98

Боже!

преди 3 години

Като слушам тези учени какви ги сплитат и все повече започвем да се страхувам! Изглежда коронавируса е бил само подготовка. Всъщност е увертюра към Трета световна война. Богатите яко се готвят да емигрират в космоса - Русия,Китай Щатите всички са се хвърлили да се подготвят кой за Луната, кой за Марс, кой пък космически хотел да строи. Да ми разправят как някакъв социопат Мъск рязко разбогатял щот е много умен...има и други умни- богатите си прикриват космическата програма зад него и го помпат.

97

до 108

преди 3 години

Те и съветските *** мълчаха до последно.Но китайските ги надминаха.Повече от година лъжат като за световно.То червен кон и умен комунист няма.И ако днес технологиите позволяват конят да се боядиса в червено,то да се налее макар и капчица мозък в главите на *** и днешните технологии са безсилни.Мозъкът им има само 3 клетки-за лъжи,крадене и лапане!Само Пиночет трябва както за Китай,така и за България.Само той успя да вдигне Чили на крак.

96

Иван

преди 3 години

По принцип ако се изолира Китай от останалия свят ще се избегнат много други пандемии, болести и т.н.

95

Добре са си отишли

преди 3 години

Цяло чудо е, че не обвиниха за разпространението на Sars-CoV-2 дежурния виновник за всичко, т.е. Русия. А всичко беше тръгнало така добре с онзи немски самолет, евакуиращ от Ухан граждани на страни от ЕС. Германците имали предварително съгласие да направят междинно кацане на летище в Москва, а руснаците в последния момент се отметнали и то в момент, когато самолетът вече не е можел да се върне в Китай. Какво накара руснаците да откажат кацане в Москва и защо в Германия забравиха да се възмутят?

94

Край

преди 3 години

В атеистичните общества като западното и ние вкл. слабите духом нямат на какво да се опрат. Като си дадат сметка че "няма гаранция" и се побъркват. Като си дадат сметка че живеят 70-80 години а света е на милиарди. Че тежат 100 кила а в нашата галактика има около 400 милиарда слънца като нашето. Като разберат, че живота им и този на децата им и на родителите им е някакво нищожно малко и незначително чудо и ... се бъгват.Готови са да спрат да го живеят -з а да го запазят. Невъзможно.

93

Край

преди 3 години

Ако нямаше пандемия щеше да бъде измислена.Феномена който сега наблядавеме не се дължи на вирус - вируси има от милиарди години.Дължи се на информацията - телевизии и интернет обясниха на човечеството че хората са смъртни и те всички се уплашиха от смъртта. Цялото човечество е в паника от този факт.Хората разбраха че няма гаранция че ще останат живи. Бог е мъртъв - никой не му вярва и те в слабостта си нямат на какво да се оповават. Религиозните хора- не ги е страх.

92

до 99

преди 3 години

Нека обясним защо е пандемия, бедняко. НЯМА нито един препарат, който да действа директно върху вируса. До момента срещу всеки известен вирус, имаше препарат, който го убива директно. Например, Бай *** Мангъров обича да прави сравнения със свинския грип. Чудесно, Ремантадин действаше 99% безотказно там. Обича да прави сравнения и с ебола. Хубаво, и там има 20 действащи препарата. Айде стига коментирахте теми, от които нямате понятие.

91

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че можеше да бъде избегната. Чернобил втора серия. Комунистът в Китай мълчи, не казва нищо. Тези, които казаха истината, изчезнаха безследно. Not great, not terrible.

90

Анонимен

преди 3 години

Цирк ! Доказаха че е умишлено , за къде вече се играе тая игра а?

89

Истината

преди 3 години

Китай са осъзнали и са се възползвали.Те са ок сега светът не.Продължавайте да купувате китайска пласмаса.

88

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е такова,каквото изглежда.Това което знаем и виждаме е само върха на айсберга!

87

Анонимен

преди 3 години

Еми... ефектът на пеперудата е това!Ако този нулев заразител го беше ударила саксия по главата от някой балкон и не беше отишъл на пазара за животни, сигурно нямаше и да чуем за подобна пандемия!

86

българин

преди 3 години

До: номер 99Явно не са нормални. Както се посочва в статията, предшественикът на този вирус е бил 10 пъти по-смъртоносен, тоест 10% в сравнение със новия вирус със 1% смъртност.И при това говорят за пандемия.Пандемия има, но мерките са малoyмни.Също така много правилно са казали учените според статията, че новият коронавирус е имал шанс да се размножи именно защото не е толкова смъртоносен!Ако беше така смъртоносен както ни плашат, той щеше да изчезне!

85

Анонимен

преди 3 години

браво! громиш конспиративните теории! Молодец! Късмет, случайност бла бла...сигур случайно и скъсмет си получил превод по сметката си от фарма мафията. за тва са тия нокдауни - да задържат болестта докато си пробутат дозите!Ако всичко беше отворено, досега да бяхме стигнали колективния имунитет, дето уж го нямаше!

84

Анонимен

преди 3 години

Айде сега: Отначало ученият го кръстихте "Уробей", в края на статията вече го прекръстихте на "Воробей". Много така... съветско ми звучи, по руски!Кое е вярното име?

83

Мъжка Баба с дръжка

преди 3 години

Споко милите ми бабини унучета ще има още нови вируси и супер бактерии които ще дойдат и за тях ще казват същото че би могло да бъдат спрени. Бъдете мъжкари всички че ги преболедуваме всички, спестявайте пари в буркани и дюшеци и всичко ще е наред. Тузари-гъзарии с пари ще се мотат и шетат навред по заведения, екскурзии, хотели и екзотични почивки туй нема спиране.

82

Анонимен

преди 3 години

Kaква пандемия при смъртност под 1%, вие нормални ли сте?!

81

Не е до късмет

преди 3 години

Китайците пуснаха вируса умишнено. Решиха да го споделят със света!

80

Обективен

преди 3 години

Нямало заговор, само дето в момента гледаме филма "Заразяване" от 2011 г. на живо.

79

Анонимен

преди 3 години

Ако баба беше мъжка....И имаше дръжка.....Щеше да те е направил импотентен ***, триеш мнения в тоя пробит, скапан, сайт.