125

Анонимен

преди 2 години

Платената от еднокнижния "социологическа агенция" Галоп-интернационал да спре да гледа тавана и да дава платени "прогнози" , защото действията им по въвеждане в заблуждение са подсъдни !

124

:)))

преди 2 години

Е нема такава държава... Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?

123

Немски потоп.

преди 2 години

Нека игрите на глада да започнат. Победителят получава стабилна държава. Загубилите се стремят към лична изгода.

122

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще подкрепят ИТН за правителството , заедно имат 128 , стигат. Затова и Слави така постави условието и отсвири другарката Мая и злодея Костов. Зад ББ и зад ИТН стоят царистите , ББ е тяхно дело , сега зад Слави изпълзяха същите сили. Явно и двамата са големи артисти , Оскар за мъжка роля се присъжда на ..... Нали ББ подслушваше цялата държава , как не хвана заговора на царистите? Е как да го хване, нали той участва. 12 г са много време във властта, и бог да беше хората искат нещо друго.

121

Анонимен

преди 2 години

Това стана ясно още предните избори когато в началото мазно Фигуранта излъга колко много искал да има правителство, а после нито една критика за върнатия мандат.

120

Анонимен

преди 2 години

Наистина президентът трябва да излезе и публично да заяви дистанциране от подобни мераци за задкулисни договорки. Иначе излиза, че и той е в кюпа с чалгаджията и толупа. Стига вече подмолни сделки, този път България наистина трябва да се промени.

119

Анонимен

преди 2 години

За ИТН-рите е важно да има чалга и кръчми. Те си мислят, че държавата се управлява както в кръчмата- гръмки обещания и ти мене уважаваш ли ***. Ако не *** уважаваш няма да ти говоря.

118

Handel

преди 2 години

До Анонимен"Моля избирателите на Слави да се разкрият - не искам да живея с такива хора в една държава!"Ами лесно е - вземаш такси и до терминал 2 и оттам се качваш на първия самолет за Северна Корея.

117

Handel

преди 2 години

"Галъп" не бяха ли тази агенция, която дор и след преброяването на бюлетините ни убеждаваше че тиkвун бил спечелил.

116

Анонимен

преди 2 години

Като изключим 70-те % негласували, гледайки резултатите останалите са за бой...

115

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е тъжно, ако не беше смешно. Още не мога да повярвам, че съществуват ***, които да са гласували за него. Та тези хора са опасни. С този начело държавата е чао.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези, които преди два месеца целуваха краката на Слави, сега го анатемосват най-яростно. Само защото отказа да им даде парче от баницата. Пътят от "осанна" до "разпни го" е кратък.

113

Анонимен

преди 2 години

Моля избирателите на Слави да се разкрият - не искам да живея с такива хора в една държава!

112

Бай Тошо

преди 2 години

Да пръднеш мощно било бомба!?

111

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев продължи да си мълчи и да не се разграничава от Славчо,в хората ще остане обосновано предположение че и той е в играта.И тогава изобщо не е сигурен втория му мандат наесен.Казвам го като човек който досега харесвах ПРЕЗИДЕНТА,но ако не се разграничи от Слави ще потъне с него.Да не се окаже че играят заедно за Президентска република,и то заедно с ДПС

110

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 2 години

СЛАВИ ДА СИ ПОКАЖЕ ДОХОДИТЕ, ЗА ДА Е ЧЕСТЕН ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ЗА ТОВА ЛИ НЕ ИСКА ДА СТАВА ДЕПУТАТ....

109

ГОСТ

преди 2 години

"ДА БЪЛГАРИЯ" и "ИЗПРАВИ СЕ МУТРИ ВЪН" ДА НЕ СЕ ДОГОВАРЯТ С - ИМА ТАКЪВ НАРОД. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И БЕЗ АГИТАЦИЯ В ДВЕТЕ ПАРТИИ ЩЕ СЕ ВЛЕЕ ЕЛЕКТОРАТА НА СЛАВИ. ВЕЧЕ ВСИЧКИ СА БЕСНИ, ЧЕ НЯМА ТОПКИ ЗА ПОЛИТИК...

108

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджията се изхрачи на лицата на стотици хиляди, които повярваха, че иска да направи нещо добро. Добре, че бързо лъсна истинската му продажна същност, а не трябва да чакаме 12 години, за да разберем, че е от същото котило като търбуха от Банкя

107

Анонимен

преди 2 години

До 555 Да! Добре е,че не ни натресоха и тази олигофрения! Неотдавна шкембе войводата каракачанов беше предложил да се даде право на 16 годишните да гласуват.В драпането си за власт и далавери стигат до безумни извратености! Това,което става сега е нагледен пример за тоталното пропадане на ДЪРЖАВАТА ни!!!Доказан дескридитиран екземпляр,който е ощетил РОДИНАТА ни с милиарди да ни го предлагат за премиер!Бог да пази БЪЛГАРИЯ от тези продажници!!!

106

Жо

преди 2 години

Не мисля, че чалгаджиите на Славчо са участвали в протестите. Партията на Трифонов не може да се нарече протестна партия. Партията на Славчо е вербувана и е зависима от Доган и сега играе по неговата cвиpкa.