296

Чета и си мисля

преди 3 години

Какъв е статутът на т.нар. Science in the Crisis и на т.нар. Родители за безопасно образование, каква е представителността на позицията им, кой ги поддържа като каквито са (предполагам, че имат претенции за НПО), и не се ли най-първом замислят, че това, което защитатват обрича на необразованост българското младо поколение!?!?!?!!

295

До 338

преди 3 години

Не се прави на интересен/на!Правописът несъмнено е важна част от грамотността на липността,но е притурка към общата характеристика!Училището далеч не е само правопис!С него се градят навици-трудови и битови,социализира,общува се,контролът е физически пряк,създава социална среда и възпитава дисциплината!Негативите на онлайна са очевадни във всеки аспект!А спорта ?При наличие на ваксина и правила за защита,упорстването в онлайна е нагло! 7 месеца ще станат,до кога така?

294

Анонимен

преди 3 години

Твърденията, че децата нямат основен принос за разпространението на COVID-19 и че отварянето на училищата не представлява опасност, лесно могат да бъдат оборени, защото заключения въз основа на натрупана до момента информация в света сочат обратното.", пише в писмото.Всъщност не могат да го оборят. А да не говорим, че 60% от хората имат имунитет против това нещастно грипче.

293

Анонимен

преди 3 години

Пак долна лъжлива пропаганда. Родителите искат децата да ходят на училище естествено. Маса народ се оплакват, че децата не се развиват нормално ако не са в училище.

292

Анонимен

преди 3 години

"Децата" постоянно се движат на едни вресливи тумби с по двулитрова бира в ръка.

291

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е колапсирала!Това означава, че пред нас са многобройни индивидуални трагедии и спасяване поединично. Който има пари, приятели, връзки, късмет, той ще получи грижа от тази система, а останалите Ами жалко е, но останалите кучета ги яли или да се оправят сами.

290

офффффффффф

преди 3 години

"....Какво ще кажат привържениците на присъствено обучение за новата мутация...".................................................................................Е, то мутации ще има вечно. Дай да затворим училищата изобщо! Който иска, да не си пуска детето!

289

Анонимен

преди 3 години

Ако дадат на децата още 1 месец ваканция, майките със сигурност ще измислят лекарството срещу SARS-CoV-2.

288

ПроСоТо

преди 3 години

виж ти кой са обявил "против"?..-"Science in the Crisis и Родители за безопасно образование."?!?!?!?!?!?!..не се ли просълзихте?..-Аз ДА!

287

Анонимен

преди 3 години

Четейки коментарите, не се отнася за всички, ми става ясно, че много от тук присъстващите драскачи са завършили присъствено. Резултатът е виден - грешка след грешка ( правописни, пунктуационни, граматични). Вземете по една книга, прочетете я ( не хапят книгите). Обучението от разстояние ще бъде пагубно само и единствено за децата, които нямат интерес, а липсата на интерес е само заради ограничения кръгозор на завършилите присъствено родители! Хайде със здраве! За много години!

286

Анонимен

преди 3 години

До 238 Авторитет"...Но оставете НОРМАЛНИТЕ ДЕЦА да имат детство . Вече им откраднахте Коледата."Това вече не го разбирам. Ваканция нямахте ли?Как е открадната Коледата на вашите деца и на тези други, за които говорите? Защо вие не им я подсигурихте?! Ваше задължение е!Ние имахме чудесна коледна ваканция, с игри навън с няколко съседчета и съученици. Приказно време за игри, разходки, базар почти без хора, парка, пазаруване набързо в малки магазинчета, коледни семейни филми...

285

Анонимен

преди 3 години

Някой си ял прилеп в Китай и така тръгнал вируса. Вие сериозно ли вярвате в това? хахахахха

284

Анонимен

преди 3 години

А къде са организациите и частта от обществото,които ни проглушиха ушите,че няма К19,че е безобиден,че всичко е театър,че е политически проект,че ни лъжат,че ще ни готвят"нещо",че ни чипират.Хайде сега те да излезят със заявление за присъствено обучение.Практически и физически да защитят тезата си.Кво само лаят по ФБ и форуми и парадират с анонимността си.Искам да ги видя да действат,иначе сами обесмислят и си противоречат.Когато твърдиш нещо и държиш на него трябва да увеличиш тежестта му !

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 333 Какви мутации какви пет лева бе.... Чул си и ти нещо по телевизията

282

Анонимен

преди 3 години

Какво ще кажат привържениците на присъствено обучение за новата мутация ? ПРи нея има много повече деца и млади хора заразени . Защо трябва да правим децата си на опитни зверчета и имаме ли това право да понесат увреждания до живот? Умните хора затварят детските заведения , а ние обратно . Това от малоумие ли е или не мислим за последствията .

281

мед сестра

преди 3 години

До ля ля Да животът трябва да се върне на хората! Не може за една зимна настинка да се стопира държавата и тя да се преекспонира като чума на века!

280

Анонимен

преди 3 години

Еми в на жената фирма двама нейни колеги изгърмяха заради дистанционното.Това е....Родители са на деца в нач.степен.Редували отпуски с болнични ,заради това натоварват останалия персонал и накрая шефа ги освободил.Няма разбиране,няма толерантност-еми обяснимо.Не може с месеци да отсъстващ и всичко да е наред.Има отрасли,в които човешкият фактор като брой е незаменим!Хайде,тези организации да обяснят как се процедира в такива случаи?!Месец,два ОК,но те станаха 6 досега!

279

Анонимен

преди 3 години

Тази пандемия може да продължи и 10 години, ако политиците искат. Дайте да спре да се върти земята защото има вирус

278

учител по български

преди 3 години

До ля ля От собствен опит виждам каква простотия се вихри сред народа.За мен твърдо децата трябва да са на училище иначе гарантирано след няколко години ще има ученици които са минали дистанц. обучение и няма да знаят да говорят български и да сметнат две плюс две колко е.Добре скроено ,но пр,ост.аците не се усещат какво ги чака!Жалко и за нас .

277

До 325

преди 3 години

Има ли значение стойността на данъка?Всеки плаща данъци-големи и малки,но не всеки може да работи ако трябва да гледа дете!След като се затварят училища и детски градини,трябва да има адекватна и реална компенсация!Разбирам,че държавата не може да я осигури,затова трябва да осигури възможност за присъствено обучение на деца с ваксинирани,прекарали вируса и родители,които не се опасяват от К19.А самотните родители,които съвсем не са малко?Те какво правят?А домакинствата с две и повече деца?