73

Анонимен

преди 3 месеца

71 искай от цру информация, това е техен таен затвор.

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 70Щото не могат да воюват с ВСИЧКИ, но и на тях им се готви края.Очаквам с нетърпение момента да чета от садистите русофилчета какви хубави хора са саудитците, защото "фащ" ги нападат.

71

Наблюдатели в ЕU

преди 3 месеца

Трябва да спрем Nordstream 2 и да прекъснем връзката между Русия и международната банкова система (SWIFT).

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 67Продължаваш да мълчиш, дай някакви подробности: какви хора са задържани там, защо, при какви условия?

69

Анонимен

преди 3 месеца

абе янките като са такива радетели за човешки права и наказват диктатори що си затварят очите пред режима в Саудитска Арабия.Я да чуем за тамошната демокрация, нефтена.

68

Анонимен

преди 3 месеца

До до 42/66Ахахахахахаха.Ирак "градина". Бил съм точно през 80те в Ирак, Либия, Сирия и Ливан ПО РАБОТА, палечко. ВСИЧКО им правехме НИЕ. Тия мързеливи шейхове бяха НЕГРАМОТНИ (без Сирия) и живееха ПРИМИТИВНО,а Саддам си правеше каквото си сика с който си иска.Май сте забравили и българските медицински сестри,минали през мъченията на Гадаффи, дето едвам ги измъкнахме живи.Вие не сте хора, а някакви извратени садисти,да подкрепяте масови убийци осъдени от цялата международна общественост

67

до 60

преди 3 месеца

....Междувременно, 1 евро се продава за 100 рублей по московските чейнджбюра тази сутрин...и какво от това, горивата ли ще поскъпнат или тока. а за курса на долара що не кажеш, нещо е тръгнал надолу.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Полша е страната, в която е бил разположена главната секретна база, където са държани затворници на ЦРУ в Европа, заяви водещият експерт на правозащитната организация "Хюман Райтс Уоч" Марк Гарласко, цитиран от Ройтерс в петък

65

до 42

преди 3 месеца

А ти защо защитаваш масови убийци като Саддам и Асад?аха едни масови убийци ги сменяме с масово убийство. Това което Садам е сторил е детска игра на фона на избитото население в Ирак през войната и след това в годините на анархия. Аз поне съм ходил в Ирак и Сирия в Багдад и Данаск през 80те с баща ми и знам какви градини бяха, сега са пустош и миьерия.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Европейският съд за правата на човека (ЕСПЧ) отхвърли обжалванията на Румъния и Литва по присъди на този съд от май за участието им в програмата за тайни затвори на ЦРУ, предаде Франс прес.

63

Анонимен

преди 3 месеца

В Полша и Румъния е имало тайни затвори на ЦРУ между 2002 г. и 2005 г. и висшите власти в двете страни са били в течение на незаконните дейности на американското разузнаване на тяхна територия.

62

Анонимен

преди 3 месеца

крайната не е в нато, какви ангажименти? Сащисаните плащат на тролове, СЕМ мълчи.В един момент на хората ще им писне и тролове, сем, пишманатлантици ще бъдат бити запалени и дори заклани, а натото ще църка "путин беше".

61

Анонимен

преди 3 месеца

Къде отиде тоя дето защитаваше Саддам и Асад?

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 59Кажи нещо за тайните затвори. Какви хора са били там, какви са били условията, къде са били тайните затвори точно?

59

За сведение

преди 3 месеца

Междувременно, 1 евро се продава за 100 рублей по московските чейнджбюра тази сутрин...И отива нагоре!

58

Анонимен

преди 3 месеца

63 Цру нацвъка тайни затвори из Европа. Почвай да отричаш.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До до 42/51И Садам и Асад са диктатори с престъпления както срещу собствения си народ (Асад) така и срещу чужди народи (Саддам). Масови убийци. Даже късно ги подхванаха.А ти защо защитаваш масови убийци като Саддам и Асад?

56

Анонимен

преди 3 месеца

Изключването от SWIFT на Мордор е само първата стъпка, спасяваща хиляди човешки животи!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Русия си прибра Крим без да стреля. Просто насреща никой не посмя да открие огън. И сега няма да се стреля. Не виждам и някакъв особено полезен ход за Украйна, без да загуби територия, транзит или др позиции. От това дередже я спасява само някаква победа над Русия. Ама как да стане? Трябват ракети. Но като се стигне до тях, всеки ще реши, че е по-добре да си стои у дома.

54

Анонимен

преди 3 месеца

иска ми се да видя дали храбрите български спецназовци ще тръгнат да се бият срещу руснаците в защита на братята украинци....