118

А сега сериозно

преди 3 години

Да бе и това че китай е затворил територията на Ухан за пътуване в страната, но не е затворил международните полети от там, е също само въпрос на късмет нали?Обзалагам се че Нелито дори не е получила полагащото и се от китай за този бълвоч. СЗО поне си пълни гушката здраво от китай.

117

Ама

преди 3 години

Не бе, американците са го измислили тоя вирус, и са го занесли в Китай, където от него измрели много животни, а китайците за да не се зеносат почнали да ги ядат и да ги продават на пазара, и така се заразили и те. От ясно по-ясно !

116

Анонимен

преди 3 години

Това няма никакво значение, въпроса е сега какво се прави - ами едно голямо нищо и ако така продължи ще си го говорим още 10 години този вирус.

115

Анонимен

преди 3 години

Който кихне е ЗЕЛЕН !!

114

Анонимен

преди 3 години

Не всеки кихнал е в панемията.

113

Анонимен

преди 3 години

Кой знае колко такива пандемии сме пропуснали на късмет. Сега една се случи и от 10 кладенеца конспирации вадим да видим кой е по-виновен.

112

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е излязъл от китайската лаборатория. Дали нарочно, или е изпуснат, не знам. Имайки предвид нечовешката, бездушна, китайска антиутопия, по-скоро е пуснат нарочно, така че, общите приказки на пишман журналисти нямат никакво значение.

111

Qanon

преди 3 години

Да, пандемията можеше да бъде избегната ако Бил и Мелинда Гейтс бяха арестувани!

110

Случаен минувач

преди 3 години

https://pogled.info/svetoven/vaksinata-spasenie-ili-orazhie.115075https://facebook/Bulgaria.Makedonia.Trakia/posts/1127230664276594/Четете!

109

Лъжа и измама

преди 3 години

Лятото на 2018г се разболях много кофти... *** вирус беше, освен симпотамиката. Тя беше същата както я обесняват с тоя корона-вирус. Гърдите ме боляха зверски и не можех да дишам, седмица в легло и нон стоп температура. След изкарването нямах вкус и мирис 2 или 3 месеца. Не виждам нещо по различно от днес... И тогава също имаше доста починали.

108

невярващ

преди 3 години

Тази статия не съдържа никакви доказателства за твърденията в нея.Само условности-ако това,ако онова.Може да се твърди и следното:Ако бяха направили антидота преди да пуснат вируса,нямаше да има пандемия.Не е по-налудничаво от многото твърдения по-горе.

107

Анонимен

преди 3 години

Всъщност учените ни подготвят за истината, че реално 70% имунизирани няма да са достатъчни вирусът да изчезне.....Измислиха го това число, за да не обезсърчава народа, че то 95-99% както трябва, за да имаме шанс да изчезне напълно си е невъзможно!

106

Анонимен

преди 3 години

"На това, че вирусът бил тръгнал от животни, не вярват вече и гаргите. През септември 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Морган и др. на банкет. И по време на почерпката,"хахахахахахахахахаха...и теб кой те покани на банкета, че знаеш за него? хахахаха, океййй требе се видат и запиват, че да се наговорят....даааам така ще да е станало!!!

105

Анонимен

преди 3 години

"Ако нямаше пандемия щеше да бъде измислена.Феномена който сега наблядавеме не се дължи на вирус - вируси има от милиарди години."Да да, така ще да е....успокоявайте се, че са медиите. Само дето в Европа има поне 1000 паметника на "чумата" от различни епохи, и тогава ли медиите са били виновни???

104

Лошия късмет е ГЕРБ

преди 3 години

Гаврите се със хората!

103

Случаен минувач

преди 3 години

На това, че вирусът бил тръгнал от животни, не вярват вече и гаргите.През септември 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява! А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Идеално място да се пусне, участниците да го разнесат и после да се обвини Китай...

102

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е можело да се избегне пандемията!Ако не се бяха намесили политиците и мафията от СЗО нямаше и да разберем за вирус, който си съществува от много години и без друго.

101

Анонимен

преди 3 години

Тези който създадоха вируса сега ни убеждават в обратното.Вируса е тръгнал от същите лаборатори от който са и тези спецове.

100

Анонимен

преди 3 години

Можеше, ако медиите си затваряха противните смрадливи усти и не раздухваха лъжата до небесата

99

до 113

преди 3 години

Има много добър и безвреден начин за обезвреждане на Китай.Ако всички хора в света спрат да купуват китайски стоки само за 3 месеца империята на Пин ще започнат да се държат доста по цивилизовано.Ще спрат да ядат прилепи,змии,гущери,насекоми и други гадости.Може и стоките поне за износ да им станат по качествени.Защото сега цените им са безбожни,а качеството отвратително!