18

Сърбоман

преди 2 години

Българите само знаете да ни забивате нож в гърба, втора балканска, първа световна, втора световна и сега пак.. докога!? Вие се отрекохте от православието и станахте протестанти. Ако дойде антихриста ще бъде българин!

17

за Македония

преди 2 години

Македония........................такава държава НЕМА....................България вече граничи с Велика Албания!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Ей Българин благодаря ти, че 3г плямпаш по темата... че почнаха и в Европа да разбират...че вие сте просто Българи:))) Направи голяма услуга на нас. Понеже си глуповат.

15

Съpбомaн

преди 2 години

Не може да има добросъседство с българите, те искат да унищожат македонската история и самобитност. Сърбия е готова да защитава Македония от нова българска агресия. Древна земя!

14

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя зор за тоя език и за тая история. Гледайте в бъдещето все ровят из миналото и за това не са мръднали много.

13

България над всичко

преди 2 години

До СърбоманСърбите винаги сме ги били...............и пак ще ги набием, ако трябва , само със запасняците...............ей, лошо племе сте, бе, сърбите..............уж сте ни братя, пък все ни забивате нож в гърба.............пак ще има бой за вас!!!

12

за Македония

преди 2 години

Македония или Северна Македония(наречена така заради гадните византийци).............такава държава НЕМА....................това е само една буферна територия между България , Албания, Гърция и Сърбия!!!Тъ.пака Заев още ли не го е разбрал???

11

Сърбоман

преди 2 години

Мястото на Македония е редом до православните братя Сърбия и Русия. Стойте далеч от България, само зло ще ви направи. Българите искат да унищожат културата и езика ви.

10

Анонимен

преди 2 години

Заев - тъпо нещастно ла.но Това трябва да се каже пък да звучи както ще. Той сякаш не чува какво казаха португалците . нали много се надяваше на тях? Хората просто казаха истината а той не може да я преглътне. Толкова по - зле за него. Никаква зелена светлина докато този изврътлив лицемер е на премиерския пост. да се маха пък ще видим какво ще стане. Но не и това което той и някои в тази превдодържавка искат.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия тъ.пак да се скрие някъде........................и да спре да изнудва България!!!

8

Анонимен

преди 2 години

България вече е в изолация, следваща стъпка са санкции срущу нас и изхвърляне от ЕС, и без това там са напълно шокирани от преврата и про руския комустически режим на радев.

7

Баджанака

преди 2 години

не македонския , а северно македонския премиер. Бъдете коректни за да не ви се сърдят гърчолята.

6

България над всичко

преди 2 години

Вето до дупка.................докато не престанат македонците да крадат БГ-история!!!Да пренапишат учебниците по история и да спрат с антибългарската риторика!!!Иначе ще гледат ЕС през крив макарон!!!

5

абе

преди 2 години

защо продължавате да ни занимавате с измислената македония ???

4

Бай Фидан

преди 2 години

Заев що не се кажува Заевски или Заевич?

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя Заев е едно абсолютно ***. Изведнъж много ни заобича а досега лаеше яростно срещу нас. Ако псевдомакедонците са умни ще се отърват от него защото той е безнадеждно *** макар и да се мъчи да бъде изврътлив и да се нагажда спрямо ситуацията. Вече наистина не мога да го търпя.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Вето докато сърбоманите не се...претопят,ама това в близките 50-100 години няма да стане в РСМ.Заев не е...виновен,той е продукт на...системата.Запецнаха,защото такава е реалноста,а до сега са живели в...епруветката на Коминтерна.

1

Заев

преди 2 години

Заев е в кръгова отбрана - противниците в страната му са май доста, вкл. народът и опозицията. Горкият - накъдето се обърне, има противници. Проблем му е ветото с България, но той няма силата и куража да постъпи като голям политик - да каже истината на народа си. Умира от страх да не го свалят от власт.