276

елементарно

преди 3 години

такаааа - в момента върлува и грип Б, очакват се този и др месец още грипове - лекарите си го казаха. На този етап някои боледуват от Ковид, други от грип Б, трети - и от двата. И като върнете точно малките деца в развъдниците на вируси, много ще е найс. Няма да си пусна детето при това положение.

275

Анонимен

преди 3 години

Връщането на децата в училище обезмисля тотално всички мерки. Това показва, че само се симулира дейност, докато на практика се създават условия за увеличаване на заразените и починалите. Никъде в Европа това го няма, но е нас кой му пука. Малките нито могат да се пазят, нито може да ги изолираш, като се разкихат в къщи. Така заразяват целите семейства, те други хора и т.н.

274

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 314Не забравяй,че ние също работим и също плащаме данъци,които не е изключено да са много по-високи,от тези,които ти плащаш!

273

ля ля

преди 3 години

престанете да губите времето на децата и ги пуснете да учат!!! - те трябва да учат сега като им е времето и утре и всеки ден!!!! представяте ли си какво ще направите с цяло поколение които не ходят на училище!!! които са изпуснали.... срам ви било на такива организации!!!!!! няма ефект този "дистанционен" метод на обучеение - учителите не могат да се справят с компютритге и това не е форма на опбучение за да се научи детето да пише и смята и чете!!!

272

Анонимен

преди 3 години

Тази пансемия скоро нама да свърши, но ще срине и семейните отношения и роднините и финансите. Да не ми сравнява с Германия и Австрия. Жените с деца работят почасово и почти никой жена не работи на пълно работно време. Често жените дори не работят и с една заплата живеят добре. И не са всички ИТ, вярвайте ми..

271

Анонимен

преди 3 години

Децата винаги могат да научат материала дистанционно или да отучват през лятото и есента. Но министърът е толкова ограничен, че не иска да го разбере. С неговия "капацитет" той не може да проумее, че най-важното нещо е здравето на хората - та дори и при нулева година /което няма как да се случи/. Като едно дете остане сирак, каква полза, че е ходило на училище ??? Малките деца напълно безсимптомно разнасяха вируса и заразиха стотици учители които дадоха жертви и заразиха целите си семейства.

270

Анонимен

преди 3 години

Резултатите от обучението,каквото и да е то-в реална или в елктронна среда,зависят най вече от мотивацията на родителите и учениците!който желае учи и усвоява знания,който е скатавка,си остава такъв за цял живот!Животът и здравето на децата и учителите,на техните семейства са по-важни от всичко!Парите не са всичко на този Свят!

269

До 314

преди 3 години

А от моите данъци се плаща за твоето лечение, така че кротни се.Не само ти плащаш, не само твоето мнение е меродавно!

268

Анонимен

преди 3 години

Тези родители не са нормалниНяма по добро място за обучение за децата от училищетоКак може изобщо това да е тема на дискусия, та камо ли да пишат и занимават министъра с тяхната ниско интелигентна главоумоблъсканицаСрамота!

267

Анонимен

преди 3 години

Покрай това обучение в електронна среда зад всяко добре възпитано дете стои майка с винаги готов домашен пантоф и много точен мерник.

266

Анонимен

преди 3 години

До 178 АнонименДо АнонименКакви безотговорни учители и родители?"......аз съм с над 35 години стаж като начална учителка и много неща са ми минали през главата и на много неща съм се нагледала, ....и да дистанционното обучение в началния курс е абсолютна пародия."Учителите на моето дете също са добър стаж, но, без да помагам, то знае всичко и умее да прилага тези знания! Добрите ученици в класа също! Явно онлайн обучението може да даде резултат!! Все пак зависи от учителите също!

265

Анонимен

преди 3 години

Не си истински български учител ако:-Харчиш повече пари за училищни неща, отколкото за собствените си деца.-Не може да стигнеш до училище без да събереш поне 5 неща по пътя си, за които си убеден, че ще ти потрябват в работата.-Откриваш истинска прелест в чашката напълнена с перфектно подострени моливи.-Тайно си пристрастен към дезифектанта.-Имаш интуитивно усещане за неявните неща.-Когато шумът на обществените места е по-силен, импулсивно се провикваш Шшшът или потропваш по масата.

264

Анонимен

преди 3 години

Училището не е забавачница,но заплатите на учителите и изобщо финансирането на образованието идва 80%от данъци на работещи!Тоест изобшо не ми минавайте с номера за тея забавачници,зашото деца до 5 клас няма как да са сами вкъщи по съвсем резонни биопричини.Аз работя и от заплатата ми се удържа данък точно,за да се плати на някои,който е ангажиран с детето ми,за да мога аз да работя.Нещата са навързани икономически и така е в целия свят.Нека тези майки да разберат това !

263

ЗАвръщане

преди 3 години

На 04.01. всички без изключение на училище присъствено.

262

sss

преди 3 години

Някакви фесбук групи, ще ми пишат отворени писма... в качеството си на какви.

261

.

преди 3 години

Чудесно, значи тези две "организации" ще поемат отглеждането на децата, чиито родители са на работа, нали така? Или издръжката на семействата, които губят доход, за да са бавачки на децата си?Защото ако няма да поемат тези ангажименти, могат да се изказват само от името на собствената си кухня и тенджера с леща.

260

Анонимен

преди 3 години

Алоуууу,майки от организации,има ваксини бе !!! Няма да ви търпим прищявките и условията ! Ваксинирайте се бе ! До дни одобряват и Астра.Пууууу.....ама това,ама онова !Да не сте само вие родители на ученици !Ако в София и големите градове можем да говорим за някакъв ефект от дистанционното,знаете ли каква е ситуацията в по-малките градове.Гледай ги как си лобират само от тяхната камбанария и злоупотребяват с обстоятелствата.Който го е страх-ваксина.Който не -пср за антитела и това е!

259

Анонимен

преди 3 години

Аз моето вече45 год го държа в електронна среда.Все си е в къщи.Вече взе да побелява и да му падат зъбите,но е на сигурно място!Да ми е живо и здраво-радост за очите ми!

258

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко бе?!Кви са тея организации и защо пишат от името на всички родители? Да не са само те?!Има ваксини,има ограничения,има препоръки,има мерки!Еми страх от вируса-ок,ама сега и страх от ваксините.Аз пък не искам детето ми да заленява пред комп.,да губи навиците,да няма педагогически и конструктивен контрол,да се превръща в тарикат(не ми говорете,че вашите деца не злоупотребяват с онлайна и не учат зададеното им,а после преписват).Че той може да се протака с години тоя вирус.Е,все онлай

257

sss

преди 3 години

Да де , затворени са до 18 януари, но услужливо е пропуснат факта, че ги затвориха малко преди Коледа. Не от средата на октомври. Няма държава с 9 пропуснати месеци в Европа.