136

Чичо Любо

преди 2 години

До Радослав Нали и аз това каазвам. Стнига с тези хубави Москвичи са бръмчали нашите пилоти, че нещо живи не останаха от хубавите Москвичи. Хубав, хубав, ама Москвич. Стар. Много ремонтиран. Москвич. Летете, летете. На Москвичи. Ремонтирани. В тях вашите генерали са влюбени. До смърт. Вашата смърт.

135

Млад Пенсионер

преди 2 години

И педерадев го возеха на самольота, всичко за само и само за кинтитие.

134

Анонимен

преди 2 години

Самолетът хубав ли е или е руски?

133

az

преди 2 години

До РадославСамолета бил супер, пилота - най-добрия. Каква тогава е причината? Малки зелени човечета?!

132

Анонимен

преди 2 години

Уикипедия: F-16 Fighting Falcon, General Dynamics:-Произведени 4604 бр. от 1974г до юни 2018.- Инциденти: 670 бр, довели до загуба на самолета.- Фатални инциденти с пилоти- 86 ( F-16 flight mishap history, F-16.pdf)

131

Радослав

преди 2 години

Добре бе, по средата на учение което е ясно къде се провежда на картата, заобиколен от самолети и кораби които го виждат на радара, наземни радари които също го виждат къде е и нашите паяк незнаят къде да го търсят. Хората с телефона си намират загубени кучета на 10 км разстояние, а армията ни с радари за милиони неможе да намери самолет на 5 км. Пародия, та чак на Венера ни се смеят. Да не го търсят с дървен чатал който реагира на метал и да се позиционират по звездите тия?

130

Ст@м@т

преди 2 години

При влизането ни в НАТО уж щяхме да имаме малка, но добре подготвена "професионална" армия - а какво стана - имаме жалка и зле подготвена "професионална" армия. До влизането ни в НАТО каквато е била подготовката това ще остане.

129

Хубав самолет

преди 2 години

добре изглежда но по-важното е че не трябва да му метеш пистата като на Ф-16ките

128

Чичо Любо

преди 2 години

МИГ-вете не летят, защото много замърсяват атмосферата в фини и те толкова фини прахови частици. Зелените ги забраняват. Не се диша!

127

Чичо Любо

преди 2 години

Не разбирам защо непрекъснато се говори колко хубави били тези летящи "Москвич"-и.Дрругари генерали, вие, коите сте влюбени в пре- старите руски таралясници, отстъпете назад и дайте възможност на българските млади момчета да палетят на нови самолети. И чак след това определяйте кои самолети са по-дабри. Че нещо живи полоти не ни останаха...останаха.

126

Ха-ха

преди 2 години

Може да се пуснат залагания кога ще падне първия от новите Ф-16.Колебая се между първата и втората година. Впрочем, падането на Ф-16 ще е по същите причини...

125

Da

преди 2 години

Платените самолети вече са в напреднала фаза. Не само че ще ги имаме, но и ще имаме най-доброто в региона. За пръв път от 100г. Иначе тези 3 млрд не могат да се сравнят със стотиците милиарди, които комунистите и тяхната хунта източиха от тази държава от 1990 досега !

124

До 134

преди 2 години

И аз мисля, че сме зле с това ВМФ, нямали техника, ами да ходят да садят домати

123

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че сме с исулени ***, НО чакайки нови самолети, на 100% платени,още не са, започнали да ги строят, инвеститори сме, ама, сме сила и чакаме. Работа, работа, работа

122

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До СМЕХ.... --- Да, но руснаците имат почти перфектна погребална техника. Нарича се "подводни лодки" - утанули и конец фильма. На Курск е имало живи моряци, но от страх да не им видят допотопната техника - те не че не я знаят - путинчетата не са се съгласили живите подводничари да бъдат извадени. Това е - Путинизъм.

121

Анонимен

преди 2 години

Аха, четейки повествованията на атрактивните кънспиръси мейкъри, стигам до заключението, че е имало и очевидци на събитието, за което - бравос !

120

Галя

преди 2 години

Всеки гофер е агроном

119

До Тодар

преди 2 години

НЕ трий!В момента в света летят много DC-3 Dacota, произведени през 30-те години на ХХ в. Гръбнакът на американската бомбардировъчна авиация е В-52 от 50-те години. За какви стари МиГ-ове дрънкат някои? Този самолет е направен в отговор на F-16 и го превъзхожда по всички ТТ-данни. Неговата модернизация МиГ-35 хвърля в истерия Пентагона.А тук се опитват да представят F-16 bl.70-72 зa чудо на техниката, заради радар с активна фазова решетка, какъвто имат всички съвременни самолети.А ти си ***

118

Анонимен

преди 2 години

Добри самолети ама падат кат круши.

117

Анонимен

преди 2 години

Самолетът е свален и това е ясно. Очакваме някой да ни каже само кой и как го е свалил. Умишлено или неволно.