53

Българин

преди 3 месеца

Кремъл кога ще плати репарации заради десетките хиляди избити БЪЛГАРИ след преврата на 9 септември 1944 и окупацията на България?

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 48"С нищо не може да се сравни човеколюбието и хуманизма на ЦРУ с мракобесието на КГБ."ГУЛАГ не е работа на ЦРУ, и ЦРУ не е дъжало половин Европа под веригите на танковете.Пробвай пак.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 46"пишманатлантици ще бъдат запалени и бити и дори заклани,"На тоя със "сърцераздирателната" опрорка за "укрофашистите": ето това сте вие.Не бих се учудил ако даже си същия.Българомразци готови на нечувани престъпления срещу собствения си народ!Но Байдън и Камила ще ги накажат. Много са разгневени.

50

до 42

преди 3 месеца

....Руската пропаганда винаги измисля "престъпления", за да си измие рръцете защо е агресора.аууу пък американската пропаганда една честна с мед да я помажеш. С една лъжица прах за пране уж хим оръжие на Ирак, подпалиха близкия изток и разбиха една държава. Дадоха хляб на радикалния ислям Алкайда и Даеш. Каква работа имат в Сирия 8 години се мъчат да свалят Асад. Да не би Асад да нападаСащ.

49

Анонимен

преди 3 месеца

да аз лично бих те изкормил, проблем ли имаш трол? Щом аз мога а ти църкаш, представи си руснаците какво биха направили. Марш в ъгъла да скимтиш за нато!!!

48

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 46"пишманатлантици ще бъдат запалени и бити и дори заклани,"На тоя със "сърцераздирателната" опрорка за "укрофашистите": ето това сте вие.Не бих се учудил ако даже си същия.Българомразци готови на нечувани престъпления срещу собствения си народ!

47

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 36Руската пропаганда винаги измисля "престъпления", за да си измие рръцете защо е агресора. Онзи ден си измислиха историята с детето "убито" от дрон, през 2014 си измислиха историята с детето разпънато на кръст пред майка си в Крим, за да нахлуят.Винаги използват най-долните и уязвими неща, за да оправдаят след това РЕАЛНИТЕ си зверства и престъпления.С нищо не може да се сравни човеколюбието и хуманизма на ЦРУ с мракобесието на КГБ.

46

Qanon

преди 3 месеца

Реално никога никъде в света не е имало демокрация или комунизъм в чистите им форми. Все някъде е имало репресирани. Все някъде е имало по-богати и по-бедни. Няма идеално.

45

Анонимен

преди 3 месеца

крайната не е в нато, какви ангажименти? Сащисаните плащат на тролове, СЕМ мълчи. В един момент обаче на хората ще им писне и ще почнат да действат сем, тролове, пишманатлантици ще бъдат запалени и бити и дори заклани, а натото ще църка "путин беше".

44

Анонимен

преди 3 месеца

На прогулку с танки...

43

от ръководството

преди 3 месеца

ДНЕС БАЙДЪН ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ Е МНОГО РАЗГНЕВЕН. НЕ МУ СЕ МЯРКАЙТЕ ПРЕД ОЧИТЕ!

42

до 34

преди 3 месеца

.....Е, като получаваха милиарди долари по договора Ленд-лийз, да.Имаха части и военна техникахайде като казваш А кажи и Б,т.е давайки на руснаците логистична поддръжка какво си спестиха САЩ Британия и Канада. Спестиха си 4 милиона техни жертви ако трябваше да открият втори фронт още 42 ра. За сметка на 20 милиона руснаци. Четири пъти Стслин официално иска втори фронт още от края на 41 ва,но янките се усукват че в началото буквално са и пас.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 36Руската пропаганда винаги измисля "престъпления", за да си измие рръцете защо е агресора. Онзи ден си измислиха историята с детето "убито" от дрон, през 2014 си измислиха историята с детето разпънато на кръст пред майка си в Крим, за да нахлуят.Винаги използват най-долните и уязвими неща, за да оправдаят след това РЕАЛНИТЕ си зверства и престъпления.Самите КГБ са едни от най-отвратителните убийци с най-циничните престъпления. На тях затова им идват наум точно такива идеи.

40

доброволец

преди 3 месеца

Президента Плевнелиев е забелязан на бойното поле в Донбас, брадясал, но щастливт с картечница в ръце.Да последваме негевия пример!

39

Анонимен

преди 3 месеца

"как при бай Дончо урките кротуваха а при тоя изперкал рептил изведнъж голем взеха да го вадят. случайност видиш ли"......................Тази нощ пиндостанците признаха и съобщиха, че инцидентът в иранския ядрен завод в Натанз е израелска работа. Вчера иранското правителство определи инцидента като терористичен акт.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....Е, като получаваха милиарди долари по договора Ленд-лийз, да.Имаха части и военна техника по това споразумение, оборудване за заводи за военна промишленост.Затова имаха танкове, самолети и т.н.Да не забравяме храни, лекарства и всякакви други стоки. Мръсните комунисти Чърчил и Рузвелт направиха това гнусно дело вместо да подкрепят Хитлер.

37

Сталин

преди 3 месеца

Дъртия русофил Вацев !

36

Днiпр

преди 3 месеца

Богу душу нашу вддамо дину, За нашую землю Священну Украну! Благодарим на всички наши български БРАТЯ, които ни подкрепят.

35

Анонимен

преди 3 месеца

да ви питам любителите на урко фашизма в Украина, изгорелите живи хора в културния дом в одеса, овъгленото тяло на бременна жена прекършено в кръста това евро ценност някаква ли беше? Вероятно и в Крим трябваше до там да го докарат.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Адвокати на Русия у нас с лопата да ги ринеш. Вацев е просто един от тях.Всички други са агресори, само Русия е миротворец?!!! Ноо ГНЕВА НА БАЙДЪН ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ!