138

Анонимен

преди 3 години

Грипът дойде и започнахме да боледуваме. Като всяка друга година.

137

Анонимен

преди 3 години

Въобще не сме се стреснали, колкото и да ви се иска. Ама никак даже.

136

Анонимен

преди 3 години

Мария Игнатова е много *** човек.

135

Анонимен

преди 3 години

Мария, няма отговор на най-лесния въпрос - защо 126 милионна Япония, където всички дисциплинирано носят маски, има по-малко заразени, и по-малко умрели от седем милионна България, където половината граждани от сутрин до вечер спорят, колко вредни и излишни са маските? Каква причина за този феноменален резултат може да дадете, освен носенето на маски? В последната седмица, заразените в Япония са под 2000 човека на ден. При 126 милиона население. Щоето носи маски. За разлика от България.

134

Мария Игнатова

преди 3 години

До АнонименГ-н Анонимен, много бих искала да вярвам в магия или космически лъчи. Поне щях да зная кой е врага и как да се пазя.

133

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Ако не бяха взели тия *** мерки пролетта, тия хора щяха да си изкарат по-леко вируса през лятото и сега нямаше да имаме този проблем. Тогава бяхме мобилизирани, а сега сме разочаровани и омерзени от импотентността на здравните власти. През май само псувахме, но спазвахме нещо, докато сега вече никой няма да ви спазва никакви глупави мерки.

132

Мутафчийски

преди 3 години

затвори хората и отложи пика. Това направи. През май или сега, кое щеше да е по-добре? Сега по-готови ли са? Сега има ли и много други инфекции?

131

Анонимен

преди 3 години

Проф. Христова да си гледа работата и да си прави тестовете! Стига е подгъзувала на шефа си, Кантарджиев и бизнес партньора му Мутафчийски! Те станаха милионери от далаверата с тестовете, а явно че и тя хваща нещо от това.

130

И.Б.

преди 3 години

До Анонимен 122Смятам, че в гъсто населената Япония хигиената е на по-високо ниво, а и хората са се научили да спазват правила не на последно от аварията във Фукушима насам.Освен това населението там се храни предимно с риби и местни зеленчуци, а не със свинско, което е само по себе си заразно - в него презимуват всякакви вируси и бактерии.

129

Анонимен

преди 3 години

Пийте си уискито и да не ви дреме!

128

Реалист

преди 3 години

Нормалните хора не се стресират и не говорят за стрес. За стрес говорят паникьорите, които борят паниката си като се опитват да отрекат опасността - вирус няма, всичко е измама, живейте си живота, Земята е плоска, ..., а в същото време изпитват огромен стрес, страх, паника и т.н. все неща, за които твърдят, че са присъщи на другите, а не на тях самите.

127

Анонимен

преди 3 години

С това систематично насаждане на стрес по ТВ никой няма да се стресне.

126

Анонимен

преди 3 години

На тази професор май главата й е преболедувала.

125

Мария Игнатова

преди 3 години

До АнонименСофия набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа

124

Пижо

преди 3 години

Стреснахме се, когато близките ни започнаха да умират по линейките, по домовете без Спешна помощ и на стълбите пред болниците!Единственото, което направи Мутафчийски, беше да затвори парковете и цял град на 3-*** заразени! Като бил знаел какво ще стане, какво направи Мутафчийски цяло лято? Освен да обвинява народа? Какво направи правителството цяло лято? Освен да обвинява и псува народа?Оставка на мафията от ГЕРБ!

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "дори да умират самите те" може би не си схванал поантата освен че ние не те обиждаме но да си жив и здрав.

122

Анонимен

преди 3 години

То, някои плиткоумн.ици няма да се стрестнат, дори да умират самите те от това, толкова им е акъла и затова сме на това положение.

121

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа че моята коса е естествено златиста, въпреки възрастта и заради това и да не се набивам допълнително на очи предпочитам убитите тонове и нецветове, Аз ги наричам така нецветове например кремаво, ванилено, бледо липаво, сшвосиньо, сивозелено, мляко с какао, пепел от рози или чернобялата гама за зимния сезон. Малко да сменим темата, че ми идва в повече особено когато в ролята на експерти са жени това някак си ми тежи.

120

Анонимен

преди 3 години

До Мария ИгнатоваМАРИЯ! Защо Япония, която има 18 ПЪТИ по-голямо население от България, и то живее в много по-гъсто населени мегаполиси, и е с голям процент възрастни хора, има по-малко заразени и по-малко починали от нас? Елементарен въпрос, надявам се, че ще съумеете да отговорите. Възможно ли е да има някаква магия, космически лъчи, или има по-лесен отговор? Нещо свръх-лесно, против което не можете да спрете да мрънкате вече десет месеца тук?

119

До славянин

преди 3 години

На земята всичко е двойнствено. Има дух, има и материя. Изпадането и в двете крайности не е адекватно на реалността. Умереност във всичко! "Раздвижване на блатото" с цената на животи не знам дали е оправдано. Не всички израстват едновременно. Всичко е индивидуално. Който разбира повече от другите - трябва да обяснява с голямо търпение и любов. Много е трудно, да.