78

До 76

преди 3 години

Ауч как някой се засегна, че не е най-умният в стаята :)Да не се окажеш и също толкова нескопосан практик.Извод:Повече не се бутай между шамарите, понеже вече видяхме, че не си бисер, а стъкълце.

77

Анонимен

преди 3 години

Глупендерите от нищо не може да се стреснат!Те може и да не умеят да пишат грамотно, но от епидемиология, пулмология и конспирации разбират на световно ниво!Могат 30 години да работят за жълти стотинки, да ядат отровна храна, но когато им кажеш да си сложат маска, това вече ги ограничавало!

76

До 73

преди 3 години

Ти си единственият, който е чувал , чел и практикувал това!!! То умрели йоги няма. Всички са безсмъртни като теб.

75

Анонимен

преди 3 години

Имах запек и се стреснах88

74

до 75 от славянин

преди 3 години

''Въх! Как ми се разлопка сърцето като видях как славянин обяснява за езотерика и йога. Що не си поговорим за Вайшешика, за Мая и Брахман като си толкова отворен. Ама какво от това, че знаеш малко индийска философия, мой малки нага, когато това е вирус, ние сме живи хора, а не сън на пеперуда, а ти си тапир''Аз съм езотерик-практик, а не теоретик като теб, затова и имам резултати, а ти явно нямаш и не се занимавам с практически безполезни клишета!

73

До 73

преди 3 години

Въх! Как ми се разлопка сърцето като видях как славянин обяснява за езотерика и йога. Що не си поговорим за Вайшешика, за Мая и Брахман като си толкова отворен. Ама какво от това, че знаеш малко индийска философия, мой малки нага, когато това е вирус, ние сме живи хора, а не сън на пеперуда, а ти си тапир

72

ууу

преди 3 години

Чета коментарите и си задавам въпроса -- защо от едно айпи не позволяват само по един коментар под статия? И без възстановяване на правото за коментар след излизане и ново влизане в сайта. Тогава много ковидпоклонници ще умрат от глад. Лично заинтересованите от клинични пътеки, държавни помощи ......

71

до 69 от славянин

преди 3 години

Добре! За ''аура'' чувал ли си и знаеш ли какво е тя!? За ''фини енергийни тела'' чувал ли си и знаеш какво са те!? За ''етерно тяло'' чувал ли си и знаеш ли какво е то и каква му е функцията!? За ''прана'' чувал ли си и знаеш ли какво е тя! За ''мисловната сила'' и за нейните възможности чувал ли си!? От отговора ти не тези въпроси зависи дали ще продължа или не!

70

Бау

преди 3 години

До 69Не му обръщай внимание на лудия "славянин". Той за това го прави, за да е в опозиция и да е в центъра на вниманието. "Доцента" е същият.

69

До 68

преди 3 години

Гледай да не лапнеш нещо както си без маска, славчо тъпоглавчо

68

Анонимен

преди 3 години

Не е кое знае какво тоя вирус. Едно време съм карал много по тежки грипове дето по 3 дена не можеш изобщо да станеш от леглото и си полуумрял с 40 градуса темепратура ни виждаш ни чуваш.Короната почва като грип, дразнене в гърлото, температура която бързо преминава и после една гадна кашлица която продължава около 7-10 дена и постепенно отшумява. Губи се и обонянието като при грип но нямаш хрема.Малцината които ще умрат от корона реално биха умрели и от всеки други грип или пневмония.

67

До славянин

преди 3 години

Да. Изпусни се. Защо не? Ти вече доста се изпусна с високомерните си коментари.

66

до 60 от славянин

преди 3 години

''ЗАЩО СЛАВЯНИН НЕ ОБЯСНИ НА ХОРАТА КАК ТОЧНО СЕ ПАЗИ ОТ КОВИД ЕЖЕДНЕВНО БЕЗ МАСКА??? НЕЩО ЗАМЛЪКНА ПО ВЪПРОСА.''Наистина ли искаш да ти обясня!? Предупреждава те че бисери на *** не се дават, защото ги тъпчат, но ако наистина настояваш, ще ти изпусна нещо!?

65

Ох как

преди 3 години

..как ми липсва Мангъров!!! Още ли са болни синовете му? Още ли маската му мирише на джоб? Откакто влезе в ковид - отделението нещо замлъкна... раздава ли им супичка и аспирин или ги лекува като счупен крак???

64

до 48 от славянин

преди 3 години

''Или живееш в някое затънтено село или лъжеш ама ЯКО. Цяла България е пламнала. Аз лично имам 8! роднини които са със леки до средно сериозни симптоми, от които един е в Болница, а неотдавна на мой приятел единия му родител почина от вируса. 4 от тия 9 човека са в София, 5 са в Благоевград. Я пак?''И аз имам такива, само че не са в болница и не знам защо трябва да бъдат!? Може би защото са болни ''от ковида'' и са програмирани да вярват че са ''болни от него''!?

63

Бау

преди 3 години

няма да го изкарат всички, защото ще има ваксина. Знам знам, ваксината ще ни убие. Това е целта :D

62

А

преди 3 години

Къде са сега ония дето неуморимо вряскаха, че това било измислица ?!

61

GB0

преди 3 години

''Проф. Христова: Стреснахме се, когато близките ни започнаха да боледуват''От смъртта на относително млади хора ... без никаква нужда. Трима близки вече ги няма, докторе!

60

До 61

преди 3 години

Нищо подобно!!! Колкото в Китай всички го изкараха!!!

59

Голям праз

преди 3 години

Всички ще го изкарат рано или късно. Никой да не си прави илюзии че ще се измъкне.