16

Анонимен

преди 2 години

Хич не си умен.Ако самолет отвлечен от терористи тръгне към АЕЦ Козлодуй, с танкове ли ще го спираш?Изтребителите са точно отбранително оръжие.

15

Анонимен

преди 2 години

Жена му каза всичко - "не иска да политизира нещата" :) Щом МиГ-те са поддържани, каква е причината за гибелта на летеца ? :) Не вервам някой да го е нападнал, било е учение, близко до Шабла :)

14

Анонимен

преди 2 години

Как изправен самолет се взривява във въздуха от самосебеси.Тук има много съмнително мълчание на шапкарите.Има статии от преди година и половина за ремонт в Русия на ракети който има опасност да се самовзривят.Питайте Каракачанов ремонтирани ли са тези ракети реално или само фиктивно а милионите са отграднати.Мълчат като н****ни.

13

Анонимен

преди 2 години

Изправни ама совиетски!

12

Анонимен

преди 2 години

На България реално не и трябват скъпи самолети. Самолетите се ползват за да нападаш някого с тях. Ние кой ще нападаме? Много по добре е да имаме силна противовъздушна отбрана, балистични ракети и ракети земя въздух. Също мощна наземна армия с танкове.Ние трябва да се пазим от нападение по земя и въздух. Другото са някакви глупости да пръскаме пари. За цената на американските щайги можехме да купим страхотни ракети с които да се пазим.

11

не летец

преди 2 години

ако е бил ювелирен пилот щеше поне да катапултира . а това за капачките на гумите направо избива рибата . човека по една или друга причина е загинал , това е . хвалебствията са излишни .

10

Герой 2 до герой

преди 2 години

Ами стани и ти пилот бе . И се възползвай от "привилегиите". Не ти стиска нали, по-лесно е да плюеш по можещите

9

Анонимен

преди 2 години

Що не кажете, че руското ПВО го засече и го свали?

8

Анонимен

преди 2 години

Около този случай има много въпроси. А може да е кацнал с машината / около 9 милиона/ на друга писта. Има и такива от РФ на близкото минало.

7

До Изправни

преди 2 години

Неграмотен си.

6

Анонимен

преди 2 години

До ГеройЩо бе?След пенсиониране, могат да се кандидатират за президент.

5

Изправни

преди 2 години

Изправни,колко да е изправно нещо руско...Даже и Сидеров си не копува руски ***.

4

Герой

преди 2 години

Трудова злополука. Катастрофа с трагичен край. Няма нищо геройско в сигурна работа от 8 до 5. Събота и неделя - почивни дни. Два месеца платен годишен отпуск. Голяма заплата. Чинове и титли. Ранно пенсиониране и куп безмислени привилегии. Возене в самолета - основна с цел разходка. Никога на гърбът си пот не видели, потни вода не са пили. И като се пенсионират стават само за пазачи на някой строеж. Неспособни сами да се издържат.

3

Анонимен

преди 2 години

При 10 дни живот на кутията в солена вода и про нашите възможности за разследване, пиши го бегал. А и няма какво да търся толкова, след потвърждение за пускане на ракета изчезва без да катапултира - ясна работата. Изгърмял е вместо целта за поразяване

2

2луп

преди 2 години

Когато преди време един от пилотите ни бойкотира летището в Графа и го каза на продажбата хунта от гроб го обявиха за ненормален.

1

Анонимен

преди 2 години

Руските тaралясници за нищо не стават