278

ББ

преди 2 години

България ви предложи...нещастнико,да,да България предложи члентвото на Западните,ти лицеумерно и манипулативно идваж на посещетие в партиини централи...РБ и Парламентарна...нямаме Парламен,ти лъжеш безочливо...приелите те ще свалим доверие от тях...или Почтенност...или Вето...а имаме и опция Изход...Свят голям!!!

277

Диана

преди 2 години

Ние никога не сме разширявали границите си, а камо ли за сметка на македонците, които са част от нас и е било невъзможно по онова време да се приемат по друг начин! Сърбите и гърците са окрали българските земи, ползвайки се от европейските проблеми с Русия по онова време - ние просто сме искали това, което ни се полага след победата на Русия над Турция: земите, които са били наши от векове...Това са грозни постъпки на нашите съседи и е крайно време да решим проблемите си с тях по тези въпроси!

276

ББ

преди 2 години

ей ***,ограбваш сънародниците си и плащаш на престъпници в опитите си да...лъжеш и ограбваш хората си нещастнико...за да запазиш властта и да продължиш да ги ограбваш и обслужваш сърбоманските...югославия умря отдавна...България е Свободна Държава,лоялен член на Нато и ЕС...и ти и платени словенски ни рекетирате....играете опасни игри...и ние можем да обслужим путин "съюзници" унижаващи ни...няма да го направим..ние сме лоялни..за разлика от вас...не на омразата...мирен и справедлив свят!

275

ББ

преди 2 години

ти си предател,омразата ,лъжите и манипулациите не са ЕС ценност,по бащите създали Съюза...сегашните са търговци на животи като теб...ама имаме опця Изход...и си строите китайският ЕСССР...съучастници в престъпления няма да ставаме...успех...Бог да пази САЩ!

274

Анонимен

преди 2 години

Заев, къде са южномакедонците? А западномакедонците? А източномакедонците?

273

Виц

преди 2 години

Като излезе един македонец от банята , излиза чист Българин !

272

Анонимен

преди 2 години

Не знам македонци ли сте, какви сте, но се държите като албански . Факт!

271

Да

преди 2 години

До АнонименВреме е да решите дали искате да влезете в ЕС, за целта си промийте *** отвори и се наведете ниииско, ще боли, обаче послееее ще ви е гот като си харчите "червените банкнотки". На *** не му пука, отдавна сме ви отписали! Димитър Талев е много добро четиво за вас! Просто ни омръзнахте до болка!

270

gsagb

преди 2 години

В крайна сметка освен заради историческите лъже, трябва да им се налага вето на Северна Корея, пардон на Северна Македония, заради омразата, която не спира по адрес на България и българите. Какъв член на ЕС ще е тази държава с тази омраза? В същото време, като стане въпрос за албанците, които ще им превземат държавата от вътре, не смеят дума да кажат. Веднъж ходих в Охрид. Качих се на Самуиловата крепорт и от там чух пеене на имам, което се чуваше из целия град

269

Анонимен

преди 2 години

Предател си бе Зайо - предал си българските си баби и дядовци за две червени!

268

Анонимен

преди 2 години

Озлобелите макета от Севмак от злоба си режат вените. И с кражбите какво постигнахме.

267

Заев

преди 2 години

Заев е в шок, той не може да си обясни как така след толкова метани из Европа, португалската министърка каза, че техният език е всъщност наш. Още не може да се начуди защо като само дето не им пълзя в краката, португалците му биха шута. В далечна Португалия ни разбраха, югозападната съседка още не може...

266

Анонимен

преди 2 години

Защо в този български форум е пълно с македонци югославяни? Да не би *** още да не е дошъл на работа? Я, хайде, като нямате нужда от *** и България - марш от форума!

265

До "македония е

преди 2 години

До АнонименДа ви го имам и самочувствието и "държавата", щом "***" ви е непреодолимото препятстве.Дръжте се за албанците, там ви е "спасението". До десетна години ще сте провинция на "великата" Албания.

264

sd

преди 2 години

всичките тези антибългарски изцепки ще им излязат през носа, ако въобще видят ЕС. Да стават руска или китайска губерния, това също е вариант.

263

ББ

преди 2 години

никога няма да ви бъде приятел...убеждавам и децата си...ен.ч.рството в 21 век се връща,нищо не искаме от вас...спрете езика на омразата,обидите,лъжите и манипулациите,спазвайте подписаните от вас договори...елементарно...сърбоманче...югославия умре...не можете съживите мъртвец...бедно духом зависимо и властолюбиво...дребно...за власт лъжеш,ИТН моля ви ще гласувам за вас ако го обявите за персона нон грата...Вето!!!

262

МИЛЕН

преди 2 години

тебе ще те оправят шиптърите България не ти трябва ЗАЕВ

261

Анонимен

преди 2 години

Продължавай да показваш среден пръст, за да не си предател.

260

северомакедонец

преди 2 години

югословените от вси страни си *** раните во Преспа!!! Татарите ги пратиха да се учат, португалците им показаха деликатно истината, а посланикът на Холандия направо ги закла .Бърнабич *** щото я чака фиаско тип Заев...да се договаря с бугарите - резил....Кое югословенско сърдце ще го понесе това !!!!

259

Щирлиц

преди 2 години

България граничи с врагове,на които са подарени български земи.Затова от всякакви приятели-предатели от съседните нам държави,помощ и благодарност не искаме.