256

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен"Жената ме изостави с три невръстни деца-големият син на 7 години, дъщеричката на 4 и най-малкото на 3 седмици. Кажете какво да правя, докато тя пие кафе в кухнята?"Сипи си една ракия за антидепресант! :)

255

Анонимна

преди 3 години

Нали има вече ваксина. Който го е страх да ходи да се боцне и да се свършва.Оставете децата да се върнат към нормалния живот.С това онлайн обучение цяла година им съсипаха.

254

Анонимен

преди 3 години

И докога ще продължи всичко това като гледам сега и ваксини не искат да си слагат ?Любопитно ми е тези родители кога ще разрешат децата им да посещават училище ?2025 г ?

253

Анонимен

преди 3 години

Не си истински българин ако не купиш на жена ти подарък за 20лв и на сина ти пиратки за 1200 лв.Българско е да се грижиш за детето си, докато не стане пенсионер.

252

МММ

преди 3 години

Браво на разумните родители.Епидемията не е преодоляна,връщането ще обезсмисли и без това рехавите мерки до тук.

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 314викаш да го става да бръкне в контакта, та да се научи че там не се пипа, баси що за олита в пишат тука

250

Анонимен

преди 3 години

изначално затварянето на училищата си беше малоуумие, ама Баце нали иска да угоди на даскалите преди изборите та им кандиса на глупостите, че и 13 заплата и бонуси им раздаде, абе циркаджии

249

Анонимен

преди 3 години

До 306А ти защо не оставиш детето си да диша свободно, без твоя непрекъснат надзор? Разбира се, че детето ти няма да може да преценява нещата от живота щом не го оставяш да се учи.

248

До 307

преди 3 години

Не бе, в закона пише децата до 40 години винаги да ги водиш за ръчичка. Не можело да се оставят сами до 18 годишна възраст, как пък не. На всякаква възраст може децата да остават сами, ако ... прочетете си какво пише в закона. В общия случай децата на шест години са вече достатъчно разумни, че да учат сами вкъщи.

247

Анонимен

преди 3 години

След като МОН бърза да прави такива простотии, спрете децата си от училище! Децата, слава на Бога, не боледуват засега тежко от гадния вирус, но са си разпространители.... Подайте заявления за Обучение в електронна среда до директорите и така ще си е в къщи. Ако имате ум в главите. Ако не, чакайте да ви посети нежелан гост...

246

Анонимен

преди 3 години

- Уважаеми родители,кажете как протича при вас дистанционното обучение на вашите деца?- Не зная! Ние нашата учителка я блокирахме!

245

Анонимен

преди 3 години

Всичко изнесено е вярно , но издаващите заповеди мишоци не могат да го възприемат в предвид малкото гънки на определено място в главите.Последно проучване доказва ,че деца без особени симптоми могат няколко седмици да разнасят заразата.

244

Анонимен

преди 3 години

Жената ме изостави с три невръстни деца-големият син на 7 години, дъщеричката на 4 и най-малкото на 3 седмици. Кажете какво да правя, докато тя пие кафе в кухнята?

243

Анонимен

преди 3 години

не ви харесват сметките с близо 40000 хиляди за седмица минимум, само от отварянето на училищата фо 4 клас.На 40х при нашата смъртност от 3% тоеа да нови 1200 умрели до края на януари вследстеие пак повтарям отваряне на училищста. По 1200 убити са имали руснаците в Афганистан на година ние за месец. Щото минидстъра плъх така решил.

242

Анонимен

преди 3 години

В Германия прибраха децата на една жена от Столипиново защото ги оставила пред магазина и влезла само да купи 1 хляб. Та гллоби и актове им писаха. Орева орталъка цялото Столипиново как така ще и вземат децата.!?!А то било на 5 г. и му казала да стои и да пази количката с бебето.

241

Анонимен

преди 3 години

Но в Наказателния кодекс родителите носят наказателна отговорност лишаване от свобода до 3 г. - ако оставят детето си до навършване на 18 г. без надзор и достатъчна грижа и това създаде опасност за неговото физическо, душевно или морално развитие.не очакеайте в закон да пише, конкретно куде и кск да е оставено.В къщи или на улицата.

240

до 301

преди 3 години

"Имам колега с близнаци първолаци, та тука от един месец ги води с него на работата, е какво да Ви кажа офиса направо лудва,"Хахаха Да са му живи и здрави на човека!Нека види народа как е с две деца в една стая, та белким да се зачуди как се оправят учителите с по 32!

239

Анонимен

преди 3 години

Не схващам защо дете на 6, 7 или 8 години да не може да остане само вкъщи. Законът не го забранява, както твърдят някои, а друга смислена причина няма.

238

Анонимен

преди 3 години

609 803 са всички ученици 2020г. Сега връщат 1/3 тоест 200000. 1% ако са носители дори безсимптомно са 2000 децаХайде нека са 1500. В клас са по 20/25 деца по 5 часа на ден. Да кажем че всяко от тези 1500 носители е единствено заразено и то още първия ден на 4 ти ще зарази други 5. Тоест Вечерта на 4 ти нови 7500 деца са с вируса. Те в къщи за 4 дни заразявст по двама в семейството още. Станаха нови 15000 възрастни. Те обаче йодят на работа и всеки за няколко дни ще зарсзи поне още ефин възрасте

237

Анонимен

преди 3 години

Преди години ни възпитаваха да бъдем самостоятелни и почти всички още от първи клас сами отивахме на училище и се връщахме сами вкъщи, където учехме сами. Сега някакви не могат да си представят, че детенцето им трябва да бъде самостоятелно. До какво падение стигнахме.