38

Баче Кико

преди 3 години

За някой наистина е лош късмет, но на Боци му дойде направо дюшеш - с някакви смешни заповеди на здравния министър, ГЕРБ си правят каквото искат вече 1 година. Направо трябва да почерпи.

37

ъъъ

преди 3 години

До КоментаторЗа природните катаклизми да не говорим - цялата Вселена изведнъж спря да работи и се фокусира върху оранжевия, за да го махне от поста. Чух, че дори орионците тръгнали на път, да се покажат пред земляните и първото им съобщение към населението на планетата било да се свали Тръмп, понеже бил много неудобен. Голям дисидент, голям революционер ще излезе маминото синче, закърмено с милиардите на родителите си ХАХАХ!

36

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Блажени са невежите...Едно е вярно в статията - преди октомври 2019 няма ковид....Защото не е решено да има.Датата е 18.10.2019 Ню Йорк....Любознателните да потърсят "събитие 201" или "event 201" в Гугъл, а другите да гледат новините от щаба, да си носят маските и да се боцкат с квото искат.

35

Анонимен

преди 3 години

НУЛА желаещи да се ваксинират, след рестарта на АстраЗенека.-------Това не го вярвам! Матариалът да излезе умен и хитър...

34

Анонимен

преди 3 години

В това изследване има един интересен момент - вярата, че вируса е тръгнал от Китай, а не, че е открит за пръв път там. Просто се пренебрегват данните от различни места по света и всичко се съсредоточава върху Китай.

33

Анонимен

преди 3 години

Кажете нещо за търговската война с Китай, която обяви предишният президент.

32

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИце, да не са ви дали заплата в ***-фермата, че така си се активизирал тази сутрин. Викаш, преди почивните дни са ви напънали да пишете, а :D

31

Анти-ваксър

преди 3 години

НУЛА желаещи да се ваксинират, след рестарта на АстраЗенека.Това е истинската новина от деня.

30

Гъзеницата

преди 3 години

Можеше разбира се, ако пЛандемиците бяха решили обратното. То всъщност пандемия от Ковид 19 реално не е и имало . Просто година единствената пандемия е тази на И.д.Ьот.окрарите!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Бъркаш термините - комунизъм е едно (идва от думата комуна - място, където всички работят и задълженията, и благата се разделят между всички), а това в Китай е олигархичен капитализъм с елементи на монархизъм.

28

Бил Хетеро

преди 3 години

Бил Гейтс иска да намали населението на Земята, за да има повече ваксини за него.

27

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с наивници. Как ще бъде избегната пандемията като е планирана умишлено?

26

Оффффф!

преди 3 години

До до 19 Офффф!Ще ти се да съм от сухите съчки, обаче аз вече го изкарах.Ти гониш! Ха-ха-ха!

25

Бил Гей - вече не е

преди 3 години

Бакюф Бил Гей и сие искат да намалят населението на Земята, за да има повече мандарини, банани и шоколад за тях.

24

Дарвинист

преди 3 години

Абе сваляйте всички мерки бе! Който оцелее - оцелее! В еволюционен план, не заслужава да живее.Аз вече го изкарах. Вие сте наред.И без това Земята е пренаселена. За всички ще е по-добре една лека децимация на населението. Това ще се отрази и добре на природата, на климата и т.н.

23

Пълни глупости

преди 3 години

Вярното е само че на този пазар го пуснаха създателите му. Целта е намаляване на човешката популация и по точно хората в предпенсионна и пенсионна възраст за да не се изплащат пенсии от Пенсионните фондове. За да се дават пари за лекарства и ваксини и т. н. Вижте къде е най-силно разпространението - в богатите държави с много възрастни хора. Когато тръгнаха и първите ваксини се появиха и първите мутации.Уж случайно. не за нови ваксини...

22

Анонимен

преди 3 години

*** разбира се, че е можело да бъде избегната. Когато заключиха китайците и не ги пускаха да излизат дори, останалият свят се надпреварваше да праща самолети за всеки, който искаше да се махне от Китай и после вместо да ги стоварят под карантина на първото летище, те ги разпращаха кой от къде... Какво очакваха?

21

Анонимен

преди 3 години

Ако се запази това темпо на размножаване на тази планета, тя винаги ще си се балансира. Едни видове изчезват, други се появяват, така че... това е.Или разум, или безумие - трето няма.

20

ss

преди 3 години

Кви пазари какви прилепи какви 5 леа е, това е биологично оръжие за пренареждане на планетата, подкупните медии пишат каквото им зададът като опорни точки....

19

OS sex

преди 3 години

Това не е истинската журналистика.Това е СРАМ!