65

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ПИСОАРА НА ИМА ТАКЪВ НУЖНИК

64

Анонимен

преди 2 години

Тия от ДАЙ България ( на Прокопиев ) пищят на умряло и плюят по Слави, защото нямат министри и олигарха бизнесмен, когото защитават няма да си продължи далаверите, които правеше с Трайчо Трайков, Христо Иванов, Плевнелиев и Дянков. Не случайно сутринта ДЯНКОВ "набутва" "Добри финансови експерти" на Дай България в правителството. Като са толкова добри експерти, защо като беше финансов министър не ги взе при него, а те бяха в "опозиция"??? Продажници са тия от ДАЙ БЪЛГАРИЯ.

63

Prost

преди 2 години

Простия Буци им се подиграва. ИТН стана за смях. Как можа бе Славуц?

62

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 76 / ДА ДА, ТОЧНО НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ДЕТО ЩЕ ЗАКРИВА КОМИСИЯТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ИМУЩЕСТВО!!! ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ С ТВОЙТА НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

61

Серпико

преди 2 години

Саня Армутлиева за министър на културата - mmm What?

60

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че ГЕРБ се срина. Лошото е, че ги наследи ИТН. А работещият ход беше Демократична България. Но този народ от себе си страда и няма да миряса докато не се затрие съвсем.

59

Кофти

преди 2 години

Първо се скри като Доган, не стъпи дори веднъж в парламента, сега това. ... Под всякаква критика. Разочарован съм. Дори и Бойко му се подиграва вече и то с основание. Не съм гласувал за това.

58

България над всичко

преди 2 години

много скоро ГЕРБ ще бъде новото СДС - ръководството им ще е по-многобройно от електората хахахахахахахаза 3 месеца МИНУС 200 000 ГЛАСА

57

Анонимен

преди 2 години

"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има вашият народ! - възхищава се северно-македонския космонавт.- Не бе, пият от бутилките!

56

Гласувал Машинно

преди 2 години

Гласувах за ИТН. Следващият път ще гласувам за ДБ.

55

магистралка

преди 2 години

Не, не е обезвредена. Платените лози продължават с пълна пара да тикат ГЕРБ обратно във властта. Не сме забравили кражбите и далаверите.Предизборната битка далеч не е свършила. А хвърлянето на кал тепърва започва.Калинките на ГЕРБ са се окопали много дълбоко, а Борисов явно продължава да плаща за ПР от различните лози, които не слизат от екрана.Борбата ще е дълга, много дълга.

54

Анонимен

преди 2 години

И кво 5г еволюция на ИТН ... накрая Тошко и НДСВ ? Немога ..... толкова безсилие не съм виждал в нова партия.

53

Трифонов пита Тошко

преди 2 години

Дългия се обажда до земята:- Срещу мен се задават много сини и зелени човечета. Искат да ме снимат. Какво да правя?- Усмихни се.

52

Анонимен

преди 2 години

Ами как няма да са изборите с най-нисък брой гласували? Три месеца след предишните избори, в разгара на лятото и на сезона на почивките, в разгара на медийно разпалваната истерия наречена "пандемия от Ковид-19", без дискусии в медиите, без ясни послания, без срещи с гласоподавателите и митинги. Даже и плакати почти не видях.

51

Анонимен

преди 2 години

Слави е поредният Барек,Сидеров и т.н.Най-ме развеселяват тези наивници които си мислят,че калинките на Славун ще вкарат някой политик в затвора...Сигурно вярвате и във феята на зъбките.И царистите щяха да вкарват,и комунистите и герберистите.Изобщо всеки който иска да се докопа до власта това обещава и накрая -ядец.Гарван гарвану око не вади.Набийти си го в главите.

50

ПРЪЦ

преди 2 години

Да... бомбата каза "пръц". Ще усещаме аромата дълго! Преди това имаше други подобни през годините - "проектът" на Светльо Витков, а също така на Бойчев-Кулеков, които имаха мъдростта да не се взимат толкова насериозно и бяха честни с хората.

49

Пич

преди 2 години

Не ви увря главата, че колкото повече пишете такива бомбастични заглавия, толкова повече жалки популисти като Слави печелят. Това е "ефекта Тръмп", ти го плюеш, той печели. В момента е световна тенденция. Явно голяма група от хора искат да гледат шоу или просто да "видят какво ще стане". Това е положението. Вина имат уж сериозните и утвърдени полити1ески формации, които в оследните 10-тина години се уляха да крадат и да не правят нищо полезно. Същото се случва и "на Запад".

48

д-р Трифонова

преди 2 години

Моят брат мечтаеше да стане космонавт. А аз мечтаех да стана доктор, за да излекувам брат ми.

47

Гоце

преди 2 години

До КГБ. Изпусна Рашков! *** за 12 години тихо си направи имотна империя, ама сега тръгна да трепе корупцията. А Маямата как търсеше нивата с марихуана на Борисов по околовръстното?!

46

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Славиииииииииииииии