138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "Кой ти каза, че България не иска да бъде православна и в единение с останалите православни християни?" България няма нужда от "валидиране" чрез асоциации. Също така, България е светска държава, а светската държава не се ръководи от религия. Запомни го добре, следващия път когато се опиташ да ми пробутваш "славянската" дружба. Това е един от начините, по които руснаците претендират да имат "право" да ти се месят, затова бутат тая опорка.

137

между другото

преди 2 години

До Анонимен - България никой не я кани в тази компания, къде се навираш. Стпйте си в ЕС и НАТО докато изчезнете като държава, няма да мине много време.

136

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман "С Русия имаме обща кауза. Да защитим православието и славянството и да видим Сащ по корем." Пълна лъжа. САЩ изобщо не е присъствал в Европа, когато сърбо-руските престъпници са вършили същите неща спрямо България. За нищо не ставате.

135

Анонимен

преди 2 години

"Премиерът на РС Македония е категоричен, че вижда приятел в лицето на България". Хм, аз нямам приятели, които непрекъснато говорят глупости по мой адрес и ме обиждат.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "Т*пите управници в СМ си мислят че българите са врагове, а си взимат усойница в пазвата с вас." Управниците на СМ много добре знаят, че са се продали на руснаците и сърбите. Хич не са заблудени.

133

Истината

преди 2 години

За кво й е на СМ Нато? Те имат 70 танка т34 и т55 и всичките подарени от нас

132

Анонимен

преди 2 години

Ето пак, благодаря ти сърбомане. От километри ти личи защо толкова сте се залепили за СМ. Защото сте шпиони на Москва нали? Т*пите управници в СМ си мислят че българите са врагове, а си взимат усойница в пазвата с вас. Искате да влезете в НАТО през задната врата, а? Да имате достъп до тайните им чрез сърбоманите в СМ. Е, ако САЩ ви го позволи значи са ид*оти!

131

Стария Джо

преди 2 години

Паметник в центъра на Скопие за всички млади момчета, които загинаха за тези неблагодарници преди 1 век

130

Аз до сърбоман

преди 2 години

Тя пък Русия много ви помогна и много ви оправи Косово. Така го оправи, че сега е албанско.

129

Анонимен

преди 2 години

А да признаем Западните покрайнини за сръбски?На колко хора изгоряхте душите.Емануил Попдимитров го е описал най-добре.Не искаме чужди земи,но не си даваме нашите.При вас явно не е така.

128

А,

преди 2 години

До Анонимен 155 Не забравяш ли, че историята не е свободно съчинение и всеки да я наглася, както си иска?

127

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман "Кога американските ви братя ще ви оправят пътищата" Ние си оправяме пътищата сами. Сърбите са тия, дето се продадоха на диктаторите в Кремъл и Пекин за някой метър асфалт и неефективни ваксини. :)))))))

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "За да не бъдеш предател в РСМ означава да бъдеш верен югокомунист" Северномакедонците страдат от същия комплекс както повечето балкански народи, но в най-голяма степен: имат нужда някой да ги "защитава" и тъй като сърбите с помощта на Русия им се е наложила, те са индоктринирани да мислят, че Сърбия е този "някой". Затова лаят като бесни срещу България и Гърция. Много е просто. Сърбите си "пазят мястото" на закрилник, като подклаждат омраза към всичките СМ съседи.

125

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман 147...Гледам националният отбор на Швейцария и вътре само швейцаррци...все завършват на ич.....Сърбогъз,няма да мръднеш от Сърбия защото трябва да имаш топки да отидеш в чужбина...да се бориш .По целият свят сте и вие ама ти не си бил на този урок за да го знаеш..

124

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман "Сърбия, Русия, Гърция, Беларус, Македония - православни братя! България не." Ахахахахахахаха. Гърция и Русия "братя". Между другото, България в тази компания НЕ ИСКА да бъде. "Братосвайте" си се :))))))

123

Анонимен

преди 2 години

За да не бъдеш предател в РСМ означава да бъдеш верен югокомунист, да мразиш всичко българско и България, да обичаш Сърбия и сърбите/които са избили хиляди българи в РСМ само защото са българи/, да бъдеш ени чарин на сърбите и да преследваш всички свои братя които само си помислят,че са българи!!С една дума за да не си предател в РСМ, означава да мразиш всичко българско и България, въпреки че и ти си българин, а най точната дума за такива лица е ен ичари !

122

Анонимен

преди 2 години

До Барселона "Идвах си от Европата с колата и след Хърватска...ЕВРОПАТА СВЪРШИ...влезнах в Сърбия...мизерия,магистралата леш...инфраструктура леш...затвори си плювалника..." И дежурния въпрос на "европейските" сърби: нещо да почерпиш? :)))) Българите сме 5 класи над сърбите. Винаги сме били.

121

хммм

преди 2 години

Югославия се разпадна защото наглите сърбета дърпаха цялата черга към Белград. Знаят го словенците, хърватите и всички останали с изключение на мЪкедонците. Те сами си противоречат, бяха в съюз със държава която им отнемаше идентичността, а в момента се опитват да поддържат обществено мнение на нация от полу-богове с история която не им принадлежи. Но подобно вулгарно държание няма как да доведе до нещо добро за страната, да започват да огранизират протести в страната майтапа да е пълен поне.

120

Предател си бе !

преди 2 години

Ако роднините ти са със български имена ,ама виж пра ,дядо си и и дядо му--тогава си чист предател на българщината . Иначе със това сръбско име ,ми е ясно че не си предател за сърбите ,оспбено като гледам как теглиш към сърбите .Аз не знам хашите какво те чакат още да обиждате ,на татари ,фашисти и пр.Не пътища и магистрали ами гори и електропастири трябва по границата и картечари .

119

Анонимен

преди 2 години

Сърбомане, че някой с тая злобна уста ще ти опре пистолет в главата е неизбежно. А ние българите можем да ходим където си искаме. Нашите предци са населили цяла Европа. Най-малкият, Аспарух е създал България тук, но братята му са стигнали до Испания, Италия, Франция. Ние българите имаме наследници в цяла Европа и за това се чувстваме у дома си на всякъде. А ти сърбино с право ще стоиш само в Сърбия.