18

Анонимен

преди 3 години

Ивче, да вземеш да си подадеш оставката ли?Какво правихте цяло лято, подмазвахте се на властимащите ли?

17

Анонимен

преди 3 години

Мой комшия умря от преплитане на червата на 80г. Писаха го ковид в болницата и обясниха на роднините, че се е заразил там ха-ха

16

Анонимен

преди 3 години

Тази година няма умрели от диабет. Преборихме диабета!

15

Анонимен

преди 3 години

Не съм видял близките ми да боледуват. Особенно пък и от измислената корона.Стряскам се от мащаба на организацията която пропагандира това, не е добре.

14

До 10

преди 3 години

Е то имаше и други като теб. Сега вече са в отвъдното и там маски не се изискват. Включително и доктори бяха.

13

Болен

преди 3 години

Абсолютни скапаняци живеят на тази територия.мангъра ще ви изпрати с чайчета и супички към Орландовци.

12

До 8

преди 3 години

РАЗСТОЯНИЕТО МЕЖДУ ТЯХ Е ПОВЕЧЕ ОТ 2 МЕТРА И НЯМАТ НУЖДА ОТ МАСКИ, ЗА ДА ГОВОРЯТ В ТОВА СТУДИО.

11

само пълен тапанар

преди 3 години

може да си помисли че вируса няма да ни поричини каквото причин ни италия и испаниятози някой беше самият *** премиерето какъв некадърник управлява родината низавидя на Мутафчийски и го махна за да зарази всички българи

10

славянин

преди 3 години

Не знам колко пъти съм писал, че работя във фирма с 80 души персонал, в момента 8 човека, т.е. 10 % са под карантина и аз направо се ''н.сирам от страх'' да не ме хване и мен ''страшния и страшнозаразен'' вирус''! За сведение - 90 % от колегите ми вкл. и аз сме постоянно без маски, толкова сме ''уплашени'' от ''страшния и смъртоносен'' вирус!

9

ПФФФФ

преди 3 години

Аз смъртност от кови не виждам.Виждам само повишена смъртност, поради съсипана здравна система.

8

Разбрано!

преди 3 години

Баба ви само с маски е ходила...Между другото много обичам, когато хора които не спазват мерките, като тия двамата хубавци от клипа, да ми обясняват как трябва да спазвам каквито и да били мерки.КЪДЕ СА ИМ МАСКИТЕ НА ТИЯ?

7

До 4

преди 3 години

Къде е твоя адекватен коментар, или ти коментираш коментарите?

6

О хо хо

преди 3 години

Еми благодарете на Бенатова и на алианса на Мангъров.

5

идиотщина

преди 3 години

Цяло лято нашата тиква вместо да подготви болниците и да финансира здравната система,обикаля с джипката и се кри от протестиращите.Легла има около 50 000 налични,свободни легла винаги може да има,но апаратура и медици няма.Иначе народа винаги виновен.Пак народа е виновен за разоряването на здравната система нали.Ще дойде време,в което хората ще се обърнат едни срещу други,само защото медията им е казала.

4

до 1 от славянин

преди 3 години

Съдейки по твоя пост неадекватните коментари въобще не са намалели!

3

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски си напълни джоба и чекмеджетатаДокторите същоЗА НИЩООтсега нататък като премине този грип народът ще гладува

2

Анонимен

преди 3 години

Позитанците първо лаеха по Мутафчийски че лъжел и психирал хората с вируса, сега лаят по лекарите че не могат да лекуват всички. Другари съвсем ще се вържете на възел.

1

Анонимен

преди 3 години

Мдаааааа. Мутафчийски беше прав, но на някои шега им се виждаше. Понамаляха доста неадекватните изказвания и тук, но още има тук таме по някой кандидат да се прави на интересен. И така докато оная с косата не отнесе и някой от неговите хора.