117

Анонимен

преди 4 месеца

До 555 Да! Добре е,че не ни натресоха и тази олигофрения! Неотдавна шкембе войводата каракачанов беше предложил да се даде право на 16 годишните да гласуват.В драпането си за власт и далавери стигат до безумни извратености! Това,което става сега е нагледен пример за тоталното пропадане на ДЪРЖАВАТА ни!!!Доказан дескридитиран екземпляр,който е ощетил РОДИНАТА ни с милиарди да ни го предлагат за премиер!Бог да пази БЪЛГАРИЯ от тези продажници!!!

116

Жо

преди 4 месеца

Не мисля, че чалгаджиите на Славчо са участвали в протестите. Партията на Трифонов не може да се нарече протестна партия. Партията на Славчо е вербувана и е зависима от Доган и сега играе по неговата cвиpкa.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Избирателите гласуваха за ИТН защото видяха в тях единствения шанс някои да бие Борисов и да го свали от сцената.Това сеслучи.Но избирателите нямаше как да знаят че Слави е част от по-голям заговор.Целящ протестната енергия да се размие и Борисов да се сниши замалко на втора линия,а по-нататък отново да атакува.Големите делавери да бъдат заметени под килима и постепенно забравени.И България да продължи да се управлява по мафиотския начин като частна корпорация,както вече 30 години.Слави измамата

114

fcc

преди 4 месеца

По-намусен човек от Слави не съм виждал. Като чели целият свят му е крив.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Гласувах да махнат каскета и да вкарат Пеевски в затвора, а Славян цър-вула директно назначава техни хора. Егати промяната. Явно здрава манга е играла, за какво ти са тези мръсни пари бе жалък клоун, здраве с тях няма да си купиш...

112

Анонимен

преди 4 месеца

Слави със страшния си поглед от фейсбук и Тошко Бонапарт Хитлеров сами закопаха нещо което и те не знаеха какво е.

111

Жалко за народа

преди 4 месеца

Бомбата Слави Трифонов се оказа кьорфишек.

110

СТЪРШЕЛ

преди 4 месеца

ЗА ПОЛИТИК НЕ СТАВАШ СЛАВИ, ТИ СИ БУДАЛА. КОЙ В ГЛАВАТА ТИ Е СЛОЖИЛ, КОНСКАТА МУХА. СЦЕНАРИСТИ - ДЕПУТАТИ, ЩЕ КОВАТ ЗАКОН. А БАЛЕТА МАГАДАНСКИ, ЩЕ ЗАДАВА ТОН, ЗА СПУКАНИЯТ ТИ БАЛОН.....

109

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре служебно. Хора замогнали се от дпс.. Пак ще се краде. А щом се краде... Номенклатурата българи и турци са заедно. Заможни са. Пенсии 1440 х 2... Помагат си. Единият купува земя /българин/, турчина му строи, др турчин бизнесмен му носи материали и кой има пари ще живее. А кой ги направи заможни. Те си бяха съшите през живково българите и същите и днес. А ромите по цял ден викат, що да работят, отгоре, не зная за останалите и никой не взема участие. От 5,6г ад и то в Коларов блока.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Тази бомба трябва да се остави да се взриви, защото това заслужава голяма част от електората !

107

Ники Василев

преди 4 месеца

Жената почти изглади прашната ми стара риза, идвам след малко !

106

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки пред телевизора му се вижда колко е леко да управляваш, елементарна работа и само крадат. Истината обаче е, че повечето ви трябва една седмица ставане в 5 и работа до късно и сте до там. А това се правеше години наред, няма събота и неделя. Сегашните на изборния ден чак след обяд се наканиха да гласуват и щели да ми оправят държавата, хахаха.

105

българин

преди 4 месеца

Не бързай с изводите Герберско пуделче!-:)))

104

Един от протеста

преди 4 месеца

Управление с такова правителство няма да има. Ще има пак протести. Ако трябва всеки месец ще правим избори, но няма да позволим накакви чалгари да ни извиват ръцете и да ни поставят пред свършен факт.

103

Слави - измамник

преди 4 месеца

Слави измами гласувалите за него българи. Още от самото създаване на партията имаше за цел да измами избирателите. Затова си траеше кои са министрите и кой ще е премиер. Иначе нямаше да събере и 10%, ако го беше обявил от самото начало.

102

555

преди 4 месеца

Добре , че децата под 18 години не гласуват , че иначе щяха да ни управляват Том и Джери.

101

Накратко ...

преди 4 месеца

Пременил се чалгаря Илия ...... погледнал се - пак в тия .

100

Анонимен

преди 4 месеца

ВСЪЩНОСТ ОНЗИ ДЕН СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ГОВОРЕШЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ,А НА ГОДЖИ И ГЪМЗАТА ОТ ШОУТО!СЕГА НЯКОЛКО ДНИ МЪЛЧАНИЕ И ОТНОВО ПОСТ ВЪВ ФЕЙСБУК.

99

мдаа

преди 4 месеца

няма да ме учуди ако генерал Румен Пиночет зачбрани партиите и въведе диктаткура от московски тип.Светъл пример му е Путин ,пръв приятел КимЧен Ур.

98

да ама не

преди 4 месеца

е вярвам политическата бомба Мусолини Учиндолски да се обезвреди.Как се обезврежда *** ? Ако сапьорите го взривят ще изцапа и осмърди всичко.