137

И на

преди 4 месеца

президентските избори ще е така ВЯЛО.Изразът"мутри " носи ОТРИЦАТЕЛНА енергия.Личностите Кацаров и Рашков- също. Тя се излъчва и от Трифонов.

136

555

преди 4 месеца

Преди няколко месеца тук написах , че протестърите ще почнат да мечтаят за времето когато са си мечтали за промени . Ето го началото на големите разочарования , на драстично поскъпване на ток и парно , на инфлация , на недоверие към институциите ни , остава сега и да ни орежат предвидените евро средства и да цъфнем и вържем . Тези , които искат чиста демокрация , да знаят , че тя не се изгражда за 30 години , а за 5 по 30 , защото е нужна тотална смяна на балканската психология .

135

Анонимен

преди 4 месеца

Платената от еднокнижния "социологическа агенция" Галоп-интернационал да спре да гледа тавана и да дава платени "прогнози" , защото действията им по въвеждане в заблуждение са подсъдни !

134

:)))

преди 4 месеца

Е нема такава държава... Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?

133

Немски потоп.

преди 4 месеца

Нека игрите на глада да започнат. Победителят получава стабилна държава. Загубилите се стремят към лична изгода.

132

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ ще подкрепят ИТН за правителството , заедно имат 128 , стигат. Затова и Слави така постави условието и отсвири другарката Мая и злодея Костов. Зад ББ и зад ИТН стоят царистите , ББ е тяхно дело , сега зад Слави изпълзяха същите сили. Явно и двамата са големи артисти , Оскар за мъжка роля се присъжда на ..... Нали ББ подслушваше цялата държава , как не хвана заговора на царистите? Е как да го хване, нали той участва. 12 г са много време във властта, и бог да беше хората искат нещо друго.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Това стана ясно още предните избори когато в началото мазно Фигуранта излъга колко много искал да има правителство, а после нито една критика за върнатия мандат.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Наистина президентът трябва да излезе и публично да заяви дистанциране от подобни мераци за задкулисни договорки. Иначе излиза, че и той е в кюпа с чалгаджията и толупа. Стига вече подмолни сделки, този път България наистина трябва да се промени.

129

Анонимен

преди 4 месеца

За ИТН-рите е важно да има чалга и кръчми. Те си мислят, че държавата се управлява както в кръчмата- гръмки обещания и ти мене уважаваш ли ***. Ако не *** уважаваш няма да ти говоря.

128

Handel

преди 4 месеца

До Анонимен"Моля избирателите на Слави да се разкрият - не искам да живея с такива хора в една държава!"Ами лесно е - вземаш такси и до терминал 2 и оттам се качваш на първия самолет за Северна Корея.

127

Handel

преди 4 месеца

"Галъп" не бяха ли тази агенция, която дор и след преброяването на бюлетините ни убеждаваше че тиkвун бил спечелил.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Като изключим 70-те % негласували, гледайки резултатите останалите са за бой...

125

Анонимен

преди 4 месеца

Щеше да е тъжно, ако не беше смешно. Още не мога да повярвам, че съществуват ***, които да са гласували за него. Та тези хора са опасни. С този начело държавата е чао.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Тези, които преди два месеца целуваха краката на Слави, сега го анатемосват най-яростно. Само защото отказа да им даде парче от баницата. Пътят от "осанна" до "разпни го" е кратък.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Моля избирателите на Слави да се разкрият - не искам да живея с такива хора в една държава!

122

Бай Тошо

преди 4 месеца

Да пръднеш мощно било бомба!?

121

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Радев продължи да си мълчи и да не се разграничава от Славчо,в хората ще остане обосновано предположение че и той е в играта.И тогава изобщо не е сигурен втория му мандат наесен.Казвам го като човек който досега харесвах ПРЕЗИДЕНТА,но ако не се разграничи от Слави ще потъне с него.Да не се окаже че играят заедно за Президентска република,и то заедно с ДПС

120

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 4 месеца

СЛАВИ ДА СИ ПОКАЖЕ ДОХОДИТЕ, ЗА ДА Е ЧЕСТЕН ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ЗА ТОВА ЛИ НЕ ИСКА ДА СТАВА ДЕПУТАТ....

119

ГОСТ

преди 4 месеца

"ДА БЪЛГАРИЯ" и "ИЗПРАВИ СЕ МУТРИ ВЪН" ДА НЕ СЕ ДОГОВАРЯТ С - ИМА ТАКЪВ НАРОД. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И БЕЗ АГИТАЦИЯ В ДВЕТЕ ПАРТИИ ЩЕ СЕ ВЛЕЕ ЕЛЕКТОРАТА НА СЛАВИ. ВЕЧЕ ВСИЧКИ СА БЕСНИ, ЧЕ НЯМА ТОПКИ ЗА ПОЛИТИК...

118

Анонимен

преди 4 месеца

Чалгаджията се изхрачи на лицата на стотици хиляди, които повярваха, че иска да направи нещо добро. Добре, че бързо лъсна истинската му продажна същност, а не трябва да чакаме 12 години, за да разберем, че е от същото котило като търбуха от Банкя