33

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....Е, като получаваха милиарди долари по договора Ленд-лийз, да. Имаха части и военна техника по това споразумение, оборудване за заводи за военна промишленост.Затова имаха танкове, самолети и т.н.Да не забравяме храни, лекарства и всякакви други стоки.

32

същия

преди 3 месеца

Все пак не трябва да забравяме кой ни обяви война на 5 септември 1944 г. и ни държа под окупация до края на 1947 г.И все пак не трябва да забравяме кой така братски ни бомбардира.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Адвокати на Русия у нас с лопата да ги ринеш. Вацев е просто един от тях.Всички други са агресори, само Русия е миротворец?!!!Отношенията между Русия и Украйна са нагледен пример за славянското и православно братство и единство, в което по-голямото братче е готово немилостиво да налага по-малкото, така както Русия го е правила векове наред и с другото братче - полското.Все пак не трябва да забравяме кой ни обяви война на 5 септември 1944 г. и ни държа под окупация до края на 1947 г.

30

ГНЕВА НА БАЙДЪН

преди 3 месеца

БАЙДЪН ТАКА СЕ Е РАЗГНЕВИЛ ЧЕ СИ СЛОЖИЛ ОЩЕ ДВЕ МАСКИ НА ЛИЦЕТО И ЗАПОВЯДАЛ НА ШЕВКАТА НА ПЕНТАГОНА ДА РАЗГНЕВИ ЦЕЛИЯ ПЕНТАГОН.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До БългаринВацев дава съвет на несъществуващото българско правителство. Първата му работа била да се хвърли с главата надолу в окопа на враговете на РФ.

28

Анонимен

преди 3 месеца

как при бай Дончо урките кротуваха а при тоя изперкал рептил изведнъж голем взеха да го вадят. случайност видиш ли

27

ГНЕВА НА БАЙДЪН

преди 3 месеца

ПЪЛНО Е С ПУТИНИСТИ ,НО ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ГИ СПАСИ ОТ ГНЕВА НА БАЙДЪН!РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА ,И ТОВА НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО А АКО НЕ Е, ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ СЪС СИЛА!ГНЕВА НА БАЙДЪН Е ГОЛЯМ ГНЕВ И РУСОФИЛИТЕ ГИ Е ТРЕСЕ СТРАХ.

26

до 21

преди 3 месеца

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове...пропускаш че още от 90 те вече пътуват с яхти към Европа а Ганнью с магарешкста каручка.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Вацев голям!Винаги много точен и задълбочен анализ ,от който евролибералните джендъри и Чебурашка замълчават като П-ук-али!Сев.поток САщ искат да спрат с всички средства ,дори може да хвъллят бомби в Киев и да обвинят Русия.Цяло подразделение в Холивуд работи за да прави фалшиви видеа и да ги пуска в медиите имат голям опит в киното.Либералите са най-до-лнит-е и подмолни същества на планетата!

24

Анонимен

преди 3 месеца

до 22Да прав си.Друг е въпросът,че демокрация вече няма по света,а в Русия никога не е имало.

23

Тя Е

преди 3 месеца

АГРЕСОР и трябва да се изтегли от окупираните украински територии !!!

22

селянин

преди 3 месеца

до16имаш предвид всв ли?

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 18"Е каква провокация има си факти.Под дулата на калашниците направиха референдум за присъединяване на Крим към Русия.Я се опитай да гласуваш против?!Провокации имало хахахахаха!"Русофилите няма да отчетат аргумента ти, защото те приемат напълно нормално да се прави референдум под дулата на автомати, да излизат изборни резултати от 99,7 процента за един кандидат и пр. Те така разбират елементите на демокрацията.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....

19

Анонимен

преди 3 месеца

Руската хибридна война продължава: руснаците продължават да пробутват баснята, че те са нападнатите и "само отговарят", докато засипват света с фейк нюз (като за уж убитото от дрон дете) докато РЕАЛНО сипят провокации покрай границата си посредством техните кукли в Донбас.

18

АнонимеН

преди 3 месеца

ПЪЛНО Е С ПУТИНИСТИ ,НО ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ГИ СПАСИ ОТ ГНЕВА НА БАЙДЪН!РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА ,И ТОВА НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО А АКО НЕ Е, ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ СЪС СИЛА!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Е каква провокация има си факти.Под дулата на калашниците направиха референдум за присъединяване на Крим към Русия.Я се опитай да гласуваш против?!Провокации имало хахахахаха!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Вацев събира копейки за дъщеря си на запад.

15

Чудно

преди 3 месеца

До селянинСАЩ ли настроиха бандера срещу ссср.

14

Анонимен

преди 3 месеца

И тук пълно с бойковчета.