77

noname

преди 4 месеца

Хората гласуваха за ИТН, защо те имаха шанса да са първи, а Слави си помисли, че е зариди него и и се възгордя. ИТН никога повече няма да събере тези проценти и хората ще глясуват за ДБ.

76

Самоуправство

преди 4 месеца

Разочарова ме славуца. Единствения лъч светлина, който ни остава е Лаура Кьовеши.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде да има още едни избори, този път ще гласувам за друга партия, която не мина прага, защото явно няма да има правителство.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не е наследила ИТН. Чалгопитекът ги уби още в зародиш. Крайно време е българите да осъзнаят, че 30 години все ни лъжат и водят за носа ченгетата от държавна сигурност. Стига вече. Прекрасна ни е държавата, да се вземем в ръце и да заживеем нормално....

73

червената пр***ня

преди 4 месеца

макай бойко дол-ни чалгарета *** чалмета и пияндета .кутевските въшли -ви тролове свещи ще си купят с парите от мръс- ника кутев

72

Атанас Велмазов

преди 4 месеца

ЧАЛГАДЖИЯТА СЕ ГАВРИ С ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО !

71

Гласоподавател

преди 4 месеца

Вие от ГЕП не си мислете, че сега като ИТН се провали, няма да гласуваме вече против вас. Моя глас се *** в ДБ.

70

Анонимен

преди 4 месеца

РАДЕВ ПИСОАРА НА ИМА ТАКЪВ НУЖНИК

69

Анонимен

преди 4 месеца

Тия от ДАЙ България ( на Прокопиев ) пищят на умряло и плюят по Слави, защото нямат министри и олигарха бизнесмен, когото защитават няма да си продължи далаверите, които правеше с Трайчо Трайков, Христо Иванов, Плевнелиев и Дянков. Не случайно сутринта ДЯНКОВ "набутва" "Добри финансови експерти" на Дай България в правителството. Като са толкова добри експерти, защо като беше финансов министър не ги взе при него, а те бяха в "опозиция"??? Продажници са тия от ДАЙ БЪЛГАРИЯ.

68

Prost

преди 4 месеца

Простия Буци им се подиграва. ИТН стана за смях. Как можа бе Славуц?

67

АнонимеН

преди 4 месеца

До Анонимен 76 / ДА ДА, ТОЧНО НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ДЕТО ЩЕ ЗАКРИВА КОМИСИЯТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ИМУЩЕСТВО!!! ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ С ТВОЙТА НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

66

Серпико

преди 4 месеца

Саня Армутлиева за министър на културата - mmm What?

65

Анонимен

преди 4 месеца

Добре е, че ГЕРБ се срина. Лошото е, че ги наследи ИТН. А работещият ход беше Демократична България. Но този народ от себе си страда и няма да миряса докато не се затрие съвсем.

64

Кофти

преди 4 месеца

Първо се скри като Доган, не стъпи дори веднъж в парламента, сега това. ... Под всякаква критика. Разочарован съм. Дори и Бойко му се подиграва вече и то с основание. Не съм гласувал за това.

63

България над всичко

преди 4 месеца

много скоро ГЕРБ ще бъде новото СДС - ръководството им ще е по-многобройно от електората хахахахахахахаза 3 месеца МИНУС 200 000 ГЛАСА

62

Анонимен

преди 4 месеца

"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има вашият народ! - възхищава се северно-македонския космонавт.- Не бе, пият от бутилките!

61

Гласувал Машинно

преди 4 месеца

Гласувах за ИТН. Следващият път ще гласувам за ДБ.

60

магистралка

преди 4 месеца

Не, не е обезвредена. Платените лози продължават с пълна пара да тикат ГЕРБ обратно във властта. Не сме забравили кражбите и далаверите.Предизборната битка далеч не е свършила. А хвърлянето на кал тепърва започва.Калинките на ГЕРБ са се окопали много дълбоко, а Борисов явно продължава да плаща за ПР от различните лози, които не слизат от екрана.Борбата ще е дълга, много дълга.

59

Анонимен

преди 4 месеца

И кво 5г еволюция на ИТН ... накрая Тошко и НДСВ ? Немога ..... толкова безсилие не съм виждал в нова партия.

58

Трифонов пита Тошко

преди 4 месеца

Дългия се обажда до земята:- Срещу мен се задават много сини и зелени човечета. Искат да ме снимат. Какво да правя?- Усмихни се.