98

До славянин

преди 3 години

Вероятно не си даваш сметка, че отговаряш на Различни хора.

97

Стар Софиянец

преди 3 години

Докато направих 60 години не съм влизал в болница и боледувах само леко от грип, с който се заразявах в градския транспорт, След това нещата рязко се измениха. Много ми е смешно да чета някои още не започнали да боледуват, които много години се били самолекували. От какво сте се лекували, като би трябвало да сте здрави и да няма нужда да се самолекувате?

96

Анонимен

преди 3 години

Добре че нямам говор на компютъра понеже някак си ми е странно как така млади и красиви журналисти изглеждат въвлечени в някакъв порочен кръг и някак си са се поставили на едно прагматично ниво и са как да кажа самопринудени да се правят на интересни и само едни политкоректни въпроси и отговори и всичко което е извън политкоректността не влиза в сметката, но от истината не може да се избяга тя винаги идва но понякога просто закъснява. Спазвайте дистанция дори и да сте с маска и може да се спасите

95

До 91

преди 3 години

Ти сам си противоречиш. Отначало казваш, че вибрациите били глупост, а после казваш че им " липсват вибрациите на мозъка". Ами точно вибрациите на мозъка, които ти сам признаваш, точно те могат да предпазят от вируса, не да го убият. Вероятно нищо не си чувал за резонансна честота...???

94

до 91 от славянин

преди 3 години

''Седя и чета коментарите, прана, мрана вибрации и незнам какви си глупости, които само човек с изгърмяли бушони може да ми говори. Че някакви трептения ще убият вирус дето изби милиони вече. Липсват ви вибрациите на мозъка обаче. Заради такива, дето се мислят за безсмъртни сме на тоя хал. От вируса човек може и да се предпази по някакъв начин, но от човешката глупост няма спасение.''Ето затова е казано да не се дават бисери на свинете, защото ще ги тъпчат!

93

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЧЕ ТОЙ АКО НЕ СЕ ЗАРАЗИМ ВСИЧКИ КАКВА ЩЕ Е ПОЛЗАТА НА ТЕЗИ ДЕТО ГО ПУСНАХА

92

Мутри вън!

преди 3 години

Епидемията е нормално да се разпространява в България - това беше и е целта на мутрите. Управляващите никога не са казвали, че имат за цел да ограничат или да спрат епидемията. Мутрите винаги казваха, че целта им е да има легла в болниците - за повече заболели - повече легла, докато в един момент всички болници ще започнат да работят само с болни с Ковид-19.

91

до 88 от славянин

преди 3 години

''Да, възможно е чрез вибрация да препятстваш вируса. Но колко хора го могат това? Един славянин, който вече се мисли за Христос. Само че...Христос е помагал на хората. Не ги е вкарвал болест , а точно обратното - просвещавал ги е БЕЗ ВИСОКОМЕРИЕ.''Ти без да си изпитал болестта няма да тръгнеш да търсиш средства и методи за нейното предотвратяване и отстраняване, а аз както писах, като малък съм боледувал нон-стоп, на 20 години през далечната 1992-ра лекарите почти ме бяха убили с фармахимия!

90

Факт

преди 3 години

За съжаление дали ще се заразим или няма да се заразим, зависи много повече от околните, отколкото от нас самите. Както каза един колега оня ден, когато се зарази с вируса - спазвах стриктно всички мерки, но се заразих.

89

Татул

преди 3 години

Седя и чета коментарите, прана, мрана вибрации и незнам какви си глупости, които само човек с изгърмяли бушони може да ми говори. Че някакви трептения ще убият вирус дето изби милиони вече. Липсват ви вибрациите на мозъка обаче. Заради такива, дето се мислят за безсмъртни сме на тоя хал. От вируса човек може и да се предпази по някакъв начин, но от човешката глупост няма спасение.

88

Анонимен

преди 3 години

До ууу Именно това е една търговия дори мога да го нарека търгашество защото имало било страдащи лекари а това че хората страдат кучета ги яли. Защо не вземат истински противоепидемиологични мерки да въведат и вируса да ограничат ами вместо това ограничават хората. Защо дебата изобщо за вируса е забранен. Медиите защо не задават на министрите въпросите от форумите ами ги питат като глупави какви нови мерки ще въвеждате бе управници и понеже няма диалог стигнахме до психолог.едва ли не за съжаление

87

до 80 от славянин

преди 3 години

При мен практиката работи безотказно, аз затова и от 27 години не ползвам нито фармахимия, нито ходя по ''лекари'', а ти си теоретизирай и философствай и чакай практически резултати! Имах щастието през този живот да попадна на двама истински практици и от тях научих безценни неща, единият в началото ми беше казал: ''покажи ми какво можеш, не какво знаеш''! Една практика струва повече от хиляди теории, ''гуруджи''!

86

Обективно

преди 3 години

Да, възможно е чрез вибрация да препятстваш вируса. Но колко хора го могат това? Един славянин, който вече се мисли за Христос. Само че...Христос е помагал на хората. Не ги е вкарвал болест , а точно обратното - просвещавал ги е БЕЗ ВИСОКОМЕРИЕ.

85

Маскираният пришалец

преди 3 години

Който в този сайт е платен да пише коментари, да натисне червен показалец?

84

Анонимен

преди 3 години

Писна ми разни книжни плъхове и *** да ни внушават, че вината е у нас. "иска се повече от обществото", "така става като не спазвате мерките.." Ние имаме правителство, което е абдикирал от отговорността си. Само с раздаване на пари на калпак и разходки с джипката се бори епидемията. Никакви разумни решения няма, хората умират по тротоара, а те казват" имаме готовност и за 10хил заразени на ден", Цяло лято никой не свърши нещо, сега пак хората виновни

83

Анонимен

преди 3 години

До до 48 от славянин"И аз имам такива, само че не са в болница и не знам защо трябва да бъдат!? Може би защото са болни ''от ковида'' и са програмирани да вярват че са ''болни от него''!?"И кой казва, че трябва да са в болница? Казва ти се, че хората се разболяват масово, и на някои от тях не им се отразява ама хич добре. Това са все хора на средна възраст и от нищото половината са като парцали. Нито имат някакви сериозни заболявания, нито са прекалено възрастни.

82

До славянин

преди 3 години

Бягай да захапеш някой корен в гората, о просветени!Тези вибрации на съвремения свят не са за теб. Не се занимавай с низшите духом. Бягай, бягай! И да не пращаш картичка!

81

Анонимен

преди 3 години

Лесно е - нека всички, които твърдят, че няма вирус, да отидат като доброволци в болниците.Може и да не слагат маски, все пак вирус няма според тях!Така и медицинските лица ще са доволни и те ще ни докажат, че вирус няма и всичко е лъжа!Съгласни ли сте, конспиратори?

80

До славянин

преди 3 години

Радвам се, че си постигнал някакво ниво в йогата. Но на практика - ти мразиш хората. Защото сам се пазиш по начини, които сам си знаеш, но подтикваш другите да не носят маски, без те да пракникуват твоите начини а и без да им обясняваш нищо повече от това да четат примерно.

79

до 75 от славянин

преди 3 години

''Ама какво от това, че знаеш малко индийска философия, мой малки нага, когато това е вирус, ние сме живи хора, а не сън на пеперуда, а ти си тапир''Никакъв вирус не може да вирее ако го заливаш с прана с необходимите вибрации ''гуруджи'', върни се в детската градина на езотериката, че ти липсват първите 7 години!!