76

до чуденка

преди 2 години

""""пък самите експерти казват, че нямал достатъчно летателни часове. На кой да вярвам сега ?""""" Вярвай на генерала! Не е никаква тайна, че летателните часове в българските ВВС е критично нисък! Един летателен час на истребител Миг-29 струва 22,000 Долара, както писах по-долу, а на Ф-16 -20,000 долара! Средно един пилот трябва да се лети до 100 часа в годината! А, сега седнете и умножете 100х22,000 за един пилот. В Израел пилотите летят по над 160 часа в годината! Извода: няма пари!

75

до Незнакомов

преди 2 години

От една страна Ирак, от другата коалиция- според теб какво е било съотношението. Провери информацията за срещите между федаините и морските пехотинци. Заповедта на амер.командване, на не влизат в контакт и бой с тях! После федаините съблякоха униформите и досага трепят хамериканците!

74

Анонимен

преди 2 години

Изправни?Колко да са изправни- Достатъчно, за да падат като круши .Значи, застъпниците на руската техника по правило изкарват пиротите ни некасърници.Не позволяват да се осъмним в РСК Миг Като сте почнали , на вкарвайте в затвора всеки дръзнал да засегне интересите на руската компания.Нали вече имате така практика- руски мекерета!

73

Анонимен

преди 2 години

Щом чак и БАН помагат значи няма да ги намерят :))) Тез ги знаем

72

SS

преди 2 години

Пилотът по всяка вероятност е загинал (мир на праха му) черните кутии не са намерени и забележете часни фирми помагат С какво ? От тук си направете изводите.

71

до секретчика

преди 2 години

Ами тогава да напишем в търсачката на чичко Гугъл Загинали американски пилоти! Има загинали пилоти дори на Ф-22 !!!!! Ф-14 Томкат дори имаше прякора "Черната вдовица" въпреки, че беше един от най-високотехнологичня самолет за времето си! Аман, от дилетанти и пропагандисти (тролчета) като тебе!

70

чуденка

преди 2 години

Е добре де, всички политици се скъсаха да го хвалят как бил опитен летец и професионалист, пък самите експерти казват, че нямал достатъчно летателни часове. На кой да вярвам сега ?

69

Незнакомов

преди 2 години

До До секретчик 81 ---- Да, и затова иракчани ПАБЕДИХА САЩ и Коалиция, синовете на Саддам се "самоубиха" , а Салам-Садама го провесиха на въжето без ***. Lol

68

Гласувах за ИТН

преди 2 години

Представяхте ли си Цецка Цачева да беше станала президент? Още щеше да е ГЕРБ-оландия към днешна дата.

67

до анонимен

преди 2 години

"""""А защо пилотите не участват в полети организирани за охраната на територията поне на страната,че да подържат форма и умения""""" - - - Няма пари!!!!!! Един летателен час с Миг-29 струва 22,000 $$$, с Ф-16 около 20,000 $$$! Пилотите ни летят само при извънредни ситуации, за да се пестят пари и да не се хаби ресурса на двигателите!

66

Секретчик в чужбина

преди 2 години

Напишете в прозорчето на ГУУГЪЛ следното: "Загинали български военни пилоти и авиоспециалисти-част 1" и "Загинали български военни пилоти и авиоспециалисти-част 2", за да се убедите, че жертвите са около 200, а авариите още повече. Това е за чатарската молодьож, която няма хабер от данни и от съветска бойна авиация в мирно време. УЕБСАЙТЪТ е дело на бивши военни пилоти, наши патриоти и честни хора. Четете и коментарите под списъците. Дано можете да четете!

65

Анонимен

преди 2 години

Минималният нальот (летателни часове) за всички ВВС са 80-90 часа в годината, средно 100-120 часа. А нашите пилоти за Шест Месеца са летели 12-13 часа! При такъв нальот, на Запад, пилота няма да бъде допуснат да лети без инструктор с над 120 часа нальот!!!!!! Затова и казвам, че и с чисто нови самолети при нальот с 30 часа в годината ще има инциденти!!!!

64

Анонимен

преди 2 години

А защо пилотите не участват в полети организирани за охраната на територията поне на страната,че да подържат форма и умения за справяне с такива цели,че още други практикувани за упражнения както на такива учения с придобиване на изискваните летателни часове като норми за категория и професионален клас за летец,че само на тези незадоволителни условия ли ще разчитатат за професионално развитие в настоящите военно въоръжени сили за отбрана и охрана на територията,народа и страната щом се обучават

63

До секретчик

преди 2 години

Имам статистиката със загубите на коалицията при нападението на Ирак с всички тези данни с имената на пилотите, видовете летателна техника и по какъв начин е поразена със старите руски оръжия и ще се н.а.се.реш от тях! Също е има в нета, по данни на италианците.

62

Анонимен

преди 2 години

Нацистка България депортира десетки хиляди евреи в концлагерите на Хитлер като почти всички от тях намират смъртта си там. Нацистка България окупира Македония и част от Гърция, която в резултат на следвоенните събития се озова в западния блок и издаде милиардна сметка на съседите си. Не е необходимо да си плащат само по една причина - заради застъпничеството на Русия, който прощава всичко на българите и иска от другите да простят. Очевидно не си е заслужавало.

61

Демократ

преди 2 години

F-16 са най-добрите самолети, но русофилите са прости и не могат да го разберат този факт.

60

Анонимен

преди 2 години

Тайван е замразил тренировъчните полети с F-16, след като един самолет F-16 e изчезнал от радарите след излитане за тренировъчен полет. Всичките 142 на брой F-16 са върнати в халетата, изчезналият F-16 се издирва. Това е вече седмия инцидент с F-16 в Тайван.

59

до Анонимен

преди 2 години

Турция купи руски C-400, ракетите са доставени и не връщала поръчката.

58

Анонимен

преди 2 години

F-16 e самолетът с най-много инциденти и катастрофи в историята на военната авиация, най-често падащия самолет. Само случаите в САЩ на инциденти с F-16 са над 300, смъртните случаи над 30, това е според сайта на F-16. Нашите пилоти едва ли ще са луди да летят такава архаична машина която самите САЩ свалиха от въоръжение.

57

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно. Скоро България сключва договор за покупка на двадесет турски дрона.За които американците са категорично против.