78

Анонимен

преди 3 години

разяснявам на червените кратуни, пишещи простотии - в Китай няма вирус както в Бг нямаше радиация от Чернобил...А САщ не затвори кКитай от лкакомията на милиардерите. Това са нещата.

77

Анонимен

преди 3 години

даада, друг път- жълтите комунисти го направиха, за да провалят запада и да излязат на 1 во масто!

76

гост

преди 3 години

Имало е сигнали, че нещо се случва в Китай още с предните вирусни епидемии. Още тогава вероятно този вирус е започнал своето адаптиране и мутиране. Ето ги няколкото години, които сме загубили, за да се подготвим да предотвратим тази пандемия. Китай не е бил достатъчно обективен в глобален мащаб. Дори учените не са предполагали на какво гърне седят.

75

ТестКит

преди 3 години

До Анонимен 71Как в историята да няма "ако", не се прави на умен. Ако нямаше ядрена атака, нямаше да свърши II световната война. Ако Homo Sapiens Neandartalensis, Homo Sapiens Sapiens и другите наши предци не бяха доместицирали огъня, щяхме ли да еволюираме?Как в историята няма "АКО"Ако ти не беше ***, щеше да работиш, а не да пишеш в Днес по цял ден.

74

Анонимен

преди 3 години

За Китай няма пандемия - гейския съюз и империята зад окена подцениха нещата и после беше късно - богатите се скриха по именията и се лекуваха с ремдесивир а плебса му се каза да се запаси с тоалетна хартия и чайчета... това е.

73

Право в целта

преди 3 години

Случайни неща на този свят няма, още по-малко пък късмет. Ваксините не са създадени, за да ви спасят от пандемия! Пандемията е създадена, за да ви ваксинират!

72

Анонимен

преди 3 години

Ами янките що не го спряха, хем имаха предимство във времето. Май им замириса на далавера и панаира продължава докато не издоят де що може.

71

Анонимен

преди 3 години

Всички крещят и знаят как да спрат вируса,и от къде е дошъл,но истината се знае от най много 200 човека на земята.Докато има лаборатории за биологични оръжия ще е така.Раздухай мед. проблем,сплаши света,и ще въртиш всички хора на пръста си.

70

11

преди 3 години

Хигиена брачед ...... хигиена си трябва!

69

анонимен

преди 3 години

Към критичния към науката - осъзнавате ли, че целият ви живот такъв, какъвто е, че се дължи на тая наука? Нямало било това, нямало онова.... Ами трудна работа е откритието, я ми кажете, не си мислите, всичко в химия, физика и пр. е открито!? Отнася се за медицината!

68

художника

преди 3 години

Дрън, дрън.... вируса е изолиран още през 90-те години. Пише го във вестниците.

67

Факт

преди 3 години

Значи предполагат, предполагат, предполагат, но не са установили какво е станало.

66

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И през соца паспортите ни бяха зелени.

65

ЕвроСъюз

преди 3 години

Те и зелените паспорти бяха конспиративна теориа, ама на - оказаха грозна реалност.

64

дядо шишарко

преди 3 години

плъхове,прилепи и всичко,дето мърда,набучено на шиш,опушено и се продава.Китайците се облизват,като коте на сиджук.Да им имам апетита

63

Анонимен

преди 3 години

Значи казват: "Има съобщения от Италия и други европейски страни за доказателства, че вирусът може да е заразил хората там преди октомври", но след това, за да не си развалят хубавата теза си затварят очите, махват с ръка и казват: " ..трудно да се съчетаят тези ниски нива на заразени в Китай с твърдения за инфекции в Европа и САЩ по това време. Скептичен съм към твърденията за COVID-19 извън Китай"... Ето на това му се вика замазване на положението! Наука? Много далеч от науката!

62

Кон спиратор

преди 3 години

Oще некви конспирацийки?Ний верваме...Аман от конспиративни теории за зелени паспорти!

61

Qanon

преди 3 години

"Проучването не показва кое животно е източникът на вируса." - Животното е Бил Гейтс!

60

Анонимен

преди 3 години

Тази пандемия я създадоха или Сащ или Китай. И двете държави знаят как в лабораторни условия да създадът точно този вирус. 2015 г е създаден още , поместена е статия в медицински журнал какви са умници и какво могат. Ако е Китай то е заради Тръмп , ако е Сащ , то се демократите за да свалят Тръмп. А може демократите заедно с ККП да са действали съвместно. И понеже журналистите явно са едни платени клюкарки съвсем услужливо разпространиха страха и създадоха чудовището Ковид.

59

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА, а аз от подобен грип съм боледувал още в началото на 2019. Просто се раздуват фантастични теории, за да се плашат хората.