16

Анонимен

преди 3 години

"Не знам тези родители дали са присъствали на обучението от в къщи поне един два пъти. Аз лично се занимавам с внучката ми от февруари миналата година и сега от ноември"Факт. Въпросното онлайн обучение е пълен фарс. Учителите, ако изобщо успееш да се свържеш с тях, се занимават само с няколко подбрани деца, всички останали са в пълна изолация от учебния процес. Да не говорим, че когато учителите не са на кеф да преподават започват да лъжат, че имат проблем със софтуера. Това е редовният номер.

15

Анонимен

преди 3 години

Прави са тези родители, но мутрите не ги е грижа за здравето на хората, вкл. и на децата, които ще носят до края на живота си последиците от заразяването с вируса.

14

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха Да се тестват учителите, преди началото на първия учебен часХахаха те сега не могат да накарат болен с 39 градуса температура да се тества.... ще тестват учителите всяка сутрин ???????????? Направо да ги тесват на всеки 45 минути! хахахаха Те ли ще са опитните ми-шки?Пълен абсурдистан! Кой ще ги тества тези учители? Сестрата в училището ли?Тя сестрата не едни въшки не познава :D антигенни тестове ще прави!!!!!!!!***-ни! Изтерясахте!

13

питанката

преди 3 години

Тези "родители" безработни ли са, от къде имат доходи? Малките ученици нищо не научават с дистанционното обучение, а няма начин единият родител да е нон стоп вкъщи. Камъни ли ще ядат. Не слушайте разни НПО, има специалисти епидимиолози

12

БеГе роден край

преди 3 години

Децата от 1г до 4г масово са без маски в магазина в който работя. На въпросът "Защо децата Ви са без маска?", родителите отговарят: Не е твоя работа.

11

Мария

преди 3 години

Не знам тези родители дали са присъствали на обучението от в къщи поне един два пъти. Аз лично се занимавам с внучката ми от февруари миналата година и сега от ноември. Много е несериозно и объркващо за децата. Често децата разговарят помежду си, учителите не могат пълноценно да се справят с тях. Да не говорим за домашните, които се снимат на телефон, после се изпращат на учителя, после той ги връща обратно ако може и т н.

10

5

преди 3 години

Да им даде държавата някой лев на тези НПО-та и да млъккват. Всяко се бори да му публикуват някоя статийка за него, все пак това им е част от условията за да получават финансиране от държавата за нищо-правене.

9

Анонимен

преди 3 години

по скоро учителите са против, хареса им хем да си седат дома и да не вършат никаква работа, хем да си взимат фул заплата, много нагли станаха

8

Сори, ама

преди 3 години

трябва да работим! Easy science. Последиците за децата, от липсата на социална среда и дългия престой пред вредните за тях електронни устройства, ще надхвърлят, след десетилетия, мащабите на вируса. Време е за баланс и той е връщането им в училище. И стига този страх за животеца. Това ли е примера, който като поколение ще им дадем?

7

Анонимен

преди 3 години

ami da, tam niama neizvesten vid, izrabotka, kachestvo, proizvoditel, broi bulgarski ili makedonski legla i neizvesten vid, kachestvo, izrabotka, broi, proizvoditel bulgarski ili makedonski radiatori ot ekaterina zaharieva, daje ne e izvestna tiahnata drevna istoria v sluchai na upotrebiavani ili novi stoki...ili proizhod ot darjavi ot tretia sviat i po chii psihologicheski plan sa realizirani...

6

Анонимен

преди 3 години

Кои са тези родители, и с какво право говорят от името на всички хора. Най вероиятно са държавни чиновници с много отпуски иникакъв работен контрол и могат да си позволят да си стоят в тях и да си почиват, докато им тече заплатата. Ние нормалните хора трябва да работим за да вадим запалтите на някой хора, а тези хора да измислят начин как да ни пазят децата в училище. Това онлайн обучение си е отбиване на номера и за учениците и за учителите.

5

Анонимен

преди 3 години

"Родители се обявиха против връщането на децата в училищеТе написаха отворено писмо до здравния и образователния министър"Това са пълни глупости и го знаете. Не познавам човек, който е против връщането на децата в училище тъй като: 1. съсипахте им цялата учебна година; 2-всички ходят на работа и няма на кого да оставят децата.Бас хващам, че въпросните мними "родители" с писмото до министъра са партийни членове.

4

Анонимен

преди 3 години

"Да се разредят учениците от начален етап в класните стаи, като се ползват помещенията на големите, така че да бъде избегнато излишно взаимодействие."Вие сериозно ли предлагате това или е нов виц?То сега няма учители и като ги разредите как си представяте-кой ще им проподава,кой ще ги обучава? Само за 10 минути в междучасието става пълна лудница, а вие като ги разредите ще се изпотрепят без учител в помещението. Освен ако не сте планирали да ги пази леля Пенка и огняра.Стаите са малки за 33 д.

3

Хаха

преди 3 години

Никой на никого не пречи да си остави детето вкъщи. Има различни механизми за това. Не виждам защо реват.

2

ваньо 11 Б

преди 3 години

аре бе оставете ни вкъщи бе

1

Анонимен

преди 3 години

Отнемете образованието на децата - и след едно поколение те ще се превърнатв тълпа, а в другото поколение може да се управляват като стадо./Гьобелс/