336

ха ха

преди 3 години

Зомбираните родители на психопреглед!

335

БАЧКАТОР

преди 3 години

Колко са тези родители дето не искат децата им да посещават учебните заведения? Да ги съпоставим с броя на тези родители, които искат децата им да ходят на училище и градина. Ще е интересно.

334

До 387

преди 3 години

Грип ВЕЧЕ няма , приятелю. Не разбра ли? Откакто измислиха Ковид познатия ни грип изчезна ( а то същото ,но с друго име). Така ,че не се чуди . Относно децата - задръжте ги вкъщи. Вашите дето ви е "СТРАХ" ! Уж. Защото тези" най - уплашените"сте най - големите лицемери. Пишете писма , декларации ( он лайн ) иначе вашият Гошко си играе с по седем - осем деца всеки ден . Но тук вирус НЯМА! При съседите е чисто . "ОПАСНО" е в детската градина или училище! Колко удобно.

333

Анонимен

преди 3 години

Сега и грипа тръгна. Не мога да разбера каква е тази логика да върнем децата и пак да качим броя на заразените

332

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера проблема?Подаваш една декларация до дитектора и детето ти си остава в къщи да учи он-лайн.Защо искате да решавате за моето дете как да учи?Гледайте си вашето!

331

123

преди 3 години

Значи да оставиш 8-9 годишно само вкъщи за няколко часа е безотговорно, а да оставиш 2-3 годишно по цял ден с 85-годишната му баба, която е с прекаран инфаркт, увредено зрение или начална форма на деменция-не е Защото познавам и такива "отговорни" родители. И при тях не става дума за липса на други варианти.

330

пияница мистик

преди 3 години

Млък! Че ако не отворят детските градини горя яко

329

ти да видиш

преди 3 години

а до преди месец същите тия родители искаха децата да ходят на училише !

328

Анонимен

преди 3 години

Защо не се върнат в клас по-големите ученици? Те имат изградени навици и се предполага, че са по-зрели от деца на 3 или 5 г. В една детска градината няма как да спазват децата дистанция.Помещението е общо-там където са ситуациите и учат-там играят и на същото място се хранят.На метри от масите са леглата за сън.Има 3 мивки и 3 тоалетни за 30деца.Малките ги хранят в устата,държат им ръката да формират моториката,очи в очи е контакта.Дистанцията е мираж.Дезинфектантите се крият и пазят за пред РЗИ

327

МММ

преди 3 години

По големи лигли от Българите няма.Не могат да спазват елементарни мерки дори 1 месец,сега да се връщат децата в училище е безумно,само след масово изследване и отрицателен тест,след грипния сезон.НАШЕТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПРОСТО НЕ РАБОТИ МИЛИ ХОРА,ТО Е СТРАШНО ОПРЕТЕ ЛИ ДО НЕГО.

326

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко хвърля учителите на малките деца курбан само да угоди на пишман майки.

325

Анонимен

преди 3 години

Учителите ако ги питате-за тях е 300 пъти по-лесно да си ходят на присъствено защото онлайн им отнема над 10 часа подготовка за дидактичните материали и отделно 6 или 7 часа синхронно или асинхронно.Та исках само да Ви кажа, че учителите не са мързеливи хора.Те дори не са страхливи-както виждате справят се с по над 30 деца и ги овладяват с интересни методи, така, че да са полезни за деца и родителите.Справката от НСИ за жалост е отчайваща.Починаха 67 учители и 67 лекари.30 деца без маски в стая.

324

Анонимен

преди 3 години

Даскалите искат да получават пари и да не ходят на работа.И аз искам така.Ако си получават заплатите за извършена работа в училищата, да си седят в къщи. Тогава да видим, каква песен ще запеят.

323

НСИ справка ПУВ

преди 3 години

Педагогически персонал в детските градини по възрастОбщо20 050Под 25 години 390От 25 до 29 години1 556От 30 до 34 години1 772От 35 до 39 години2 225От 40 до 44 години2 824От 45 до 49 години2 455От 50 до 54 години2 806От 55 до 59 години3 30560 и повече 2 717Заплатите на учителите през последните 30г.бяха символични. За това е отчайваща справката. До 4 г. ще се пенсионират 40% от учителите в ДГ.Промените в заплатите закъняха с 30г. Сега дано има млади хора!

322

до 368

преди 3 години

Да-има достатъчно млади хора в България, но не искат да работят като учители. Завършват и заминават да сменят памперси в Англия или да берат ягоди. Завършват с ентусиазъм-идват и си отиват за по-малко от 2 години работа в училището. Това е единствено свързано с парите. Защото на младите учители сега не им се работи за 700лв или 750лв.Толкова им остават като заплата след отдръжките.Младите хора, които ги има в България са много-прав/а сте.Но те нямат нужното образование за учител.Бавачки има мн.

321

Анонимен

преди 3 години

Койтоима шанса да оцелее и го е прекарал средно тежко и тежко месеци наред ще страда от последствия на заболяването . Аз имах късмет да го преодолея и вече трети месец едно след друго постоянно все проблеми . Удря навсякъде , където има слабо място или нещо те е боляло и преминало започва отново .Това не е някаква истинка та да няяма проблеми след като мине лечението . Отражения ще има и не е сигурно до кога и дали второ заразяване няма да е по-тежко .Мислете ,защото е жестоко и фатално за някои

320

Анонимен

преди 3 години

нашия пастор казва че няма вироз и това са измислени от масоните и ильоминациите врътки да ни карат да си стоим вкъщи докато те се качавт на луната и на други планети и скоро ще стрелят от там по нашата сас специални оръдия. А ние нищо не подозираме ей тъй ще ни затрият като стой та гледай

319

K

преди 3 години

Правилно мислят родителите

318

Анонимен

преди 3 години

Мързелът и простотията ще уморят българите до крак. На никой не му се ходи на работа в тази държава, всеки се мисли за много по-умен и прозрял големите истини. Кои са тези родители, които могат да си стоят вкъщи и да си гледат децата? Поредните калпазани, непохващали работа от години, но ревящи за помощи.

317

до 368

преди 3 години

Колко погрешно и грозно е да твърдите, че учителите са мързеливи. Ами представете си , че просто се страхуват да са по цял ден заобиколени от по 30 деца в клас, които кихат и подсмърчат срещу тях. И друго, защо си мислите, че някой в Министерството взима решения според това какво искат учителите? Никога никой министър не се е интересувал от техните желания.