛО.Изразът"мутри " носи ОТРИЦАТЕЛНА енергия.Личностите Кацаров и Рашков- също. Тя се излъчва и от Трифонов.

126

555

преди 2 години

Преди няколко месеца тук написах , че протестърите ще почнат да мечтаят за времето когато са си мечтали за промени . Ето го началото на големите разочарования , на драстично поскъпване на ток и парно , на инфлация , на недоверие към институциите ни , остава сега и да ни орежат предвидените евро средства и да цъфнем и вържем . Тези , които искат чиста демокрация , да знаят , че тя не се изгражда за 30 години , а за 5 по 30 , защото е нужна тотална смяна на балканската психология .