18

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. На децата също ИМ е ясно, че вирусът беше създаден в лаборатория и пуснат на свобода. Тези врели некипели, че нямало да се случи да ги разправят на други. Това е един умишлен социален експеримент за пренареждане на света, на начина на живот, на усправление на масите и тн.

17

до 19 Офффф!

преди 3 години

като ти чета постовете 9се убеждавам, че и ти ще си в групата на сухите съчки

16

Запознат

преди 3 години

Кризисен PR , за излъскване на пандаджийския Мецо Пуг

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко кат чу за вируса и веднага...разбра че пак ще му се отвори...парашута и яхна...вълната.Така че това за него е...добър късмет.

14

Оффффф!

преди 3 години

Само не ми е ясно защо трябва да страдаме всички от противоепидемичните мерки заради шепа кекави хора, които *** от тоя вирус!

13

Анонимен

преди 3 години

Не знам има ли изобщо останал някой в света да вярва на вируса от прилепи, броненосци и др. такива?!Разправяйте си приказки от 1001 нощ!

12

Анонимен

преди 3 години

нейсен ... нема шанс :(

11

ГИГАНТА

преди 3 години

До АнонименАФЕРИМ, АШКОЛСУН, МАШШЛЛА БЕ ДЖАНЪМ ...МОЗЪКА ТИ Е КОЛКОТО НА ЕДНО ПТИЧЕ КОЛИБРИ ...

10

ЦСКА

преди 3 години

Вируса не е самопоявил се и случайно заради лош късмет плъзнал по света, а вероятно е изкуствено създаден и изпуснат или пуснат, нещо което никога няма да разберем. И не е вярно че тръгна от Китай, първите случаи са в Италия, а на седмицата на модата в Милано през 2020 беше пълно с китайци, която после се върнаха в Китай.

9

Чичо

преди 3 години

Какво е можело или не, да се случи е без значение, понеже не можем да контролираме миналото. Можем само настоящето и е добре за, нашата действителност да се направят 2 важни стъпки:1. Отлагане на изборите за догодина (няма спешност в провеждането им точно сега).2. Въвеждане на извънредно положение до края на лятото.

8

Анонимен

преди 3 години

Това изследване доказва факта, че природата има балансиращи механизми и когато един вид стане твърде разпространен, тя намира начин как да го ограничи.

7

Анонимен

преди 3 години

Глупости са това. Всеки нормален човек знае, че вирусът е с извънземно-рептилоиден произход. Пуснат за чипиране посредством 5 или дори засекретените от световното правителство 6Ж вълни. Това е станало възможно благодарение на насадената заблуда, че Земята е кръгла. Ако беше кръгла, а не плоска, както е в действителност, цялата описана схема не би била възможна.

6

Анонимен

преди 3 години

Проклет да е комунистически Китай Криеха всичко като всички комунисти и заразиха целият свят Където има комунизъм няма живот само фалш и лъжи

5

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с ваксината на Астра Зенека сега, за да се спасите от коварния ковид - 19! Ваксината на Астра Зенека - най - добрата ваксина!

4

Атанас Велмазов

преди 3 години

По-вероятно е човек да види динозаври или извънземни отколкото да има и 1% истина в тая статия......

3

жгр

преди 3 години

Е то за всеки един вид важи това. И хората сме възникнали следствие на огромен късмет.

2

Анонимен

преди 3 години

какво за грипа?

1

1984

преди 3 години

Абе друго си е продаването на паника.