93

Румен

преди 3 месеца

Прав е 89. Да отидеш на Запад визата не беше проблем/ особено след като ТИТО почина и на негово место застана Милошевич слугата на Москва/ Пробле бяха легализирането на DM и $ и всяка западна валута. Така аз с практика от соц. Систената си намерих връзка/ човек от ДС с подкупче/ И чрез туринавтоклуба на СБА пътувах за Мюнхен 1986. Тези от ДС по трудно можеха да пътуват свободно като мен. Те пътуваха по често но по протокол.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Западът под диктовката на САЩ ,дърпа дявола за опашката.Търпението на Путин ще свърши и тогава,,,,ще видим кон боб яде ли.САЩ мислят ,че само ще подкокоросват и гледат сеир и на тяхна територия нищо няма да се случва,но мисля,че този път няма да вземат меда преди мечката.

91

Чебурашка

преди 3 месеца

Не мога да разбера руските слуги, които непрекъснато повтарят старите пропагандни мантри за Русия като невинна жертва на империалистическите амбиции на Америка и колективния Запад. Да отидат и да питат в Молдова, Грузия и Украйна колко голяма жертва е русия. А за вацев просто нямам думи, погледнете му мутрата и ще разберете що за създание е!

90

До 3 Аз

преди 3 месеца

А русофил номер ЕДНО-Волен Сидеров -0,4%.

89

Анонимен

преди 3 месеца

За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.да бе да, ако нямаш роднина избягал или зад граница от години общо взето си те пускаха. Все пак ако не се върнеш го отнасяха родата.

88

до 84

преди 3 месеца

проблем не беше виза изгходна, проблем бяха парите , дойче марки да намериш и да изнесеш,щото без пари за къде.Ама то пари като цяло трудно се изнасяха дири и в соц държавите. В Полша едвам едни 50 лева успях да взема да сменя там за техните злоти е и две бутилки коняк Плиска.

87

334

преди 3 месеца

Дърт русофил.

86

до 84

преди 3 месеца

....За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.нищо вярно, с москвича 408 с жена ми 82 ра си направихме екскурзийка, София, Белград Будапеща Виена Мюнхен. Е проблем беше че мускала на аутобаните повече от 120 не можеше.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До За 66/84"За да излезеш от България 80-те години и ти трябваше изходна виза. Която не се даваше ей така на всеки който си поиска"Аз не съм си я "поискал". Изпратиха ме като инженер и не ме питаха дали искам. Не ни пускаха на Запад: в пропадналите диктатури, с които комунистите много добре се разбираха, защото самите те бяха такава, ни пускаха, защото изкарвахме долари за да може България да си плаща дълговете.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 83"Ние си имаме Белене."Русофилите садисти с това се гордеете. Само дето то е същата работа, само че побългарена. И направена от някой от предшествениците ти по убеждения, които, също както ти не намираш проблем в диктаторските режими и техните действия, не са виждали проблем да ги има същите и у нас. Затова са си направили Белене.

83

За 66

преди 3 месеца

Ей сега ти повярвах.За да излезеш от България 80-те години и ти трябваше изходна виза.Която не се даваше ей така на всеки който си поиска.За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.Още нещо да излъжеш?

82

Анонимен

преди 3 месеца

82 знаеш ти друг път. Пусна ли ти опорки да преувеличаваш. Нито един българин не е бил там. Ние си имаме Белене. И жалко че такива като теб ги изтърваха края на 80те и не ви натикаха там. Сега се пишеш "диверсант", а си обикновен мошшеник, още от едно време. И за 30 години от джебчии на дребно измутряхте. И си търсиш извинения с другия край на света. Само бой за вас!

81

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 74Значи НИЩО не знаеш, ясно.Ми, като НИЩО не знаеш какво си седнал да ми даваш за пример.Аз да ти кажа, за Гулаг знам, че са избити с мъчения и от принудителни мерки и от болести НАД 8 МИЛИОНА в тия лагери. ВСЯКО зверство известно на човечеството, подразделени на класове, към ВСИЧКАКВИ групи от хора, етнически прочиствания и каквото можеш да се сетиш. ТЕЗИ ЛАГЕРИ СЪЩЕСТВУВАТ И ДО ДНЕС - под друго име. Навални е в един такъв.

80

Анонимен

преди 3 месеца

те тия тролове блъскат глупости на ишлеме, под съседната новина сигурно е писал, че едно време никой никъде не го пускали, ама тука че е ходил навсякъде. А реално е поръчков асен генов, къде чул от колегата на баща си за командировките му.

79

Анонимен

преди 3 месеца

до 42не бъркай Сирия и Ирак с Афганистан, видял съм и Афганистан преди 4 години на мисийка.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Нашата европейска и демократична реакция е като да викаме "Левски!" и "червени г о веда!" след мача, около стадиона, на който ЦКСА е победил. А реално, ще подвием опашки.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До до 42/75"Аз съм живял в тези държави и това че са боли мързеливи не значи че не живееха добре."Кое им е било "добрето" бе? Че живееха като преди 2000 години ли? Или това, че службите им си правеха каквото искат с който искат? Кое ТОЧНО им е било "добрето"?Я ми обясни.

76

аз

преди 3 месеца

Вацев я млъкни. стига си приказвал глупости

75

Анонимен

преди 3 месеца

сащ нямат право да нападат който и да е без резолюция от оон това ясно ли ти е, сащисан ?

74

до 42

преди 3 месеца

брейййй как пък те уцелихме да си ходил на всякъде. Аз съм живял в тези държави и това че са боли мързеливи не значи че не живееха добре. Щом съм бил на 13 години и е нямало никакъв проблем да излизам свободно.Имаха нефт продаваха и живееха, българи, сърби поляци им слугуваха из рафинериите.