296

ББ

преди 10 месеца

България ви предложи...нещастнико,да,да България предложи члентвото на Западните,ти лицеумерно и манипулативно идваж на посещетие в партиини централи...РБ и Парламентарна...нямаме Парламен,ти лъжеш безочливо...приелите те ще свалим доверие от тях...или Почтенност...или Вето...а имаме и опция Изход...Свят голям!!!

295

Диана

преди 10 месеца

Ние никога не сме разширявали границите си, а камо ли за сметка на македонците, които са част от нас и е било невъзможно по онова време да се приемат по друг начин! Сърбите и гърците са окрали българските земи, ползвайки се от европейските проблеми с Русия по онова време - ние просто сме искали това, което ни се полага след победата на Русия над Турция: земите, които са били наши от векове...Това са грозни постъпки на нашите съседи и е крайно време да решим проблемите си с тях по тези въпроси!

294

ББ

преди 10 месеца

ей ***,ограбваш сънародниците си и плащаш на престъпници в опитите си да...лъжеш и ограбваш хората си нещастнико...за да запазиш властта и да продължиш да ги ограбваш и обслужваш сърбоманските...югославия умря отдавна...България е Свободна Държава,лоялен член на Нато и ЕС...и ти и платени словенски ни рекетирате....играете опасни игри...и ние можем да обслужим путин "съюзници" унижаващи ни...няма да го направим..ние сме лоялни..за разлика от вас...не на омразата...мирен и справедлив свят!

293

ББ

преди 10 месеца

ти си предател,омразата ,лъжите и манипулациите не са ЕС ценност,по бащите създали Съюза...сегашните са търговци на животи като теб...ама имаме опця Изход...и си строите китайският ЕСССР...съучастници в престъпления няма да ставаме...успех...Бог да пази САЩ!

292

Анонимен

преди 10 месеца

Заев, къде са южномакедонците? А западномакедонците? А източномакедонците?

291

Виц

преди 10 месеца

Като излезе един македонец от банята , излиза чист Българин !

290

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам македонци ли сте, какви сте, но се държите като албански . Факт!

289

Да

преди 10 месеца

До АнонименВреме е да решите дали искате да влезете в ЕС, за целта си промийте аналните отвори и се наведете ниииско, ще боли, обаче послееее ще ви е гот като си харчите "червените банкнотки". На *** не му пука, отдавна сме ви отписали! Димитър Талев е много добро четиво за вас! Просто ни омръзнахте до болка!

288

gsagb

преди 10 месеца

В крайна сметка освен заради историческите лъже, трябва да им се налага вето на Северна Корея, пардон на Северна Македония, заради омразата, която не спира по адрес на България и българите. Какъв член на ЕС ще е тази държава с тази омраза? В същото време, като стане въпрос за албанците, които ще им превземат държавата от вътре, не смеят дума да кажат. Веднъж ходих в Охрид. Качих се на Самуиловата крепорт и от там чух пеене на имам, което се чуваше из целия град

287

Анонимен

преди 10 месеца

Предател си бе Зайо - предал си българските си баби и дядовци за две червени!

286

Анонимен

преди 10 месеца

Озлобелите макета от Севмак от злоба си режат вените. И с кражбите какво постигнахме.

285

Заев

преди 10 месеца

Заев е в шок, той не може да си обясни как така след толкова метани из Европа, португалската министърка каза, че техният език е всъщност наш. Още не може да се начуди защо като само дето не им пълзя в краката, португалците му биха шута. В далечна Португалия ни разбраха, югозападната съседка още не може...

284

Анонимен

преди 10 месеца

Защо в този български форум е пълно с македонци югославяни? Да не би *** още да не е дошъл на работа? Я, хайде, като нямате нужда от *** и България - марш от форума!

283

До "македония е

преди 10 месеца

До АнонименДа ви го имам и самочувствието и "държавата", щом "***" ви е непреодолимото препятстве.Дръжте се за албанците, там ви е "спасението". До десетна години ще сте провинция на "великата" Албания.

282

sd

преди 10 месеца

всичките тези антибългарски изцепки ще им излязат през носа, ако въобще видят ЕС. Да стават руска или китайска губерния, това също е вариант.

281

ББ

преди 10 месеца

никога няма да ви бъде приятел...убеждавам и децата си...ен.ч.рството в 21 век се връща,нищо не искаме от вас...спрете езика на омразата,обидите,лъжите и манипулациите,спазвайте подписаните от вас договори...елементарно...сърбоманче...югославия умре...не можете съживите мъртвец...бедно духом зависимо и властолюбиво...дребно...за власт лъжеш,ИТН моля ви ще гласувам за вас ако го обявите за персона нон грата...Вето!!!

280

МИЛЕН

преди 10 месеца

тебе ще те оправят шиптърите България не ти трябва ЗАЕВ

279

Анонимен

преди 10 месеца

Продължавай да показваш среден пръст, за да не си предател.

278

северомакедонец

преди 10 месеца

югословените от вси страни си *** раните во Преспа!!! Татарите ги пратиха да се учат, португалците им показаха деликатно истината, а посланикът на Холандия направо ги закла .Бърнабич *** щото я чака фиаско тип Заев...да се договаря с бугарите - резил....Кое югословенско сърдце ще го понесе това !!!!

277

Щирлиц

преди 10 месеца

България граничи с врагове,на които са подарени български земи.Затова от всякакви приятели-предатели от съседните нам държави,помощ и благодарност не искаме.