58

Анонимен

преди 3 години

Явно и на запад има псевдопрофесори. В историята няма "ако...".

57

ВСИЧКИ ЗНАЕМ!

преди 3 години

Какви ли не проучвания ще ни бъдат пробутвани от тук нататък. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!Не си правете труда, набедени учени!Сложете ключови думи Covid Situation Global, отворете картата CNN на Ковид статистиката във всички страни, погледнете броя на починалите в Австралия, Нова Зенландия. Африка, т.н. Ще видите <1 (по-малко от 1). Това наричат пандемия хората, на които им плащат да ни пазят. Не, това е ЕПИДЕМИЯ В СТРАНИТЕ, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА!Целта: RESET

56

Анонимен

преди 3 години

Според моделите им, в началото вирусът почти не е бил пандемичен.Да , но след лабораторията стана. И ако един човек заразява четирима , то как за два месеца се зарази целият свят , невъзможно е , освен ако не го разпространиха умишлено. Цялата пандемия яко смърди и начина по който се създаде и управлява. А в Китай си хапват прилепи сополиви от хилядолетия, едва ли точно сега и точно заради този сополив прилеп се случи всичко това. Търсете причината при спонсорите на демократите ( сатанистите )

55

Клп

преди 3 години

Една държава с 3 букви обяви че забранява на хуавей да се продава, след което предприе мерки (в 21 ви век не става с война, ще те сочат с пръст). Изведнъж икономиката на хуавей спря. Обаче който нож вади.... и така. Този спецялни приготвен химикал е бил патентован години преди да се "появи". Лъжа е, че идва от прилеп, змия и Армадило за да защитят множество-то болести в един коктейл. Повечето хора не са умни и каквото им кажеш -вярват. Но явно масата бавно става все по умна и съобразителна.

54

Анонимен

преди 3 години

То пандемията нямаше да я има и ако ги нямаше журналистите

53

Дам

преди 3 години

Можеше да се избегне,ако не се психясваха хората 24/7 щеше да си мине като всеки сезонен грип,дори малко по-тежък.

52

Анонимен

преди 3 години

А пазарите като са виновни в Китай затвориха ли случайно или може би им подариха хладилни камери да си държат прилепите в тях а не на топло. Глупости. Условията винаги са били такива по пазарите ама друг вирус не се разви така брутално...тук има яко човешка намеса с умисъл

51

До 56

преди 3 години

"И какво, мислите, правят във всички биологични лаборатории по света...в сащ, русия, китай, франция...и т.н. особено във военните им полутайни крила??? Разработват биологични оръжия за унищожение на враговете!!! Точно така е създаден ковид."Вие сте им враговете, нищо че те не са нещо повече от вас

50

.

преди 3 години

Вирусът е изкуствено създаден с определена цел.

49

Анонимен

преди 3 години

Ами затова най-добре е да изолираме Китай от останалия свят.

48

Анонимен

преди 3 години

Вируса от понеделник ли почва да работи? До тогава в почивка ли е?

47

неандерталец

преди 3 години

Според мен, трябва да принесем жертви, за да умилостивим боговете.

46

много лошо става

преди 3 години

като се изнесе от лабораторията

45

Nqkoi

преди 3 години

Извода е като сте болни си стойте вкъщи, а не си разпространявайте бацилите!

44

Анонимен

преди 3 години

Колко удобно дойде 3 вълна за гроб. Точно преди изборите, да позатворим хората, да ги е страх да гласуват

43

Анонимен

преди 3 години

До Анти-ваксърЛъжеш!!!! Аз искам да се ваксинирам, семейството ми също, приятелите ми също. Ти не си този, който да диктува дали да се ваксинираме, или не. Можеш да решаваш само за себе си. Хайде, ходи да си вземеш рублите и да се ваксинираш със спутник.

42

Съжалявам

преди 3 години

Пълни глупости!!!

41

скапани журналя

преди 3 години

Преди година ( в началото на пандемията ) се доказа, че вируса няма нищо общо с пазара в Ухан, стига сте писали скапани статии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

дедо Ташунко

преди 3 години

аман от поръчкови статии

39

Анонимен

преди 3 години

Днес.РУ редакторчетата като вцепенени.Айде бе,Не получихте ли разрешение вече да публикувате информацията наши държавни служители - руски шпиони.