113

Прав е Вацев,

преди 3 месеца

когато заклещиш едно куче в ъгъла, то започва да хапе! Какво искат краварите, да влязат в Русия, както влезе Хитлер ли? Парен каша ***, руснаците се калиха във войната, краварите война не са виждали, най добре да си седят на задниците, иначе ще усетят какво е война.

112

Питам

преди 3 месеца

Ами Русия защо се поддава на провокации ? А де ! Нали са най големите миролюбци , ама само за войни мислят.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Е па таа си е комунистичко-фашистачка.

110

georgi

преди 3 месеца

vidiah tarana na malkoto korabce...sre6tu koraba koito slaga trabite na NORDSTREEM2..stiga li vi glupaci?...provokacii sre6tu RUSIA

109

Анонимен

преди 3 месеца

що да я провокират, тя си е.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Доц. Вацев: Провокират Русия да е в ролята на агресоротде го изкопахте тоя пещерен пyтинoпитeк бе :)))

107

the villager

преди 3 месеца

Подуяне е обора и селото, стига поитика!

106

обективен

преди 3 месеца

Вацев и другите слуги, платени или заблудена са ясни с небивалиците си. Проблемът е друг. Целият ни т.нар. "елит" е инфилтриран от руски агенти и доносници. След тяхното отпадане идват децата им, рожби на смесени бракове, натурализирани руснаци и обикновени продажници. Просто не намирам решение. Може би трябва да се поучим от прибалтийските държави. Там президент не може да стане посочено лице от руски резидент. Или да подариш на Русия и Сърбия- 3 милиарда, а народът ни да няма достъп до газта.

105

най-голямата империя

преди 3 месеца

в света е руската империя. Всички територии които е присвоила през последните 1000 години са придобити чрез АГРЕСИЯ. Агресията обаче руската проипагандна машина определя като "освобождение" - русия винаги освобождава, и резултатите от тези 'освобождавания' са част от така наречената РФ, добре поне че западна Европа не позволи на русия да си присвои България като "Задунайска губерния" както бе решила - тя и СССР освобождаваше и постави комунистическите си пионки и те искаха да станем част от СССР

104

Анонимен

преди 3 месеца

Провокирали Русия да е в Ролята на агресор.Доцент Вацев, няма нужда да провокират Русия да бъде агресор. Русия си е агресор. Реваншистките крэгови в Русия още не могат да си простят разпада на Съветската империя. Търсят всевъзможни поводи за възстановяване на статуквото и влиянието си в Източна Европа

103

някой

преди 3 месеца

До: номер 102 (юсуф)Из Северния ледовит океан.

102

юсуф

преди 3 месеца

Манипулират с лъжи целия свят и го настройват срущу Русия. Къде са базите на Русия около САЩ?А какво правят с Сирия неканени? Крадът петрола на една суверенна държава . Демократи- разбойници.На целия капитал. свят им секнаха кражбите от колониите.И сега какво- освен войни друго не им остава.Но да не си мислат ,че днешната война ще е като предишните и ,че на тяхна територия нама и една бомба да падне.И кано гледам простите българи как се надъхват срещу Русия, как не се сещат ,че те ще са жертви.

101

Медал

преди 3 месеца

На тоя Путин кога ще закачи медал на корема?

100

Ron Burgundy

преди 3 месеца

Според мен всички русофоби, които ме могат да се обосноват за постоянното плюене на Русия трябва да се поканят на дълга ексурзия в Сибир. Стига с тая толерантност. На бялото черно казват само и само да се заяждат.

99

Вацев ли!

преди 3 месеца

Вацев повтаряше четвърти курс във Философския факултет и е педагог. пълен селски въздухар-мраксис-. Никога не разговарях с него, защото беше противен. Издигнат по партийна линия и няма какво да се научи от него.

98

Анонимен

преди 3 месеца

СТРАННА ЛОГИКА НА ВАЦЕВ- В СТИЛ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА ЕДИН АГРЕСОР.

97

Спескан натовец

преди 3 месеца

Вацев право в десятката ,слушайте истината!

96

Bungar

преди 3 месеца

За анексирането на Крим кой провокира Русия,за да изглеждат като агресор??? Вацев стига си дрънкал глупости...вониш на евтина руска водка.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Русия обича сама да се прави на жертва пред света. Нормалните сестеми на демократичните и свободни общества разбират политичесската и игра. Така те се чудят как да я предпазят да не влиза в агресия с тях. Но руската номенклатура в агресията вижда и начина си и да оцелява. Тези отцепини два района от Украйна няма как да просъществуват пред света самостоятелно

94

пенсионер

преди 3 месеца

Прав е 90. Когато отидъх на Запад в средата на осемдесетте години свободно като турист. Разбрах, че с моята нелегална деиност в Соц. Системата само за България. То в ГФР си намерих място за работа и ми уважаеат дейност. Тогава службите от ДС ме заплашиха, ако не се прибера ще пострада родата. Това е живота в соца . страх и дефицит по РУСКИ МОДЕЛ.