158

до сръбския чо.банин

преди 2 години

До СърбоманА сърбите произхождат от швейцарските планини.

157

Анонимен

преди 2 години

Задължително,,, име,,, РЕПУБЛИКА СЕВЕРОЗАПАДНА Македония чак тогава преговори за Е.С. ПОСЛЕ ПАК ВЕТО ... Миризливи макета...

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Аз за себе си съм чист" :)))))))))))))) Забравих, че такива, които усещат, че нещо не е наред, но понеже ги е СТРАХ да разровят НАДОЛУ, за да видят къде и какъв е проблема, честичко си повтарят точно горната фраза. :))))) А агресията на Русия спрямо България е добре документирана: Македонския език е създаден от 4ма лингвисти руснаци, специално изпратени да го направят колкото се може по-далечен от българския, за да се улесни отделянето на сегашната СМ от Българската сфера.

155

Родолюбец

преди 2 години

Ха,ха,ха,тук има страшно злобни и неграмотни коментари от миризливи същества с промити мозъци!Не знам защо пишат на български,дори!!??Като не ви харесва България ,разкарайте се от тук ,никой не ви спира!Злобата ще ви докара инсулти и ифаркти,ха,ха!И времето на либерализма изтича,после може да не оживеете ,заедно със семката ви!

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202 "Казах ти, че не съм русофил .. " Както повечето мужици, и ти не можеш да направиш връзка между реалността на това, какво значат думите ти и това, което си мислиш, че значат. По принцип русоробите всичките го имате този проблем: вие БУКВАЛНО нямате връзка с реалността. Някакво психическо заболяване е, но не съм експерт и не мога да кажа как се нарича.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 "Ти си зле с главата. Защо клеветиш?" Става ли ти лошо само като осъзнаеш, че си кукла на конци? :)))

152

Анонимен

преди 2 години

До Жалките българи Българите живеят по-добре от "великите" сърби, "великите" македонци" и .... "великите" руснаци. Останалото е алабализми за успокояване на русофилските нерви.

151

Анонимен

преди 2 години

Някоя друга държава от ЕС да е постигнала такъв бърз траен успех да влезнат в НАТО и в ЕС за кратко време в продължение на 2 год,освен тези,които са основали тез организации като съюзи,че и те са съвещавали поне 2 год. докато влезнат с подписани папки,че ги преподписали за да излязат съюзени,а те от СР искат направо дюшеша от рекорда на Гинеса да ударят с едно изхвърляне по темата на игралната дъска,че толкоз се изхвърлили чак зарчетата им избегали извън таблата с оградка за късмет да не бегат.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "АЗ НЯМАМ ШЕФОВЕ! И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ РУСОФИЛ! НЕЩО НЕЯСНО ДА ИМА?" Едно от най-големите постижения на руската пропаганда е да накара такива като теб, че защитават българските интереси, когато те защитават руските за сметка на България. Всъщност, по същия начин, по който голяма част от индоктринираните сърбомани в Северна Македония си мислят, че защитават "македонския" интерес, когато те защитават сръбския (а косвено и руския). Най-големите шаранчета сте точно вие :)))))

149

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с тая бедна албанска провинция?Те напират за ЕС,защото умират от глад.Тая селска държавица със смешна ,кичозна столица,няма излаз на море,няма природни изкопаеми,няма икономика,няма природни забележителности.А след 10на години ,,македонците,,ще бъдат малцинство в в собствената си измислена държава.Оставете ги да живеят в измисления си свят на герои.А с изказвания като на онова младо ге.йче,ЕС близките години няма да видят.

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "Как да тълкуваме думите ти?" Ами, като си неграмотен първо си задаваш въпроса и след това правиш "изводи". Така ще си спестиш присмеха от хора, които ОТДАВНА са станали ГРАЖДАНИ с европейско самосъзнание, а не балкански комплексари с тенденции към северноазаиатската блатна мизерия. Сега на въпроса ти: Бългрия е славянсак държава, която не трябва да бърка общата религия с общи интереси. Русия през цялото ни съшествуване се е опитвала да ни заличи в културно отношение Сърбия също

147

В ръце

преди 2 години

До Анонимен Все пак Зоран Заев трябвя да го разглеждаме съпоставен с дрегите македонски политичари - те са много по-шизофренични от него. Зоран Заев трябва да проумее,че куците власи и сърбите торпилират както народа ,така и държавата. Те са сайбиите на Македония,а трябва томошните българи да се вземат в ръце и да наритат тия девианти.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Това, че е светска, се отнася до областта на правото, а не до религията." Да, правото е това което държи държавния ред. България е СВЕТСКА държава, КОЕ НЕ РАЗБРА? Църквата отдавна се е съгласила, че няма да се меси в управлението на държавата. Може би живееш още в 11 век? Също така, аз нямам нужда от "братстване" с други държави, които ми желаят злото, под претекста, че сме с една и съща религия. Ясно ли ти е РОБЕ?

145

Заев е предател

преди 2 години

Гоце Делчев, ако беше жив щеше да го осъди на смърт и лично да му тегли куршума.Гоце Делчев се е борил Македонската област да се присъедини към България, защото си е българска от времето на хан Крум.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 "Опитваш се да насадиш мисълта, че България не е православна държава" Я ме цитирай къде съм казал такова нещо, или лъжеш от името на шефовете си?

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 "Историята е такава каквато си я напишат македонците, вие не можете да им се бъркате каква история да си пишат и как да наричат езика на който говорят. Това не е ваша работа." Те се опитват да пишат нашата история, а ТОВА вече е "наша работа". У лЕво.

142

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман Никой не реве за СМ. Все ни е тая за тях, те са де факто сръбски протекторат, с албанско население и ще последва съдбата на Косово. :))))

141

oz

преди 2 години

Освен това.................най-големите врагове на България са Великобритания, Франция, Гърция и Турция............а не американците!!!

140

Анонимен

преди 2 години

До между другото "България никой не я кани в тази компания, къде се навираш. Стпйте си в ЕС и НАТО докато изчезнете като държава" България и не етърсила да се навира между диктатури и нефелници. :))))) А това, че плашиш, само показва, кой се "натиска". Ако не се натискаше щеше да ти е все едно дали сме или не сме. У лЕво.

139

До Сърбоман

преди 2 години

Стига спекулации с това православие.................и Гърция уж православна държава, а е най-големият враг на България, заедно с Турция............гадните византийци ни откраднаха Беломорска Тракия!!!