316

Анонимен

преди 3 години

Тези родители могат да подадат заявления за ДО и децата им да продължат да се обучават онлайн. Единствената причина, поради която не съм подала заявление за самостоятелна форма е, че все още има надежда децата да се върнат присъствено. Сегашната пародия на обучения е само в угода на учителите, които ги мързи да работят. Има достатъчно млади хора, които не се страхуват от децата и не гледат на тях като на убийци и биха заместили тези, които се страхуват за живота си.

315

Честен

преди 3 години

"Родители се обявиха против връщането на децата в училище и градини"! Страхотно . Да не пускат собствените и готово. Ние останалите ще пуснем нашите защото искаме те да раснат в нормална среда ,да бъдат сред себеподобни,да тичат ,да се смеят ,да са щастливи...И разбира се да бъдат обучавани от педагозите ,които между другото също масово искат да се върнат на работа ( не съм го измислил - базира се на реални контакти). И какво става - измислена група с име на чужд език говори от наше име?

314

Анонимен

преди 3 години

А колко от тези родители ще се ваксинират?Или са и против ваксините?

313

До 362

преди 3 години

Поплачи си сега ,зомби. Пък се избърши с маската . После я изпери. Може да има вирус . Свали двата юргана от себе си и ходи да пишкаш. После задължителна дезинфекция. И така . И утре и другата седмица ,месец ,година ...как живеете въобще ,как се понасяте психопати?!Живота е за живите . Тези ,който се водите такива , но само по документи спазвайте измислените мерки ,вярвайте на престъпниците ,които ги разнасят ,но не ни пречете да живеем сега докато сме млади и силни ! Амин!

312

Обективен

преди 3 години

Имам две деца. Покрай тях познавам много родители. Контактуваме . 90% от тях са във възторг от отварянето на градини и училища. Няма нормален човек,който има дете и не иска то да ходи присъствено независимо от обстоятелствата. Тези ,който не искат да не ги пускат . По - добре за нас. Има законов начин . Със заявление. Присто и ясно. Фейсбук организациите на зомбита и платени клакьори НЕ ИЗРАЗЯВАТ мнението на истинските родители! Гарантирам го!!! И стига делихте хората , провокатори !

311

Мен

преди 3 години

Единственото ми притеснение е, че сега идват гриповете... И ако не дай Боже се разболее дете, родител... И като звънна на джипито... Ще почне едно ходене по мъките ковд ли е, грип ли е....тестове, притеснения... Всички се завръщат в клас след празници с роднини, приятели... Вирусни алтернативи много.

310

Анонимен

преди 3 години

За радост на някой утре ще ги отворят, но след две седмици отново ще го затворят и то със сълзи *** очите на много хора.

309

Анонимен

преди 3 години

"""345 Анонимен"Твърденията, че децата нямат основен принос за разпространението на COVID-19 и че отварянето на училищата не представлява опасност, лесно могат да бъдат оборени, защото заключения въз основа на информация в света сочат обратното.", пише в писмото.Всъщност не могат да го оборят. Да не говорим, че 60% от хората имат имунитет против това нещастно грипче."Австрия и няколко други страни провеждат огромни изследвания. Децата се разболяват като възрастните и заразяват много!

308

До майка

преди 3 години

И кое ви дава право да смятате,че в училище ще го кара безсимптомно ,а няма да го изкара вкъщи следствие,че сте го пуснали на площадката,до магазина,в съседското дете,на кражок,на спорт,на кино ? Или вашето е домашен затворник ?

307

Майка

преди 3 години

Не смятате ли, че е тъпо да пращате децата си някъде да карат нещо "безсимптомно", а след години да разберете какво сте причинили на собственото си дете?

306

Анонимен

преди 3 години

То тези на тумбите така или иначе и без ковид са само за присъствие в училище, но нищо чудно четейки коментарите от родителите им явно им е омръзнало да ги гледат.

305

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Това не са родители, а са сoрoсoиди, чуждо НПО, което взема пари от някое посолство или някой лъжлив псевдо-филантроп...

304

Анонимен

преди 3 години

Виждал съм ги тези "родители"по родителските срещи."-Не зная как е,ама не е така!"...-Каквото и да приемете,аз съм против".Все революционно настроени,всичко знаят и все тяхните" академици",недооценени.

303

До чоко

преди 3 години

Ми да ги ваксинират бе ! Който не иска да работи и не иска и ваксина -вън ! Да брули нощна смяна в термичното и да му дойде акъла.Ако всичко живо каже СТРАХ МЕ Е ? В заводите,банките,магазини,доставчици,по бензиностанциите да не би да не комуникират с хора.Един куриер говори с поне 40различни души на ден.Ама иначе тези майки и педагози им е лесно да натиснат бутона " ПОРЪЧАЙ" без да се замислят,че за да стигне до тях стоката има поне 10 контакта между хора !

302

Анонимен

преди 3 години

Голяма простотия,накефих се!Някои коментари не ги разбрах ,но пак се накефих.Божкее,много сме зле!

301

Анонимен

преди 3 години

Кои родители ??? В нашето училище по сондирани от класните мнения,80% от родителите бяха ЗА ПРИСЪСТВЕНО обучение.Еми извинявайте ама станаха 7 месеца вече.Докога ще е така?Давайте да ги ликвидираме училищата кардинално щом онлайна е същия по ефективност.Има ваксини вече има и препоръки за защита,вируса е познат,а и той не е чум@!Паравани,дезинфекция,маски,потоци на ученици,няколко входа,ареи за междучасия,проветряване,по един на чин-има начини за ограничаване на потенциална зараза.

300

Анонимен

преди 3 години

Четвърта статия за трети ден на този сайт против отварянето на градините и училищата!Хм!Мирише на долна манипулативна пропаганда.Защо ли?

299

чоко

преди 3 години

Поставяте на първо място образованието на децата ,пред риска за живота на учителите.Мненията са на част от родителите и те са едната страна на проблема.Министерството на образуванието е другата част, и те няма да рискуват здравето на педагозите,ако са изложени на сериозен риск от заразяване.Значи някой са по-равни в обществото пред други.Това е опасно и недопустимо.

298

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плашили кокошките с този вирус. Всичките ми колеги и роднини го изкараха , включително двама с рак , баба на 84 , жена с инсулт , лекар на 82 ( все още работещ), жена с изключително слаба имунна система. Всички са живи и никой не го изкара по-тежко от нормален грип. Но липсата на образование и затворените детски градини ще ни таковат майката. Глупавият човек е много по-опасен от измисления ви ковид.

297

Анонимен

преди 3 години

"Родителите" са чистачките в училище, връщането на децата само ще им развали рахата.